Не знам!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Orcinus
Airfan написа:При мен понякога се оплакват, но доста рядко. В следващите дни ще тествам дали не е от калъфчето, тъй като масово това е причината.А с коя версия на Андроид сте? Има ли някой да е успял да подкара официален релийз с версия над 2.3.4?
Коментар
-
Orcinus написа:Airfan написа:При мен понякога се оплакват, но доста рядко. В следващите дни ще тествам дали не е от калъфчето, тъй като масово това е причината.А с коя версия на Андроид сте? Има ли някой да е успял да подкара официален релийз с версия над 2.3.4?
Коментар
-
emzo написа:С тия телефони ..... и тука ремап им се прави ...Да се похваля тогава - стабилно съм на 1.94Гхз с ъндърволт кернел, ама не съм гледал колко mV надолу еhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:emzo написа:С тия телефони ..... и тука ремап им се прави ...Да се похваля тогава - стабилно съм на 1.94Гхз с ъндърволт кернел, ама не съм гледал колко mV надолу е
Коментар
-
Orcinus
infineon написа:emzo написа:С тия телефони ..... и тука ремап им се прави ...Да се похваля тогава - стабилно съм на 1.94Гхз с ъндърволт кернел, ама не съм гледал колко mV надолу е
Коментар
-
Доколкото знам IMEI се съхранява в тази директория, но в кодиран вид. Връщането на същия номер е трудна работа. По лесно е да се сложи някакъв друг копиран от друг апарат. Но проблемът е че ще се дублират.На мен се случи след едно от многобройните флашванияда си затрия IMEI-я. И телефона мрежата му отказа достъп - нормално. Имах предварително обаче бекъп и си го възстанових.
Коментар
-
Orcinus
Kuku написа:Къде се намира папката, че аз май точно това съм го пропуснал, а си правих телефона на щайга още първата седмица
Коментар
-
В рута на телефона се намира (/efs)Изпълняваш следните команди:Код:sutar zcvf /sdcard/efs-backup.tar.gz /efs
Има и доста програмки които го правят ... за по лесноПримерно https://market.android.com/details?i...ev.ktoolМоя съм го бриквал сигурно 10 пъти вече ... но се оправям ... за сега
Продукт кода се намира в /system/csc. Той се променя в зависимост от флаша. Аз съм си бекъпнал и тази директория и след флаш я връщам.Моят продукткод е MTL и след флашване си го сетвам отново. Важното е да има папка MTL вътре ...
Коментар
-
тази папка /efs само на галактиките ли я има или на всички андроиди? И как да се вмъкна в системата като root? Имам предвид - с коя програмка?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз на моя досега съм му флашвал различни официални ромове пред Один без да го рутвам.Има ли опасност да затрия EFS без да е рутнат?Или е по добре да го рутна, да си направя бекъп и после да го ънрутна?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар