Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Направо с ушички :DНяма смисъл от чак толкова набутване. Пак казвам, няма да се ползва друго освен камера(т.е трябва да има автофокус, светкавица...). Интернет имат всички така или иначе.Мислех за розова/червена Аша 302, ама не одобря моята :D Досега всички телефони са били някакви тип lg chocolate...

Коментар

Заслужава ли си?

Коментар

Не съм казал, че аз ще го купувам Въпросът остава

Коментар

Galaxy S3 Mini La FleurИли пък Galaxy Ace La Fleur. Ама не знам дали ги има в БГ.А и това, към което си се насочил е яко според мен.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Стрелок написа:
            Не бяха ли казали, че Samsung ще променят също начина на осветление и подредбата на тези.. фигурки :D за да могат да получат по-голям ppi за galaxy IV и моделите като цяло от тази година?
            Наясно ли си какво означава ppi???
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Пикселна гъстота, що? Да обясня подробно ако е нужно? Не помня какво точно бяха обявили от Самсунг затова изстрелях тази мешаница. Грешката е моя! Може би е ставало въпрос за подредба на тези тела за цветовете, за да има по-голям контраст дисплея, знам ли... Или че ще ползват друга матрица... Моля, вместо да ми се обяснява колко прост и неук съм, да ми се обясни за какво точно ставаше въпрос!!
              Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Много правилно си разсъждаваш, колега. Дори в Ноут 2 подредбата на субпикселите е различна от стандартната pentile при S3. Може би го правят за по-добра картина или нещо друго, те си знаят. При S1 pentile беше проблем, картината беше много ,,назъбена
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Явно само те си знаят! :D Но работата е, че беше споменато нещо от рода на "Всички нови телефони от 2013 ще използват същата технология".Намерих я: "Според данни на DigiTimes, които се базират на източници в мобилната индустрия, Samsung работи по създаването на нови пикселни подредби за ползване в новите AMOLED панели с малки размери. Целта на това е да се увеличи пикселната им гъстота. Информацията твърди, че компанията разглежда пиксели с хексагонална или диамантена форма, което ще й позволи да увеличи резолюцията над 440ppi, а това може трудно да направи със сегашната последователна подредба. Освен това се посочва, че панелите ще са произведени по процеса LITI, какъвто ще се ползва и за панела на Galaxy S IV. Като цяло това е добра новина, тъй като компанията, изглежда, най-сетне ще остави подредбата Pentile."Офтоп: Това ми напомня как като си взех преди LG Arena-та всички я гледаха все едно е извънземно с тази нечовешка резолюция и пикселна гъстота (3 инча, 480х800, 311 ppi). :D И преди 2 години като минах на Optimus One ми се стъжни...
                  Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Аз вече съм с HTC Desire X и съм много доволен за сега,струва ми светлинни години пред на жената Галаксито/Ейс/,камерата е страхотна,самия телефон е супер оборудван,няма нужда от сваляне на много приложения..........................
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

Честито!Самсунг вече направо да вземат да си прекръстят подразделението за телефони на Галакси... "Galaxy Young обещава да е по-евтин от двата модела, тъй като е снабден с 3,27" дисплей с HVGA резолюция и с 3МР камера. Въпреки това има 768MB RAM, което не е често срещано в бюджетен телефон. В същото време Galaxy Fame е с 512 MB RAM, 3,5" HVGA дисплей, 5МР камера с автофокус и NFC възможности."

Коментар

РЕПЛИКА?

Какво Ви е мнението за хипотетичните способности на РЕПЛИКИТЕ, но от скъпите ~300 $ ... ?(Примерно това: http://www.fastcardtech.com/TCL-Y900-Quad-Core )... или нещо такова:http://www.youtube.com/watch?v=iHStRPlwkm0Има ли наистина добра реплика, от която някой да има впечатления?някой виждал ли е на живо качествена такава?... защото масово в България се продават по 70-90 лв от тези евтините, които дори са с ИМИТАЦИЯ на Андроида - някакво джава меню със същите уолпейпъри ... което въобще не е операционна система ... Иска ми се да взема някаква такава ползвана реплика от хубавите но на половин цена ... но се чудя - процесора, като е ЧЕТИРИ ядрен - но от друг производител - например този на клипчето е с 1,5 GHz MT6589, вместо оригиналния 1,4 GHz Exynos - дали ще му отстъпва например при GPS способоностите, или при реакция и реална бързина на самия телефон... защото от геймърска гледна точка резултатите от тези програмки за бенчмарк като АнТуТу - ме впечатлиха ... въпреки, че едва ли ще има време за игри да се ползва.Или да заложа на по-слаб процесор, но да е марков апарат - от гледна точка, че хардуеъра - предимно разговорите, микрофоните, говорителите, екрана - имали голяма разлика в качеството спрямо оригинала?Например HTC Desire S - вместо каквато и да е реплика?
                        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

С тея реплики ако ти се сменя телефон през 4-5 месеца давай... По- добре не се хаби с тях ами си купи хубав телефон с доказан произход ( "Марков" :D ) или някакъв чисто нов евтин вариант или втора ръка.Имам приятели като излязоха тея фалшивите айфони накупиха и ся реват "Ам то са счупи ся трябва друг телефон" иначе на външен вид като го изкараш голяма гъзария.
                          94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
                          03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
                          02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

Re: РЕПЛИКА?

niko_ymn написа:
                            ......................
                            Този, който си посочил по характеристики не е никак лош. Не и за 330 долара де, но все пак не е лош. Сега, преди да го пипна не мога да кажа, но имай предвид следното. Забравяш за всякакви ъпдейти и поддръжка с този телефон. Нещо не работи както трябва - твой проблем. Може да не ти работят доста важни за теб приложения - твой проблем.

Коментар

Здравейте колеги!Оглеждам се за смартфон, защото вече наистина ми трябва мобилен интернет, а навигацията и по-хубавата камера разбира се са необходими екстри! В момента съм със Sony Ericsson k800i, много добър телефон дори след толкова години употреба ( от 6-7 години го имам)!Можете ли да ми дадете някаква препоръка за телефон до към 500 лв, за който да не дам много допълнителни пари за калъф/слушалки/протектор?Както казах, трябва ми най-вече за интернет, снимки, навигация, да е до колкото се може здрав като изработка? Благодаря предварително!
                              Punto 1.2 75hp '95

Коментар

Nokia Lumia 900
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X