Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

При спор с кат сме винаги губещи

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PASSARELLA написа:
    S_BANKOV написа:
    Ползвай електронно банкиране и превеждай от твоята лична сметка, така няма да те жулят с големи такси
    Защо така смяташ!?
    Прав е колегата аз имам електронно банкиране но от Словенска банка и всичко плащам от вкъщи от компа 30 цента ми струва транзакция било плащане на сметки в Словения или пращане на пари в България си ми е 30 цета супер изгодно е и се ползва от много хора
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

nikolovvd написа:
      Тури му пепел, пий една комущиченска ракия и се успокой! :D
      О това и направих неколко даже домошарки и кана винце и ми мина яда
      Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
        Esper написа:
        Е те лед дневните светлини да не би да вършат повече работа?
        Не вършат и те никаква, но реално погледнато са по малък консуматор, карайки с тях не е задължително да си пускаш късите и ако караш с тях никой нищо не може да ти каже, дори и да не са дневни светлини, а най - обикновенни диоди.......иначе всяка кука като види халогени и си умира от кеф.......
        Напълно съм съгласен

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
          Esper написа:
          Не вършат и те никаква, но реално погледнато са по малък консуматор, карайки с тях не е задължително да си пускаш късите и ако караш с тях никой нищо не може да ти каже, дори и да не са дневни светлини, а най - обикновенни диоди.......иначе всяка кука като види халогени и си умира от кеф.......
          Не съм съгласен, баща ми кара Rover от 5 години няма ден в който да не е тръгнал със пуснати къси (ксенони) и пуснати халогени с ксенони в тях (няма да ви казвам за отсрещния какво му е но това е друга тема) иии за 5 години 2 пъти са ни спирали и то не в София и 2та пъти просто ни казаха че трябва да ги спрем. Без фишове, рушвети, актове и тн. П.С. На моето Пунто нямам тази екстра и си ми е супер :D
          BMW E46 coupe
          Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

За какви рушвети говорите!?Какви рушвети, бе!?Рушвети...

Коментар

Emo91 написа:
              ФЕРАРИСТ написа:
              Esper написа:
              Не съм съгласен, баща ми кара Rover от 5 години няма ден в който да не е тръгнал със пуснати къси (ксенони) и пуснати халогени с ксенони в тях (няма да ви казвам за отсрещния какво му е но това е друга тема) иии за 5 години 2 пъти са ни спирали и то не в София и 2та пъти просто ни казаха че трябва да ги спрем. Без фишове, рушвети, актове и тн. П.С. На моето Пунто нямам тази екстра и си ми е супер :D
              Трябва баща ти да го обръснат едни 1000 лева всеки ден, в който си пуска ксеноните! Твоето изказване с репликата да не ни казваш какво му е на другия отсреща някакакъв повод за гордост и гъзария ли е? Щото на тоя отсреща хич няма да му е до смях, като му изкочи такъв **/*/* насреща!
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Така и не разбирам как си го постигнал това чудо - да включиш халогените и фаровете да са ти изключени. Дее*а, на моята темпра и да искам не мога да ги включа без да са ми пуснати фаровете, просто ток до тях нЕма.
                1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Tempras написа:
                  Така и не разбирам как си го постигнал това чудо - да включиш халогените и фаровете да са ти изключени. Дее*а, на моята темпра и да искам не мога да ги включа без да са ми пуснати фаровете, просто ток до тях нЕма.
                  Сигурен ли си, че не може да си на габарит и да не може да пуснеш халогените?
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ele написа:
                    Emo91 написа:
                    ФЕРАРИСТ написа:
                    Esper написа:
                    Трябва баща ти да го обръснат едни 1000 лева всеки ден, в който си пуска ксеноните! Твоето изказване с репликата да не ни казваш какво му е на другия отсреща някакакъв повод за гордост и гъзария ли е? Щото на тоя отсреща хич няма да му е до смях, като му изкочи такъв **/*/* насреща!
                    В грешка си колега аз много пъти му повтарям да ги спира ама можеш с радиото...е същото е и при мен аз съм на 22 год как очакваш някакъв 50 годишен човечец да вземе съвет от мен...съжалявам че си останал с впечатление че го казвам с гордост
                    BMW E46 coupe
                    Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Tempras написа:
                      Ами аз сам съм ги свързвал колега и ги направих да светят самостоятелно без никакви други светлини удобно е по някой път дори когато мотора е изключен и не е на контакт мога да си ги включа ако ми дотрябва светлина.

Коментар

Working...
                      X