Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

При спор с кат сме винаги губещи

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос на лично мнение, ама що ги пускате тия халогени не мога да разбера........те и на тъмно и мокро не вършат работа, камо ли през деня.....
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Е те лед дневните светлини да не би да вършат повече работа?Няма какво да дъвчем едни и същи глупости за това кое е по-добро и има ли смисъл.В закона пише какво да се ползва и къде по-лесно е да се спазва отколкото да не се спазва.
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Според мен лед светлините вършат работа. От една страна се забелязват толкова (дори привличат вниманието), колкото и късите светлини, а от друга страна са по-икономични.
        http://www.youtube.com/watch?v=flgNCrXaeA0

Коментар

S_BANKOV написа:
          Ползвай електронно банкиране и превеждай от твоята лична сметка, така няма да те жулят с големи такси
          Защо така смяташ!?

Коментар

Защото таксата е < 1 лев.

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
              Въпрос на лично мнение, ама що ги пускате тия халогени не мога да разбера........те и на тъмно и мокро не вършат работа, камо ли през деня.....
              за гъзария
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ogi28b написа:
                Да, бе! Къде това?

Коментар

epay - около левче
                  http://www.youtube.com/watch?v=flgNCrXaeA0

Коментар

PASSARELLA написа:
                    ogi28b написа:
                    Да, бе! Къде това?
                    Ми като гледам извлечението от банката, пише така "Такса за нареден левов превод 0.70". Това е от сметката на СФФБ, като сме плащали на някой нещо. Освен ако таксите към сметки на МВР са по-високи, не съм проверявал. Аз като ползвах преди време виртуален клон, беше 0.80 стотинки, даже се учудих, че сега е по-малко. Макар че има логика да таксуват повече, защото нямаш друг вариант - трябва да преведеш точно тези пари в точно тази сметка.Ред.: Да, пише така: "многоредово платежно за плащане от/към бюджета - 2 лева". Сигурно за това иде реч? Значи е по-скъпо, не е < 1 лв.

Коментар

Само многоредовото платежно нареждане към бюджета е по-скъпо, по обясними причини.Обикновено платежното нареждане към бюджета си е 0,70лв.
                      Прикачени файлове

Коментар

Immortal написа:
                        Аз не видях никъде колегата да е карал с превишена скорост.
                        Виж самопризнанието му за Словения, където само са го предупредили. Или четеш през ред?
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз от няколко години си промених стила на каране карам спокойно и не си давам зор да бързам и не ме и спират за нарушения. Но преди нова година точно преди да влезна на магистралата до гара яна ме спряха и се оказа че предния ден ми изтекъл прегледа. Катаджията каза 50лв акт или фиш казах фиш човека видя че съм на работа и не споря и ми пуснал фиш за 20лв.
                          Обичам си работата.

Коментар

Esper написа:
                            Е те лед дневните светлини да не би да вършат повече работа?Няма какво да дъвчем едни и същи глупости за това кое е по-добро и има ли смисъл.В закона пише какво да се ползва и къде по-лесно е да се спазва отколкото да не се спазва.
                            Колега за дневните лед светлини може и да си прав че работа не вършат но ми цитираха куките глава от закона в който пише със запалени къси светлини или дневни лед светлини.
                            Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
                            Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Тури му пепел, пий една комущиченска ракия и се успокой! :D
                              Няма начин да няма начин!

Коментар

Esper написа:
                                Е те лед дневните светлини да не би да вършат повече работа?
                                Не вършат и те никаква, но реално погледнато са по малък консуматор, карайки с тях не е задължително да си пускаш късите и ако караш с тях никой нищо не може да ти каже, дори и да не са дневни светлини, а най - обикновенни диоди.......иначе всяка кука като види халогени и си умира от кеф.......
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X