Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Форд Фокус 1.8 TDdi (90к.с.) МК1
Collapse
X
-
Колега само да знаеш,че Форд и коза не боледуват ,умират от раз както и че Форд и циганин зимно време не работят.А иначе сериозно Зет ми караше такъв и беше супер доволен докато не започнаха проблеми от горивото,скъса му нервите .В един момент прогледна и сега е на Пунто а Форда на вторичниEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
BO написа:Kuku написа:Имам позната с такъв ’ФИкус’, 2004г. с по-новия двигател 100к.с. - безпроблемен вече 30’000км.Единствените ремонти извършвани до сега, за близо 2 години каране, са една свещ (не съм сигурен, но тя май си смени и четирите) и помпа на съединител - свещите май са по 60лв., а помпата нещо от сорта на 200лв. - нищо фрапиращо, според мен Двигателя е здрав, а и колата е хубава
Коментар
-
Kuku написа:BO написа:Kuku написа:Имам позната с такъв ’ФИкус’, 2004г. с по-новия двигател 100к.с. - безпроблемен вече 30’000км.Единствените ремонти извършвани до сега, за близо 2 години каране, са една свещ (не съм сигурен, но тя май си смени и четирите) и помпа на съединител - свещите май са по 60лв., а помпата нещо от сорта на 200лв. - нищо фрапиращо, според мен Двигателя е здрав, а и колата е хубаваA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
diko661 написа:Колега само да знаеш,че Форд и коза не боледуват ,умират от раз както и че Форд и циганин зимно време не работят.А иначе сериозно Зет ми караше такъв и беше супер доволен докато не започнаха проблеми от горивото,скъса му нервите .В един момент прогледна и сега е на Пунто а Форда на вторичниA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
BO написа:Kuku написа:BO написа:Kuku написа:Имам позната с такъв ’ФИкус’, 2004г. с по-новия двигател 100к.с. - безпроблемен вече 30’000км.Единствените ремонти извършвани до сега, за близо 2 години каране, са една свещ (не съм сигурен, но тя май си смени и четирите) и помпа на съединител - свещите май са по 60лв., а помпата нещо от сорта на 200лв. - нищо фрапиращо, според мен Двигателя е здрав, а и колата е хубава
Коментар
-
diko661 написа:Колега само да знаеш,че Форд и коза не боледуват ,умират от раз както и че Форд и циганин зимно време не работят.А иначе сериозно Зет ми караше такъв и беше супер доволен докато не започнаха проблеми от горивото,скъса му нервите .В един момент прогледна и сега е на Пунто а Форда на вторичниBrava td100 1999г.
CIVIC 1,6 SOHC VTEC EH9 на части !
http://besniq30.snimka.bg/automobile...9-td100.672971
Форд Фокус 1.8 Тдди
http://picbg.net/pic1.php?u_id=71529...84&i_id=688945
Коментар
-
Kuku написа:BO написа:Kuku написа:BO написа:Kuku написа:Имам позната с такъв ’ФИкус’, 2004г. с по-новия двигател 100к.с. - безпроблемен вече 30’000км.Единствените ремонти извършвани до сега, за близо 2 години каране, са една свещ (не съм сигурен, но тя май си смени и четирите) и помпа на съединител - свещите май са по 60лв., а помпата нещо от сорта на 200лв. - нищо фрапиращо, според мен Двигателя е здрав, а и колата е хубаваA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Винаги преди да си взема кола,проверявам цените на повечето части (обслужващи,окачване) останах приятно изненадан от цените за Фокуса,е има и елементи които са си скъпи но във всички коли ги има.Сравнена с други коли от същите години на призводство е изгодна...обслужването е една идея по ефтино или много близко с Бравата ми !!!Brava td100 1999г.
CIVIC 1,6 SOHC VTEC EH9 на части !
http://besniq30.snimka.bg/automobile...9-td100.672971
Форд Фокус 1.8 Тдди
http://picbg.net/pic1.php?u_id=71529...84&i_id=688945
Коментар
-
А нее, Мондео не. Даже Мотопфое не го препоръчваха когато още бяхме на Форд, а баща ми си го беше харесал... Сервизите им бяха пълни предимно с Мондеота. При Форд и 1.4дизела от тия години е по-добре да се избягва. На нова фиеста за около 1год и няколко месеца се наложи да сменят 2пъти двигател, защото не можаха да разберат защо не държи обороти... Общо взето през по-голямата част от времето карахме оборотен фокус бензин 1.6 - 10/100 е без проблем в София :D
Коментар
-
diko661 написа:... Форд и коза не боледуват ,умират от раз както и че Форд и циганин зимно време не работят.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:diko661 написа:... Форд и коза не боледуват ,умират от раз както и че Форд и циганин зимно време не работят.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:И аз взех да налитам на тези Фордове...От 16-17 години служебните ни коли са такива. Всякакви дизелови двигатели ( от ТД до ТДЦИ) и модели имаме ( Галакси, Турнео, Фокуси, Рейнджъри, S-max). Ами кучета са. Карат се нон стоп и зима и лете. Едва сега първите ни ТД започват да сдават багажа откъм компресия, но са коли над 400 000 км. без ремонти по ДВГ или помпи. За дюзи не съм чул да имат проблеми...А на всички е ясно как се кара служебна кола.Fiat palio 1.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар