Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Whateva...А, и да ти спестя следващия казус - и яйца не пържи.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Докато колегата "qnkov" се чуди какво да вземе аз вече отнесох една S 2ка.Еее верно гоуем е....фамозен...направихме малко гонки с айфоня на племеницата.След което тя го изхвьрли в коша....хах..майтап......айса отиде при жената.Много му се зарадва....
      FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Добре сте вие, дето избирате със замах к’вот решите.
        Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Samsung Galaxy vs HTC

Въпрос към батките,реших да си взема и аз едно смартфонче,среден клас до около 400-450 лв.Телефона ще е на лизинг в Глобул,така че съм малко ограничен.Харесал съм си http://gsmonline.bg/samsung-i9070-ga...6gb-black.html или http://gsmonline.bg/samsung-i9001-ga...-plus-8gb.html или http://gsmonline.bg/samsung-galaxy-a...160-black.html Понеже нищо не разбирам от тези плочки,за тва се допитвам до опитните,но съм си харесал Самсунг или HTC,искам да е с Андроид,да има навигация,да снима хубаво и тва е общо взето.Самсунгите съм ги набелязал,но нещо с HTC не се справям,давайте аналогични предложения,аргументи и т.н.П.С.Жена ми има от 1г. Галакси и е супер доволна,а и този телефон пред очите ми полетя от 2-ия етаж/беше изтупан с покривката/ и няма и драскотина даже по него П.С.2. Тва HTC ми харесва,чакам мнения http://gsmonline.bg/htc-desire-x-bla...%BD%D1%8E.html
          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
          Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
          Ventura garage

Коментар

Това Галакси + го изтрий от мислите си. От другите 3 - при сравнение между трите - Галаксито Ейс 2 е най-скромен, мисля, че не трябва да се сравнява с другите два. Галакси Адванс-а и ХТЦ-то са сходни, но Адванса снима по-хубави клипове и има повече вградена памет. Това не е решаващо, защото картите с памет са по 45 лв за 32 ГБ, има и по-евтини. Вземи този, който по- те кефи на външен вид, като ги видиш и двата в ръцете си, ако цената е сходна. При разлика над 40-50 лева - вземай по-евтиния. Или.... потърси Галаски 2 - втора ръка Ред.: S2

Коментар

Бих взел S Advance. Все пак виж и S2, мисля че още го има в Германос.

Коментар

Galaxy S plus vs. Galaxy Ace 2 - Ace 2 бие само заради двуядреният процесор, и по-доброто видео. Нищо че другият е с по-голям екран.Galaxy S Advance vs. Galaxy Ace 2 - ..тук адванса бие заради малко по-бързият процесор, и малко по-големият екран.Galaxy S Advance vs. HTC Desire X - Адванса отново бие, защото е с по-доброто видео, и прави клипове на 720p. HTC пише че няма втора камера, странно .Така че още един глас за Galaxy S Advance. Аз ноември месец трябваше да избирам между адванс и експериа П, и избрах Сонито, ама това е друга приказка...
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Да,ама HTC-то май му е по-добра батерията и е с по-нов андроид или бъркам. п.с.А и в Глобул HTC-то на изплащане е с с 6 лв. на месец по-евтино,което се и е около 140 лв по-евтино за целия период.......................
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                  Ventura garage

Коментар

Sony Experia J - въпросче

Някой има ли Sony J да го питам няколко въпроса.Поздрави.
                    Bravo JTD 105 '98

Коментар

Ако е за нещо по софтуера - всеки с андроид може да ти отговори
                      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Задай си въпросите, пък все ще се намери някой да ти помогне с отговорите им.Аз лично имам познат с такъв телефон.

Коментар

Ами според мен има проблем с екрана (тъчът) или поне аз така си мисля.Понякога работи понякога не. Спрял съм му почти всички приложения.След като го рестартирам понякога но не винаги , си работи идеално.След като поработи дори и да не пускам никви приложения и тъчът почва да прескача, насича, изпуска не знам как да го обясня точно.Става трудно да го откючиш и да вдигнеш ако някой те търси. Не можеш да си преместиш иконка по десктопа - или я отваря, или аха да я премести и си я пуска обратно на мястото.Не мога да го разбера от хардуера ли е или е от софтуера проблема.И се решава само с рестартиране, и то не за дълго.Ония ден в един магазин цъках на един същия телефон, нямаше проблем, а имаше доста приложения стартирани.В един германос гледах един друг преди време, и ми се стори че и той прави подобен проблем.Сложих му последният ъпдейт, който телефона си го поиска и мислех че ще се оправи, ама пак същото.Мисля в скоро време да го нося на ремонт , и не знам дали е проблем че съм му ъпдейтвал софтуера.Поздрави.
                          Bravo JTD 105 '98

Коментар

Според мен си е хардуерен проблем и си е за сервиз.Ако си ъпдействал софтуера от официалната страница, и телефона не е рутван, гаранцията си важи.

Коментар

Точно на заминаващ си тъч ми прилича.На едно телефонче ми изкара така около 2 седмици и един ден спря напълно. Направи си архив на всичко, докато все още можеш
                              Fiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати

Коментар

Проблем с телефон LG GT540 Optimus

Здравейте колеги,имам проблем с телефона и малко съм невеж там,та търся помощ от по-запознатите.Проблема е че,от няколко дена изведнъж батерията започна да държи по няколко часа.До тогава си държеше по 3-4 дена.Стоя цяла нощ на зарядно и от сутринта до обяд съм направил 3 разговора от по 4-5 минути и батерията падна.Та въпроса ми е,може ли да не е от батерията,а от софтуера и може ли по някакъв начин това да се провери.Благодаря предварително.П.П.Телефона е с Андроид 1.6
                                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Working...
                                X