Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Срам, не срам, ще питам и тук - периодично, без никакво логическо обяснение, скайпа на телефона ми гасне сам.Не просто се отписва, а направо се затваря Само скайпа, нищо друго. Не мога да разбера какво става и на какъв принцип се случва това - няма никаква логика, нито се повтарят някакви събития, нито нищо Това започна да се случва, след като направих скайпа на служебния си компютър да НЕ се вписва автоматично, а да иска парола всеки път.После възстанових всичко обратно, но телефона не се оправи. Преинсталирах всички скайпове, но пак нищо....Не знам какво да правя вече.Питах и в Андроид-форума - там големите спецове си питаха ушите

Коментар

А не ти ли казаха колко си тъп и че трябва да използваш търсачката?Аз ти видях въпроса там, ама нищо не ми хрумна още тогава. Какви версии на Андроид и ядро използваш? Ако не си със стоковАндроид, може да има някаква поправка, която кара такива активни приложения да спират след време. Като имах скайп, бях забелязал, че ако му прекъсна интернета, след малко и скайп спира. Нещо такова може ли да има? Друго, което се сещам, като махнеш скайпа на телефона, да остава някъде някоя папка или файл с настройки, който после да бърка новата инсталация.

Коментар

Андроида е 4.0.3 с ЛайтенингРом и Сиан кернел.Там е работата, че те се оказаха не по-умни от мен, защото веднага почнаха да бълват заучените си безсмислени глупости и в крайна сметка, като видяха, че не са наясно - замлъкнаха Къде мислиш, че мога да намеря подобни поправки?Скайпа реално работеше няколко месеца без проблем и изведнъж започна да гасне, след като променях настройки по служебния компютър

Коментар

Имам предвид не-стоковия да е така поправен спрямо стоковия, че да затваря определени приложения, в такъв смисъл поправка. Погледнах няколко отзива в Play Store, май не си само ти с този проблем. Откога го наблюдаваш? Последния ъпдейт е от 26 април.Що не направиш Factory reset с wipe cache и wipe data и после флаш с 3 файла и ПИТ? А wi-fi спира ли сам като заспи телефона? Ако да - остават ли включени другите данни, мобилните?Пробва ли с друг акаунт на телефона? Веднага ще разбереш дали е проблем с точно твоя акаунт или просто скайпа си е дръвче.

Коментар

Абсолютно нищо друго не спира/гасне - само скайпа Ама май-май към телефонно преинсталиране си отиваш нещата....Виж, за друг акаунт не съм се сетил

Коментар

Не знам дали го следиш оня форум, ама да не се изсилиш да качваш нещо по-ново от 4.0.3, че имало опасност от умиране на телефона, когато имаш различна от стоковата рекавъри конзола, както е в случая ти.

Коментар

Оооо, не, нищо ново!Даже се чудех дали да не върна някоя от по-старите, че ми се струваше по-бърз телефона преди

Коментар

Като така и така флашваш, що не пробваш Cyanogenmod Както го описваш, проблемът трябва да си е в скайп клиента, който не ползвам, защото винаги е бил зле. Ако ти трябва само чат - IMO.
                  Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Да, може.... ще попрочета довечера Имам някакви свалени глупости в нас - ще избера нещо и ще действам, да видим дали ще се оправи

Коментар

Ползвам само оригиналния браузер. Все пак ще го тикна на UTF-8. Това за старите ромове мисля е вярно. Преди да кача този, карах 1-2 месеца със старият 2.3.6, и нещата ставаха ... мигновенно.

Коментар

Още се колебая... между S2 и S AdvanceОт няколко различни ревюта получих различна информация за камерата на S2... Интересува ме има ли zoom и ако има колко е той?

Коментар

Има зоом - на най-високата разделителна способност е 4 пъти, но не знам оптичен или цифров (май така се наричаха) Какво те притеснява в камерата?Мои снимки от европата, без никаква обработка.

Коментар

В толкова тънък телефон няма място за оптика, така че увеличението е само цифрово. Значи няма и значение колко пъти може да бъде, защото същото можеш да си го направиш после на компютъра.

Коментар

Благодаря за снимките, Kuku Притесняваме, че май няма да ми намерят S2, а само Advance, а Advance до колкото чета няма никакъв zoom. През бизнес група на Мтел е и за момента не ми намират.Свикнал съм да има приближение, например като снимам лекции в аулата на стената или някакви графици зад стъкло, там също се налага приближение. Ще се похваля какво съм взел Още веднъж благодаря!

Коментар

Няма да се хваля - вече не се предлага Galaxy S2, всичко е изчерпано и няма да има нови доставки(M-tel).Оставам да си мисля за S Advance.

Коментар

Working...
                                X