370 лева за това?! По-добре една S2-ка втора ръка и без гаранция. А ако тая пръчка няма и слот за карта памет трябва със закон да забранят продажбата. Поне телевизия ще гледате...до септември.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
А ако тая пръчка няма и слот за карта памет трябва със закон да забранят продажбата.
АМИН!Някой ако му е интересно да види новите телефони на Sony - Xperia L и Xperia SP. Според мен бият рекордите по идиотски изпълнения на Sony. Всичко добре и накрая, тази светеща лента за известия, че и щяла да свети в такт с музиката. Все едно съм на гей парад, че да ми свети 1000 цвята в такт с музиката... И за заключване/изключване отстрани сложили на правоъгълен телефон кръгъл бутон. Пълен минус са тези Sony... Единственото хубаво нещо, което виждам, са добавените слотове за карти и батериите с доволно голям капацитет, но вероятно (гадая) потребителя няма да има достъп до тях, което им разваля целия голям бонус...
Днес взех, че взех едно Prestigio 4040.За сега по нищо не отстъпва от аналогичния Samsung Galaxy S Duos.С тази разлика, че струва 250лв. Ще го видим тази седмица как ще се представя и дали ще изникват разни фърмуер бъгове.Но пък е с едно нещо по-добър. В менюто си има автоматично обновяване.Намери си новия ъпдейт, саморестартира се, влезна си сам в буут режим да се префлашне. От мен се изискваше да натисна 1-2 пъти бутон, че съм съгласен.Но пък за сметка на това след ъпдейта става като чисто нов. Настройки, всичко отначало, все едно го палиш за първи път. Няма пълно щастие.
Днес ходих по магазините да търся Galaxy S III I9305. Разликата м/у него и SIII I9300 е че 9305 има LTE поддръжка и 2GB RAM срещу 1GB на "стоковата" версия. Никъде обаче не успях да открия този 9305. В последствие пък ме потресоха и с "новината", че версията с LTE и повече RAM нямала радио! Ти да видиш! Яд ме хвана чак... Прибирам си се на София и започвам усърдно да търся 9305 за тестче... Само се изкушавам още от Galaxy Note, но предполагам 4-те ядра на SIII ще си кажат думата и ще залитна към него.Едит: Също така, "по-наточената" версия явно върви само с 16GB вградена памет..
Днес ходих по магазините да търся Galaxy S III I9305. Разликата м/у него и SIII I9300 е че 9305 има LTE поддръжка и 2GB RAM срещу 1GB на "стоковата" версия. Никъде обаче не успях да открия този 9305. В последствие пък ме потресоха и с "новината", че версията с LTE и повече RAM нямала радио! Ти да видиш! Яд ме хвана чак... Прибирам си се на София и започвам усърдно да търся 9305 за тестче... Само се изкушавам още от Galaxy Note, но предполагам 4-те ядра на SIII ще си кажат думата и ще залитна към него.Едит: Също така, "по-наточената" версия явно върви само с 16GB вградена памет..
Защо направо не си купиш един читав таблет и най-обикновена слушалка за ало-ало? Щото така както ти чета колебанията - си направо за Galaxy S4, когато излезе. И за какво ти е това LTE? Да ползваш недоклатения все още 4G интернет???Аз поне проблема си го реших и сега, когато телефона е в ръцете ми - се чудя какво да го правя Нищо от това, което може на практика не ми е нужно освен ало-ало-то и фотото... Таман да се бях вързал да купя накоя по-скъпа тачка, че и по-голяма, хем щеше да ме е яд, че е голямо и скъпо, хем пак да не му ползвам "екстрите"... Оказва се, че и едноядрен процесор + 512MB са предостатъчни за ало-ало. Батерията на моята експлоатация изкарва 4 дни с доволно разговори...И верно 9305 няма радио:http://www.gsmarena.com/compare.php3...hone2=4238Не, че някога съм ползвал радио възможностите на който и да е от телефоните ми...
То, че искам SIV, искам, но като знам на какви пари ще излезе - не мога да си го позволя. :D Великата дилема е всъщност, дали да си направя подаръчето за Великден с SIII, или да изчакам до края на учебната година в университета (юни) и след като изтече гаранцията на сегашния ми телефон (май месец), да си направя подарък с Note II. Затова тръгнах към по-лесния вариант с 9305. Не знам дали ще успея да събера парите за тази лопата Note II обаче... А иначе колега аз всичко ще си ползвам на този телефон, освен както ти каза LTE-то. Всеки друг вариант го разгледах, пробвах и не ми хареса. Уви, разработките по 9305 няма да са толкова много, колкото по 9300.Таблет ще си взема така или иначе, но отделно.
Не е дуал, quad си е. Просто е с повече РАМ, LTE, няма радио и има 16GB версия само.Днес обаче говорих със спонсорите си и "преговорите" приключиха успешно, което значи, че или ще е SIII I9300 или Note II. Само трябва да избера. Обаче докато избера си правя харакири, иначе казано - двата ми харесват страшно много. SIII заради smart stay, S voice, smart alert, S beam и best photo... Доста прозорливи и полезни екстри са по мое мнение. От друга страна пък с Note II се борави доста лесно с бързите команди, като цяло с писалката към него, батерията е с по-голям капацитет, екрана може да се раздели на 2 за едновременно ползване на повече приложения и т.н. Страшно трудно ми е да избера.
Другите неща може и да имат някакъв смисъл, но Smart Stay не е особено полезно. Работи и на SGS2, съмнявам се да са го спестили в Note II като функция. Дори и да липсва - сигурен съм, че може да се инжектира, ония от XDA не спят. А това S Voice какво беше? На мен ми е било безполезно, щом съм го махнал вече.
Днес взех, че взех едно Prestigio 4040.За сега по нищо не отстъпва от аналогичния Samsung Galaxy S Duos.С тази разлика, че струва 250лв. Ще го видим тази седмица как ще се представя и дали ще изникват разни фърмуер бъгове.Но пък е с едно нещо по-добър. В менюто си има автоматично обновяване.Намери си новия ъпдейт, саморестартира се, влезна си сам в буут режим да се префлашне. От мен се изискваше да натисна 1-2 пъти бутон, че съм съгласен.Но пък за сметка на това след ъпдейта става като чисто нов. Настройки, всичко отначало, все едно го палиш за първи път. Няма пълно щастие.
Открити 3 дефекта:1. Няма ЛЕД за пропуснато повикване или каквато и да е визуална индикация2. Не може да сложиш 2 различни мелодии на отделните СИМ карти3. Не може да сложиш обща мелодия на група от контактите, а само за всеки контакт отделно
NoLed ще му хаби много батерия ако не е с AMOLED, а той не е. Може да пробва все пак. S3 също има функцията за разделяне екрана на две и да си гледаш различни приложения. Всъщност не знам дали това е от къстъм ром-а, който ползвам или е добавено в по-новите версии на софта.Аз лично лопата като Note не бих си взел. Нито писалката ми е необходима, нито има къде да го нося. Сега S4 ще е супер. С корпус по-малък от S3, 5 инча екран - повече просто не е необходимо за телефон. Но всеки си решава.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Стигнах до решението да се разровя повече и ако Note II притежава гореизброените от мен в SIII smart stay, smart alert, S beam и best photo, изобщо да не го мисля повече и да го взимам. Гъстотата на пикселите не мисля, че ще ми създава проблем, прежалих я, все пак екрана е по-голям.
Продължавам да не схващам каква е идеята на многото инчове като размер на екрана на телефона. Лично аз съм обграден с компютри с 20-22" монитори, имам 7" таблет и 10" нетбук. Където и да отида все някое от тия устройства е край мен. Опитвам се да си представя за какво би ми бил 5.5" телефон, който е колкото дъската ми за хляб, че дори и да го деля на виртуални прозорци... Под Linux имам 4 десктопа и ги ползвам, но определено няма да седна в парка и на мизерния мобилен интернет и още по-мизерния телефонен екран да програмирам, пиша писма и прочие... Да, гледаме да има колкото може повече в тия съвременни телефони, но докато таблета ми е евтина алтернатива на PSP примерно и хлапето го ползва основно, то един телефон не го виждам да се ползва за игране, не и от мен де. Да и SGS2/3 правят страхотни снимки и видео, да имат огромни екрани, много памет и прочие, но приложението им в моите ръце е под съмнение... Някой да помогне с разяснения?
Коментар