emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
-
style34 написа:BO написа:Ами не веднъж или два пъти ми е показвало намерението на хората, които ме търсят. Има смисъл от тази "екстра".А най-любимото ми е някой да ми звънне 1 секунда и да ми кажа - а бе знаеш ли колко време ти звънях. Говорим дори за официални разговори, които очакваш, или пък не си очаквал, ама в последствие разбираш.... Демек докато не сте го имали не оценявате какво показва.За жалост всичко след Сименс не го предлага. Нали са ви толкова "смарт" телефоните, а да не може да бъде толкова умен, та просто да пусне таймера и да го запише след това.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Това вече не знам дали е възможно, тъй като зависи от мрежата. Прехвърлянето е услуга на мрежата, не на телефона.Ogi, никога не са ми се дублирали постове от телефона. Ползвам Opera браузър. От вградения можеш да правиш друго. Отваряш нов таб, тогава затваряш този, който си използвал и с Back вече излизаш.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Колеги преборих се с (в последствие го разбрах) Google+ акаунта . Във акаунти и синхронизация . Тръгнах да премахвам акаунта в Google , поиска да премахна и акаунта в Samsung и да върна телефона към фабрични настройки , което ми форматира всички инсталирани допълнително приложения . Вече я няма гадната папка която ми съхраняваше и изтритите снимки и се синхронизира със акаунта в Google. Никакво влизане в Google акаунта от телефона .FIAT BRAVO
Коментар
-
style34 написа:Това вече не знам дали е възможно, тъй като зависи от мрежата. Прехвърлянето е услуга на мрежата, не на телефона.Ogi, никога не са ми се дублирали постове от телефона. Ползвам Opera браузър. От вградения можеш да правиш друго. Отваряш нов таб, тогава затваряш този, който си използвал и с Back вече излизаш.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Еми след като Сименс-а ти е толкова велик и си доволен, не ти трябват съвременните пръчки Сименса ти може ли като му пратиш SMS с парола да ти прехвърли разговорите директно? Може ли да плейва фул HD филми и клипове? А да браузвам лесно и удобно в нета? И още милион неща не може ама не те питам поотделно за всяко от тях :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Еми след като Сименс-а ти е толкова велик и си доволен, не ти трябват съвременните пръчки Сименса ти може ли като му пратиш SMS с парола да ти прехвърли разговорите директно? Може ли да плейва фул HD филми и клипове? А да браузвам лесно и удобно в нета? И още милион неща не може ама не те питам поотделно за всяко от тях :DA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
style34 написа:Ogi, никога не са ми се дублирали постове от телефона. Ползвам Opera браузър. От вградения можеш да правиш друго. Отваряш нов таб, тогава затваряш този, който си използвал и с Back вече излизаш.
Коментар
-
ogi28b написа:BO - доколкото ти разбирам въпроса - ако искаш да прехвърлиш, докато ти звъни - плъзгаш пръстче по червеното копче, което подава сигнал "заето". Тук вече ако имаш активирано "прехвърляне при заето" - разговорът се прехвърля. И както каза колегата - това си е функция на мрежата, а не на телефона. За това ли ставаше въпрос?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
На много от по-новите телефони няма отделно прекъсване на разговора и заето. Едно време имах Сименс S10, после S35. И на двата модела имаше 3 възможности при звънене: вдигаш, заето, прекъсваш. След това имах Сори k750, в който вече липсваше последната възможност, а имаше само вдигане и заето. Тогава установих, че третата ми липсва, но свикнах. Да, глупаво е да няма такава функция. А за либрата - по-добре е да си клонираш картата. Така ще ти звъни и на двете места едновременно Защото прехвърлянето по принцип се плаща. Сега ще експериментирам дали случайно при активно прехвърляне при заето, ще имам повече от една възможност на червеното копче. Ред.: Не става. Само вдигам, или заето.
Коментар
-
И кво сега - с едно клониране на картата и тази така "безценна" функция се обезсмисля :DА иначе "проблема" ти се решава с програма, която пренасочва разговора след определени секунди на звънене. Т.е. не вдигаш телефона 10 секунди, разговорът се прехвърля. Така съвсем не се налага да докосваш телефона :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:И кво сега - с едно клониране на картата и тази така "безценна" функция се обезсмисля :DА иначе "проблема" ти се решава с програма, която пренасочва разговора след определени секунди на звънене. Т.е. не вдигаш телефона 10 секунди, разговорът се прехвърля. Така съвсем не се налага да докосваш телефона :DSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
style34 написа:И кво сега - с едно клониране на картата и тази така "безценна" функция се обезсмисля :DА иначе "проблема" ти се решава с програма, която пренасочва разговора след определени секунди на звънене. Т.е. не вдигаш телефона 10 секунди, разговорът се прехвърля. Така съвсем не се налага да докосваш телефона :DA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар