Колеги, брат ми е закъсал нощеска в Унгария с либрата с още двама човека. Транспортиран е до автосервиз с пътна помощ, но според монтьора най-вероятно става въпрос за счупена скоростна кутия (в момента се сваля и още не е съвсем ясно). Въпросът е какви са полезните ходове, ако проблемът не може да бъде отстранен. Дайте съвети. Струва ли си да се правят гимнастики с търсене на кутия ІІ-ра употреба от тук, да се ходи после с друга кола до там ако не може да се намери там и пр... Въобще всякакви идеи ще са от полза, че ситуацията е кофти...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брат ми закъса в Унгария на път за БГ - варианти?
Collapse
X
-
Re: Брат ми закъса в Унгария на път за БГ - варианти?
D. Stanev написа:Колеги, брат ми е закъсал нощеска в Унгария с либрата с още двама човека. Транспортиран е до автосервиз с пътна помощ, но според монтьора най-вероятно става въпрос за счупена скоростна кутия (в момента се сваля и още не е съвсем ясно). Въпросът е какви са полезните ходове, ако проблемът не може да бъде отстранен. Дайте съвети. Струва ли си да се правят гимнастики с търсене на кутия ІІ-ра употреба от тук, да се ходи после с друга кола до там ако не може да се намзери там и пр... Въобще всякакви идеи ще са от полза, че ситуацията е кофти...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:За толкова може някой да е тегли до тук ако не е нещо по окачването де все пак пътя е хубавAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
А варианта сваляте номерата и давате за скрап?Че то с транспорта на кутията до там, цена на кутията, цена за разглабяне и качване в Унгария, и сигурно и хотел за спане докато са там, май ще му стъпи по евтино да я продаде и да си купи нова.Не е някаква нова кола да кажешhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:А варианта сваляте номерата и давате за скрап?Че то с транспорта на кутията до там, цена на кутията, цена за разглабяне и качване в Унгария, и сигурно и хотел за спане докато са там, май ще му стъпи по евтино да я продаде и да си купи нова.Не е някаква нова кола да кажешA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
kluchar написа:Та пътя до Белград е 800 кв общо това е сигурно 150 лв с кола да се иде и да се върне незнам ако има такава скоростна за 200 лв и колко ще е вземе майстора за смяна ама сигурно е 100 евроA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ами... брат ми се е съгласил на 650 евро (кутия от тамошна морга с демонтаж и монтаж от тяхна страна) и са му обещали да стане до довечера в 19:00. Сумата е голяма, но предвид факта, че в Германия струва 280 евро смяна на кормилни накрайници и реглаж, а от 30 до 40 смяната на гуми (без значение дали ги вземаш нови) е приемлива.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
BO написа:kluchar написа:Та пътя до Белград е 800 кв общо това е сигурно 150 лв с кола да се иде и да се върне незнам ако има такава скоростна за 200 лв и колко ще е вземе майстора за смяна ама сигурно е 100 евроFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар