Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

wp не е много оферта - да почти не забива ,ама има да си играеш да си пуснеш блутуут-а за да си пращаш файлове и в маркета им няма почти нищо,че и е платено...Камерта на тъмно е зле - един приятел има лумия 720.Ми моя с дуос снима много по-добре.И за wp поне да е с 8-ца трябва.
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty написа:
      wp не е много оферта - да почти не забива ,ама има да си играеш да си пуснеш блутуут-а за да си пращаш файлове и в маркета им няма почти нищо,че и е платено...Камерта на тъмно е зле - един приятел има лумия 720.Ми моя с дуос снима много по-добре.И за wp поне да е с 8-ца трябва.
      Забравяш, че има WP 7.5 производство на Самсунг. А там камерата е кажи речи еднаква за всички модели от един клас. Блуту ползвам само и единствено за слушалки и съм наясно, че под Windows трансфера на файлове е зян Все пак съм имал и iPhone 3G, където трансфера на файлове е по-голям зян. Разгледах и поцъках Lumia 710 и Lumia 800 - и двата работят повече от добре, плавно и без засечки. 800 дори има поносима камера в помещение...Твоя приятел да не идва от бъдещето? Щото Lumia 720 още не е излязла. Обещанията за нея са 6.3" камера с Карл-Цайс оптика и слот за карти. 4.3" те инча обаче ми идват множко.
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

nasty написа:
        Да те питам за СГС дуос-а ти.1. Може ли да слагаш контактите по групи и след това да сложиш мелодия на групата? Демек всички контакти в различните групи да ти звънят с различна мелодия.2. Имаш ли история на разговорите само на конкретен номер. Пример - днес ми звъни някой - познат или непознат. С Уиндоуса като кликнеш върху номера в историята на повикванията, показва историята само на този номер. Демек кога си говорил с този номер, продължителността на разговора и т.н.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Е толкова ги разбирам нокиите - 710 значи му е с 5мп камера.За групите ти бях ти отговорил по назад - да може да се слагат мелодиИ и вибрация за отделна група.За второто.Не не показва...На 4.0.4 на андроИда е много смотан регистъра.Показва ти за деня всеки разговор поотделно - вече ако е в часа там си пише примерно и колко пъти си му звънял примерно.Но ако е през по-дългър период си е отделно.така е и за смс-ите - на по-новите версий не съм поглеждал ,а са съм гледал на 4.1.1 и 2 андроИдите ,ама регистрите не..Има раздел в указателя дето е предпочитани - телефона сам си гледа на кой звъниш най-много и ти го слага в това меню да не го търсиш из указателя - може и да добавиш.КОето мен ме устройва ,че по-рядко се звъни на други номера.Но за човек с бизнес контакти незнам регистъра ще е лудница щото с разговорите от 2те сим карти ще се набъка яко.Има опция да си избереш какво да ти показва - примерно избираш от 2те карти и ти дава меню да избереш всичките разговори и смс-и или всички разговори ,само изходящи ,само входящи и така и за смс-ите.И това го има и за всяка отделна карта.

Коментар

не е от андроидаа от touch wizzс външно приложение можеоригиналния дайлър и регистър не стават за нищо
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Е стига де, тази версия 4.0.4 вече е история. В 4.1 с TW 5 - тези "проблеми" липсват.

Коментар

за S Duos все още няма 4.1

Коментар

Sev написа:
                  за S Duos все още няма 4.1
                  Няма и да има скоро.Този, който е поправял "й" на колегата по-горе е пропуснал византиеца "Версий". Поне бъдете безгрешни, когато поправяте грешки.Не ми се чете много-много за Windows Phone и до колко му е достатъчна тази памет 512MB, но сега заглеждам новото предложение на Nokia - Lumia 620 и предвид добавеният слот за карта с памет - не изглежда никак зле. А и размера е перфектен. Но нямам абсолютно никаква представа от тази версия на Windows - освен плочковия интерфейс и останалите шарении - ми е мътна вода...
                  Steliyan's Life!

Коментар

Поиграх си с СГС2.Хубав хардуер, мъка софтуер.Веднага руут и половината глупости заминаха. Сега "стоковия" 4.1.2 лети, лети.И хубаво снима
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ми за бг няма пуснат.А не съм толкова на ти за да си кача по-нов андроИд :Д Май трябва да е си е за дуос ,че има разлики с такъв за една карта.А с 4.1.2 от гранда незнам ако се сложи как ще върви ,че той си е за двуядрен и повече рам и да не стане лаг фест.И лаунчери други не съм слагал да кажа по-добре ли е или по-зле като работа.wp добре е не забива не се замисля и всякакви такива ,но е лимитиран - сменяш няколко цвята за плочките и май тва му е персонилизацията.Може и да са напускали някакви неща ,ама в сравнение с андроид-а е зле.Излизаме някъде и ако е нещо да се види си е на гсм-ите с андроид.

Коментар

emzo написа:
                        Поиграх си с СГС2.Хубав хардуер, мъка софтуер.Веднага руут и половината глупости заминаха. Сега "стоковия" 4.1.2 лети, лети.И хубаво снима
                        На хубава кола, хубави снимки Стабилен ли е този ром,че ми омръзна ра преинсталирам от кофти ром-чета.
                        Lancia Lybra 2,4JTD '03
                        Фиат Браво 1.9TD75 '97
                        Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                        Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

за windows phone 512 рам е добреиначе за дуос си правят ъпдейти и за бгОТА може да нямано през Кийс ще има

Коментар

standox_ написа:
                            На хубава кола, хубави снимки Стабилен ли е този ром,че ми омръзна ра преинсталирам от кофти ром-чета.
                            Ами то си е оригиналния 4.1.2 леко тунингован от мен
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              standox_ написа:
                              Ами то си е оригиналния 4.1.2 леко тунингован от мен
                              Брях, не само печки, ами и дроиди тунинговаш. Дай насоки - кое, как, защо? Щото голям, не-голям, може па да се прежаля за него, ако го намеря на цена, която да ме устройва...?
                              Steliyan's Life!

Коментар

Взимаш слушалката, флаш през ОДИН до 4.1.2Руут, бекъп на EFS и от там нататък като при Windows, почваш да слимваш, както с 7Lite.Спираш боклуците на Самсунг да се зареждат в началото, аз направо ги изтрих.Със сигурност има някой изчистен ром, но почнеш ли да ги пробваш влизаш е един infinite loop Абе слушалката радва. Добра играчка е.p.s. препоръчвам System APP remover, т.к. има опция FREEZE, може и бекъп да прави, ако изтриеш нещо важно.Иначе хората и bloatware лист са си направили:https://spreadsheets.google.com/spre...lqUm5vV0Ep.s.s. вариант е и да редактираш имиджа сам преди флаш-а
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X