Whateva...А, и да ти спестя следващия казус - и яйца не пържи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Samsung Galaxy vs HTC
Въпрос към батките,реших да си взема и аз едно смартфонче,среден клас до около 400-450 лв.Телефона ще е на лизинг в Глобул,така че съм малко ограничен.Харесал съм си http://gsmonline.bg/samsung-i9070-ga...6gb-black.html или http://gsmonline.bg/samsung-i9001-ga...-plus-8gb.html или http://gsmonline.bg/samsung-galaxy-a...160-black.html Понеже нищо не разбирам от тези плочки,за тва се допитвам до опитните,но съм си харесал Самсунг или HTC,искам да е с Андроид,да има навигация,да снима хубаво и тва е общо взето.Самсунгите съм ги набелязал,но нещо с HTC не се справям,давайте аналогични предложения,аргументи и т.н.П.С.Жена ми има от 1г. Галакси и е супер доволна,а и този телефон пред очите ми полетя от 2-ия етаж/беше изтупан с покривката/ и няма и драскотина даже по него П.С.2. Тва HTC ми харесва,чакам мнения http://gsmonline.bg/htc-desire-x-bla...%BD%D1%8E.htmlFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Това Галакси + го изтрий от мислите си. От другите 3 - при сравнение между трите - Галаксито Ейс 2 е най-скромен, мисля, че не трябва да се сравнява с другите два. Галакси Адванс-а и ХТЦ-то са сходни, но Адванса снима по-хубави клипове и има повече вградена памет. Това не е решаващо, защото картите с памет са по 45 лв за 32 ГБ, има и по-евтини. Вземи този, който по- те кефи на външен вид, като ги видиш и двата в ръцете си, ако цената е сходна. При разлика над 40-50 лева - вземай по-евтиния. Или.... потърси Галаски 2 - втора ръка Ред.: S2
Коментар
-
Galaxy S plus vs. Galaxy Ace 2 - Ace 2 бие само заради двуядреният процесор, и по-доброто видео. Нищо че другият е с по-голям екран.Galaxy S Advance vs. Galaxy Ace 2 - ..тук адванса бие заради малко по-бързият процесор, и малко по-големият екран.Galaxy S Advance vs. HTC Desire X - Адванса отново бие, защото е с по-доброто видео, и прави клипове на 720p. HTC пише че няма втора камера, странно .Така че още един глас за Galaxy S Advance. Аз ноември месец трябваше да избирам между адванс и експериа П, и избрах Сонито, ама това е друга приказка...
Коментар
-
Да,ама HTC-то май му е по-добра батерията и е с по-нов андроид или бъркам. п.с.А и в Глобул HTC-то на изплащане е с с 6 лв. на месец по-евтино,което се и е около 140 лв по-евтино за целия период.......................Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Ами според мен има проблем с екрана (тъчът) или поне аз така си мисля.Понякога работи понякога не. Спрял съм му почти всички приложения.След като го рестартирам понякога но не винаги , си работи идеално.След като поработи дори и да не пускам никви приложения и тъчът почва да прескача, насича, изпуска не знам как да го обясня точно.Става трудно да го откючиш и да вдигнеш ако някой те търси. Не можеш да си преместиш иконка по десктопа - или я отваря, или аха да я премести и си я пуска обратно на мястото.Не мога да го разбера от хардуера ли е или е от софтуера проблема.И се решава само с рестартиране, и то не за дълго.Ония ден в един магазин цъках на един същия телефон, нямаше проблем, а имаше доста приложения стартирани.В един германос гледах един друг преди време, и ми се стори че и той прави подобен проблем.Сложих му последният ъпдейт, който телефона си го поиска и мислех че ще се оправи, ама пак същото.Мисля в скоро време да го нося на ремонт , и не знам дали е проблем че съм му ъпдейтвал софтуера.Поздрави.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
Проблем с телефон LG GT540 Optimus
Здравейте колеги,имам проблем с телефона и малко съм невеж там,та търся помощ от по-запознатите.Проблема е че,от няколко дена изведнъж батерията започна да държи по няколко часа.До тогава си държеше по 3-4 дена.Стоя цяла нощ на зарядно и от сутринта до обяд съм направил 3 разговора от по 4-5 минути и батерията падна.Та въпроса ми е,може ли да не е от батерията,а от софтуера и може ли по някакъв начин това да се провери.Благодаря предварително.П.П.Телефона е с Андроид 1.6Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар