Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Тва галакси , к’во го хвалите ? По 2 пъти поства във форумите
    Сигурен съм, че проблемът не е в телефона, а в начина, по който се пращат заявките от браузъра, като натисна бутона "назад": като напиша нещо и оставя телефона - той се заключва. После като отключа - то стои на браузъра, който вече е презаредил страницата с написаното мнение. Като натисна "назад" в тоя момент, да изляза от браузъра или да се върна назад в страниците - то изпраща наново заявката с написания пост, за да презареди тази страница и така става дублирането. Правил съм го с три различни браузъра - стоков, делфин, хром. Пиши от телефона по-често, без да излизаш от браузъра, давай "назад" по няколко пъти, ще видиш че и HTC-то го прави (ако не бъркам).Тъпото на стоковия е това, че няма изход. Колкото и "назад" да даваш, ще те върне през всички страници, докато стигне до първата заредена изобщо и тогава вече като няма къде повече назад - ще излезе от браузъра. Затова предпочитах делфина, защото има директен "изход". В него пък други неща ме дразнеха, ама май пак ще го кача.

Коментар

style34 написа:
      BO написа:
      Ами не веднъж или два пъти ми е показвало намерението на хората, които ме търсят. Има смисъл от тази "екстра".А най-любимото ми е някой да ми звънне 1 секунда и да ми кажа - а бе знаеш ли колко време ти звънях. Говорим дори за официални разговори, които очакваш, или пък не си очаквал, ама в последствие разбираш.... Демек докато не сте го имали не оценявате какво показва.За жалост всичко след Сименс не го предлага. Нали са ви толкова "смарт" телефоните, а да не може да бъде толкова умен, та просто да пусне таймера и да го запише след това.
      Добре де - нави ме. За 2 минути търсене ти намерих такава програма и я пробвах. Кво да говорим за Андроид. За каквото не си се сетил - това го няма.https://play.google.com/store/apps/d...еварили са ме
      Нов въпрос за умните телефони.Как докато някой ми звъни да прехвърля обаждането на друг телефон?Call forwarding ама решаваш докато ти звъни дали да го прехвърлиш или да вдигнеш.Нали е модерно да плъзгаш с пръстче, докато звани, за да вдигнеш. Примерно да хлъзнеш пръста в друга посока и да прехвърли, вместо да вдигаш.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Това вече не знам дали е възможно, тъй като зависи от мрежата. Прехвърлянето е услуга на мрежата, не на телефона.Ogi, никога не са ми се дублирали постове от телефона. Ползвам Opera браузър. От вградения можеш да правиш друго. Отваряш нов таб, тогава затваряш този, който си използвал и с Back вече излизаш.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Колеги преборих се с (в последствие го разбрах) Google+ акаунта . Във акаунти и синхронизация . Тръгнах да премахвам акаунта в Google , поиска да премахна и акаунта в Samsung и да върна телефона към фабрични настройки , което ми форматира всички инсталирани допълнително приложения . Вече я няма гадната папка която ми съхраняваше и изтритите снимки и се синхронизира със акаунта в Google. Никакво влизане в Google акаунта от телефона .
          FIAT BRAVO

Коментар

style34 написа:
            Това вече не знам дали е възможно, тъй като зависи от мрежата. Прехвърлянето е услуга на мрежата, не на телефона.Ogi, никога не са ми се дублирали постове от телефона. Ползвам Opera браузър. От вградения можеш да правиш друго. Отваряш нов таб, тогава затваряш този, който си използвал и с Back вече излизаш.
            Аре бе. Дали Сименса ми е вързан към друга мрежа, която позволява такова "чудо" невиждано
            A20DTH ЖТД ама не баш
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Еми след като Сименс-а ти е толкова велик и си доволен, не ти трябват съвременните пръчки Сименса ти може ли като му пратиш SMS с парола да ти прехвърли разговорите директно? Може ли да плейва фул HD филми и клипове? А да браузвам лесно и удобно в нета? И още милион неща не може ама не те питам поотделно за всяко от тях :D
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                Еми след като Сименс-а ти е толкова велик и си доволен, не ти трябват съвременните пръчки Сименса ти може ли като му пратиш SMS с парола да ти прехвърли разговорите директно? Може ли да плейва фул HD филми и клипове? А да браузвам лесно и удобно в нета? И още милион неща не може ама не те питам поотделно за всяко от тях :D
                Не бе, нали Андроида бил велик. Всичко си намирал за секунди. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

@аси плявата натворихте, докато си мерите п***те.
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

style34 написа:
                    Ogi, никога не са ми се дублирали постове от телефона. Ползвам Opera браузър. От вградения можеш да правиш друго. Отваряш нов таб, тогава затваряш този, който си използвал и с Back вече излизаш.
                    Опера не ползвам, защото имаше нещо, което ми пречеше на работата с форума. Не помня какво. А това с новия прозорец е дълго, спестявам го - "щипвам" страницата, тя се събира и я затварям от минуса, и давам "назад".BO - доколкото ти разбирам въпроса - ако искаш да прехвърлиш, докато ти звъни - плъзгаш пръстче по червеното копче, което подава сигнал "заето". Тук вече ако имаш активирано "прехвърляне при заето" - разговорът се прехвърля. И както каза колегата - това си е функция на мрежата, а не на телефона. За това ли ставаше въпрос?

Коментар

ogi28b написа:
                      BO - доколкото ти разбирам въпроса - ако искаш да прехвърлиш, докато ти звъни - плъзгаш пръстче по червеното копче, което подава сигнал "заето". Тук вече ако имаш активирано "прехвърляне при заето" - разговорът се прехвърля. И както каза колегата - това си е функция на мрежата, а не на телефона. За това ли ставаше въпрос?
                      Да, за това става въпрос, но, ако искаш да затвориш, а не да прехвърляш, какво правиш?Давам ти веднага пример за какво го ползвам - както знаеш в Либрата има телефон, отделна карта и т.н. Та ако някой ми звънне на телефона, поглеждам кой е. Ако искам му вдигам телефона, ако искам му затварям, а ако искам му натискам прехвърляне и разговора се прехвърля в телефона на колата и си говоря със свободни ръце.
                      A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

На много от по-новите телефони няма отделно прекъсване на разговора и заето. Едно време имах Сименс S10, после S35. И на двата модела имаше 3 възможности при звънене: вдигаш, заето, прекъсваш. След това имах Сори k750, в който вече липсваше последната възможност, а имаше само вдигане и заето. Тогава установих, че третата ми липсва, но свикнах. Да, глупаво е да няма такава функция. А за либрата - по-добре е да си клонираш картата. Така ще ти звъни и на двете места едновременно Защото прехвърлянето по принцип се плаща. Сега ще експериментирам дали случайно при активно прехвърляне при заето, ще имам повече от една възможност на червеното копче. Ред.: Не става. Само вдигам, или заето.

Коментар

И кво сега - с едно клониране на картата и тази така "безценна" функция се обезсмисля :DА иначе "проблема" ти се решава с програма, която пренасочва разговора след определени секунди на звънене. Т.е. не вдигаш телефона 10 секунди, разговорът се прехвърля. Така съвсем не се налага да докосваш телефона :D

Коментар

style34 написа:
                            И кво сега - с едно клониране на картата и тази така "безценна" функция се обезсмисля :DА иначе "проблема" ти се решава с програма, която пренасочва разговора след определени секунди на звънене. Т.е. не вдигаш телефона 10 секунди, разговорът се прехвърля. Така съвсем не се налага да докосваш телефона :D
                            Клонирането на картата струва 5лв/месец в МТел. Не знам друг оператор да го предлага като опция. Функцията е безценна, ако имаш антична кола със собствен телефон. Ако си имаш съвременна кола с блутут оборудване - се обезсмисля. Но всеки луд - с номера си, а някои дори си имат програма...
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Това за блутуута щях да го кажа, ама прекалено съвременно решение щеше да е Не е за традиционалисти :D

Коментар

style34 написа:
                                Ако ми кажеш как да си клонирам карта на Виваком цена няма да имаш.А като си качиш такава програмка и не вдигнеш 10 секунди а другия телефон е изключен? А ако другия телефон не е в автомобил и трябва аз да решавам дали да го прехвърлям или не?Демек я дай да видим колко е смарт смарт телефона ти. Нали за 10 секунди решаваш казусите с програмки от нета.
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Working...
                                X