@Ogi28b: Не казвам, че ще ми стои в джоба за да правя рекорди по издръжливост на батерия. Основната функция на тоя смартфон все пак е да е телефон. Или мислиш различно от това? Защото ако няма да мога да говоря, но ще имам прекрасни mp3 плеър, фотоапарат, GPS, електронна книга и прочие благини - по-добре да си купя всяко нужно ми нещо отделно, нали? По-горе споменах - не слушам музика от телефона си, нищо, че имам прекрасен SE w610i, не снимам особено много, но ще се ползва за снимки, когато няма фотоапарат под ръка (имам 2 и единия винаги е с мен), не чета книги електронно, не гледам и филми на нищо по-малко от 22", бих си чел пощата от време на време, много рядко бих писал СМС-и - за 2012 са ми 12, но общо взето искам да го ползвам като телефон с бонуси, а не като бонуси с телефон. Имах iPhone 3G, а както писах - за кратко имах и SE WT19i. Ако ще го зареждам всеки божи ден (365 цикъла за година) няма да го бъде (а и батерията ще сдаде богу дух, преди гаранцията на телефона), а и по-добре да си остана с текущия си телефон, който кара 5 дни с едно зареждане (все още) и не се свеня да говоря от него на корем. Едно нещо ненавиждам на умните телефони - като кажат "14% батерия" и след 10 минути са измяукали и те питат "Къде е батко?" ..., контакта де... 3G няма да ползвам - в помещението, което ми е офис няма покритие
![Wink](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_wink.gif)
Коментар