nasty написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
Е това е интересното като спрат да увеличават размерите какво ще правят вече - само подобрения в андройда ли...Иначе за колегата - баси 6 инча с резолюция като на моя с дуос..айде гранда е 5 и изглежда добре дори и на същата резолюция ,ама на 6 незнам вече.с тоя 1гб процесор и само 512 рам... ще те дразни.Ако можеш с някакво предподписване си вземи самсунг галакси гранд.А за камерата на хтц-то имало там некакви шашми :Д и се казва ,че май ще снима доста по-добре от другите гсм-и на тъмно ,ама на светло ще изостава...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:Е това е интересното като спрат да увеличават размерите какво ще правят вече - само подобрения в андройда ли...Иначе за колегата - баси 6 инча с резолюция като на моя с дуос..айде гранда е 5 и изглежда добре дори и на същата резолюция ,ама на 6 незнам вече.с тоя 1гб процесор и само 512 рам... ще те дразни.Ако можеш с някакво предподписване си вземи самсунг галакси гранд.А за камерата на хтц-то имало там некакви шашми :Д и се казва ,че май ще снима доста по-добре от другите гсм-и на тъмно ,ама на светло ще изостава...
Коментар
-
престиж май така се казваше марката имат тел пак с 2сим карти пак с 1гх и 512рам но с 4 инача екран за има няма 300лв.пак с андройд 4 ще ти е и с гаранция.Иначе незнам трябва да му намериш и някакъв калъф кейс да не е гол - този дето даде линк.иначе батт е добра доста + му е.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
chenchy написа:Колеги кажете си мнението? http://dx.com/p/c3-android-4-0-wcdma...m-black-165331Само за разговори,музика и тук-таме някоя снимка ще го ползвам. Сега съм с HD2,а неговите параметри са кажи речи същите SmileSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Сигурно около година от като си взех същия модел само че с предишния процесор MTK 6573. За сега никакви ядове освен че китайците яко лъжат в параметрите. Kамерата е 3,2MP батерията реално е някъде към 1.2Аh И като всички китайчета си иска доста занимавки да го подкараш за да работи както трябва. Другото неприятно е че често замаскират какво е изпълнението. Примерно процесора може да е по слаб но да ти го пробутат за друг. Същото важи и за паметите. Добрата новина е че както и да го тормозиш с префлашване няма как да го докараш до състояние на кирпич както казват руснаците. Лично на мен ми върши работа и доволно за тези пари.
Коментар
-
emzo написа:nasty написа:като размери е като с3 ,че и малее спрямо него ,а е с 5инча екран.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Стрелок написа:Какъв андроид ще слага на тези 448 мб РАМ :D Не е много удачна идея според мен...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Преди няколко реплики бях писал за едни скъпи имитации на S III ... сега вече ги намирам и в брошури на български вериги (без да правим реклама) ... та ако ми се отдаде възможност бих огледал нещо такова в магазина, но вече си купих втора употреба ето такова, и въпреки лошия вид и кусурите му - не съжалявам, защото е с поколения по-добър от предните ми апарати: http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2206/htc-desire-s
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар