Въпрос на лично мнение, ама що ги пускате тия халогени не мога да разбера........те и на тъмно и мокро не вършат работа, камо ли през деня.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При спор с кат сме винаги губещи
Collapse
Заключена тема
X
X
-
PASSARELLA написа:ogi28b написа:Защото таксата е < 1 лев.
Коментар
-
Immortal написа:Аз не видях никъде колегата да е карал с превишена скорост.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз от няколко години си промених стила на каране карам спокойно и не си давам зор да бързам и не ме и спират за нарушения. Но преди нова година точно преди да влезна на магистралата до гара яна ме спряха и се оказа че предния ден ми изтекъл прегледа. Катаджията каза 50лв акт или фиш казах фиш човека видя че съм на работа и не споря и ми пуснал фиш за 20лв.Обичам си работата.
Коментар
-
Esper написа:Е те лед дневните светлини да не би да вършат повече работа?Няма какво да дъвчем едни и същи глупости за това кое е по-добро и има ли смисъл.В закона пише какво да се ползва и къде по-лесно е да се спазва отколкото да не се спазва.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Esper написа:Е те лед дневните светлини да не би да вършат повече работа?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар