Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, някой ще ми разясни ли какви са функциите на NFC, защото все още не съм много навътре със смартфоните?
    Punto 1.2 75hp '95

Коментар

Mury написа:
      Колега вземи си HTC Desire X, в пъти по-добър е от Сенсейшъна и е на по-добра цена................
      Това би трябвало да е към другия колега, който се колебаеше между Експирията и Сенсейшъна. Аз лично гледам да стоя колкото може по-далеч от HTC. Уви в най-лошия случай ако трябва да избера м/у Xperia P и Desire X, веднага се хвърлям на Сони-то.А между другото, последната новина е, че за февруари HTC отбелязва най-ниските приходи за последните 3 години. Това не е напразно или дошло от никъде.Едит: Колега, NFC е технология за високоскоростно безжично прехвърляне на данни между различни устройства. Може да се осъществи чрез допир. Например имаш 2 телефона с NFC чип и с докосване можеш да прехвърлиш данни. Също така можеш да свалиш информация от плакат, да ползваш телефона си и с допир да платиш на каса вместо с кредитна карта. Поне аз това знам за технологията. Представи си картата за градския транспорт, на почти същия принцип е. Докосваш я до апарата и те таксува. На много места има приложение, стига да се наложи тази технология. Който знае повече да доразясни.
      Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Значи нещо като ново поколение инфрачервен порт :D
        Punto 1.2 75hp '95

Коментар

Много си ограничавате избора.jenshen73 виж това:http://www.pazaruvaj.com/mobilni-tel...tml#properties
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Накратко - не. Технологията си е различна. Но тук ще каже някой колега, който е ползвал това "чудо". Моя Optimus One няма "таквиз" екстри. :D Работата е, че въпреки не толкова разпространено тук, е доста полезно според мен...
            Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Ние тепърва цифрова телевизия вкарваме, ти искаш NFC. Сèди, има време.

Коментар

Да на с дуос съм и процесора си има значение - ако не съм отварял телефона указателя и реша да го - е пада мислене....На гранда си беше светкавица ,после и да накачиш приложения да се позабави ,ама няма да е като на едноядрения.За резолюцията имаше найлончета и му се радвах та не съм забелязъл много недостатъци Процесора има значение също за батт , версията на андройд също.Четете гсмарена - еми там имат тестове на батерия - разгледайте времето на разговори Иначе най-оферта си е ноте 2 ако намериш 2ра ръка за тия пари - с 3100 батерия и 2 дена няма да се сещаш да го зареждаш щом не го ръчкаш толкоз много.
                Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Lane Staley написа:
                  Много си ограничавате избора.jenshen73 виж това:http://www.pazaruvaj.com/mobilni-tel...tml#properties
                  Преди малко си поиграх на живо с Galaxy Ace 2 - не е лоша машинката - нито на външен вин (нищо, че е лакирана пластмаса), нито камерката е лоша, добре работи, като за мострен телефон. С камерата снимах текст и един дребен елемен - добре излиза на снимка, чете се текст, а елемента се виждат важните детайли по него. Ако не ме грабне нищо друго - вероятно ще е това избора. Дори не е голям телефона и стои добре в ръката, без да дразни. Може да се работи с една ръка. До петък ще се знае какво съм избрал.Атрикса има много калпава камера според отзивите на имащите го.
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

ogi28b написа:
                    Това са функции на програмата за съхраняване на контакти. Зависи от производителя на телефона как я е модифицирал. На СГС2 отговорът е "Да". Това подсказва, че и на S3 е същото. Мисля, че е време да дойдеш на среща на форума и ще го проверим веднага.
                    Ами не знам Самсунг Галакси С дуос с какво се води. Дали е като СГС2 или 1 или 3. А бе луда работа. Добре, че не са до 20 за сега.В този ред на мисли преди да си купя този Дуос Самсунг Галакси С някой може ли да даде по-добро предложение за такъв, алтернативен телефон?
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                      ogi28b написа:
                      Това са функции на програмата за съхраняване на контакти. Зависи от производителя на телефона как я е модифицирал. На СГС2 отговорът е "Да". Това подсказва, че и на S3 е същото. Мисля, че е време да дойдеш на среща на форума и ще го проверим веднага.
                      Ами не знам Самсунг Галакси С дуос с какво се води. Дали е като СГС2 или 1 или 3. А бе луда работа. Добре, че не са до 20 за сега.В този ред на мисли преди да си купя този Дуос Самсунг Галакси С някой може ли да даде по-добро предложение за такъв, алтернативен телефон?
                      Galaxy S Duos е нещо като двукартова (с един радиомодул) версия на Galaxy S, но е с 756MB RAM и липсват някои сензори, като този за осветеност например. Не е лош телефона, но е едноядрен процесор, от там не може да снима 720p видео, а батерията въпреки, че е същата държи по-малко. Разцъквах го наскоро, големичък ми идва с тия 4". Не е лош обаче.
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                        Lane Staley написа:
                        Преди малко си поиграх на живо с Galaxy Ace 2 - не е лоша машинката - нито на външен вин (нищо, че е лакирана пластмаса), нито камерката е лоша, добре работи, като за мострен телефон. С камерата снимах текст и един дребен елемен - добре излиза на снимка, чете се текст, а елемента се виждат важните детайли по него. Ако не ме грабне нищо друго - вероятно ще е това избора. Дори не е голям телефона и стои добре в ръката, без да дразни. Може да се работи с една ръка. До петък ще се знае какво съм избрал.Атрикса има много калпава камера според отзивите на имащите го.
                        Ако телефона колега ти трябва предимно за разговори галакси айс 2 е по добрия вариант.Добре си се насочил.Имах галакси аис(стария модел 5830).Батерията я зареждах от събота до събота.Ползвах го предимно за разговори.В момента с галакси S2 зареждам всеки божи ден(защото го ръчкам естествено,игри интернет скайп и т.н.).Но дори и да не го ръчкам батерията му издържа не повече от 48 часа.Стигне ли до 16% го зареждам защото ме предупреждава за слаба батерия.Но пак не съм напълно сигурен в твърденията си защото все пак това което си избрал е галакси айс 2.А процесора там вече пак е по голям,но предполагам че батерията ще държи повече.Всичко зависи от инсталираните приложения и подръжката.Винаги влизам и затварям ако има приложения които не се ползват.Ако все още се намира галакси айс 5830 ти го препоръчвам за издръжлива батерия.Пробвано на 100%.
                        FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Батерията изцяло си зависи от ръчкането.Ако си пусна 3Д модерна игра за 4часа мога да я сваля. Ако нямам време като тая седмица, сега гледам последното зареждане ми е от неделя вечерта(почти постоянно изключен нет да не ми досаждат).Марката няма значение, с който и да сe заговоря с "модерен" телефон, казва същото.

Коментар

BO написа:
                            ogi28b написа:
                            Ами имай предвид, че моделите от "среден" клас са орязани точно откъм такива дребни функции, които са ти нужни и не вярваш, че липсват. Нищо чудно този Дуос да е лишен от избора на мелодии по групи.

Коментар

jenshen73 написа:
                              Lane Staley написа:
                              Камерата е зле, това е така, не съм чел всичко назад и не знам колко ти е приоритет.От нея нататък Моторолата бие навсякъде. А качестото на материалите в Мото е доста приятно сравнено със Самсунг. Просто отиди някъде и тествай Атрикса - резолюция, материали и прочее. Но понеже тук друго не се признава, оставям те на разбирачите.Аз моят избор съм си го направил.
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

За колегата дето мисли за асе 2 - скоро излиза по-новия модел на самсунг от същия клас.Аз съм със с дуос - има си избор на мелодия и вибрация на групата.А за размера - ми мислех ,че 4 ще ми е добре ,ама за игри и филми малее
                                Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                                Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                                Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Working...
                                X