Стрелок - щом казваш .... сигурно е трагична.... А за по-евтин.... де да знам ... явно други цени гледаме, но са доста еднакви ... И като цяло дисплея си е доста огромен плюс ....Другите два доста добри телефона са Motorola Atrix и Motorola Razr Maxx, но тази марка не се харесва особено в БГ, затова и не ги споменах :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Трагична е доста силно казано. Трагични са камерите на китайските незнайни производители, трагична е примерно камерата на моя Optimus One, но не може да се очаква повече от бюджетен телефон, който като нов не е струвал повече от 400 лв. Тези телефони, или поне Razr Maxx доста надвишава 500 лв, а и си прав, че марката не е много тачена в България.За около 500 лв. от онлайн магазин може да се вземат: Galaxy SIII mini, Desire X (този дори за около 450), Galaxy S Duos (също под 450), Sensation XE, който колегата MaxSpeed беше питал за него и още, и още. Уви нямам опит с никой от тях и почти не съм чувал мнения за тях, защото не се интересувам от тези модели. Nokia, Sony, Moto и т.н. аз никога не препоръчвам по лични убеждения. :D Притежателите на такива телефони да не ме распват за това.Аз реших да не скачам още сега, на телефон до 500, а да изчакам и март/април да си взема нещо до 600-700 лв на Samsung или LG. Просто според мен няма адекватни предложения от изброените 2 производителя в диапазона 400-600 лв изключвайки до някъде SGSII.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Преди малко разцъках товаhttp://www.chinaecarts.com/samsung-g...чително кадърна реплика, до последно си мислех, че цъкам ори-то Камерата е жив зян обаче.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Момчета, ето че Самсунга ми сдаде. По-точно дисплея прогоря. Гледам че форума, който посещавах преди време, вече не съществува. Та питането ми е, имам стандартният 2.3.4 на картата, имам и джиг, имам и еден. Каква беше процедурата по " downgrade", от 4.0.3, та да го дам за ремонт?п.п. Один, какъв еден ме гони
Коментар
-
Щом форумът, който си посещавал - не съществува, тогава опитай в този:http://www.androidbg.com/forum/Има раздели за почти всички по-вървежни модели. Щом искаш да работиш с JIG, това значи, че не си официален, нали така? Ако си с официален и никога не си слагал неофициален - никой не може да ти каже нищо за версията, нали знаеш? С JIG-а не знам как се работи, защото не ми се е налагало, но си спомням, че след връщане към GB от ICS - трябва да изтриеш всички видове кеш и да му направиш Factory reset от конзолата.
Коментар
-
Не го покрива ?!?! Че как, аз не съм виновен. Откъде накъде, след като се е скапал техен продукт, аз ще съм виновен. Разбирам умишлено да съм го довел до това състояние ... Ще има шоу значи .п.п. умрели пиксели е едно, прогорен екран друго. Прогоряло е покритието на дисплея, като се отпечатило некви изображения, по-скоро си представи сенки на изображения. Е*ах го и кирливия дисплей, дето уж бил мега гига не знам си какъв си . Чист потребителски боклук е
Коментар
-
Не е така. Дисплеят е добър, но това е един от недостатъците му. Ако не му осигуриш равномерна работа на всички пиксели - рано или късно се слува. Стрелок - представи си, че непрекъснато си използваш разни шарени картинки за тапет и включваш тестов екран - червено. По целия екран червеното е ярко и наситено, но горе, където е била лентата на състоянието винаги в черно - червеното не е така ярко, има видима граница и по-тъмен цвят там, където е била черната лента през повечето време. Нещо като на картинката, но на нея е силно преувеличено, за да се види какво имам предвид. При мен в момента е така. При нормална работа не забелязвам разлика, но на тестов екран е очевидно. При Mupo сигурно е много по-зле.
Коментар
-
Стрелок написа:Благодаря за обяснението! Никога не бях чувал за подобно прегаряне. Всички типове дисплеи ли засяга този проблем?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Значи въобще да не се занимавам При мен сякаш изгоря за 2 мин., както му нямаше нищо и прас - две ивици едната по височина по вдясно, а другата хоризонтална, един пръст над хоум бутона. Впоследствие разбрах и кое приложение го беше "боядисал" така. Разбира се отиде във вечните битовски полета . И все пак ми е тъпо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар