Ахеах... малииии ужас, бегй... Аз да не съм във форума на първото ми училище, което беше до 8-ми клас?Тия неща, когато бяхме 6-ти клас разправяхме на четвътокласниците "какви сте деца" и им се смеехме !Аве хора, я се засрамете, че може би най-младия от тук член на клуба (Аз) ви ги говори тия работи!Един се разсърдил, друг го обидил, трети се заканил, четвърти клюки разнася...Според мен, хора никой не е прав - и двете страни! (ама какво ли ви обяснявам... то това е все едно да идеш да разтърваваш две седемгодишни, защото едното е седнало отпред на влакчето в парка...)Каквото искате - това правете... вие преценявате на къде сме тръгнали и накъде вървим. (Ееех, Тодор Колев с право викаше: "Как ще ги стигнем...")
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам и аааз... :)
Collapse
X
-
Re: Искам и аааз...
Mazgarev написа:Ахеах... малииии ужас, бегй... Аз да не съм във форума на училището ми, което беше до 8-ми клас?Тия неща, когато бяхме 6-ти клас разправяхме на четвътокласниците "какви сте деца" и им се смеехме !Аве хора, я се засрамете, че може би най-младия от тук член на клуба (Аз) ви ги говори тия работи!Един се разсърдил, друг го обидил, трети се заканил, четвърти клюки разнася...Според мен, хора никой не е прав - и двете страни! (ама какво ли ви обяснявам... то това е все едно да идеш да разтърваваш две седемгодишни, защото едното е седнало отпред на влакчето в парка...)Каквото искате - това правете... вие преценявате на къде сме тръгнали и накъде вървим. (Ееех, Тодор Колев с право викаще: "Как ще ги стигнем...")
-
Re: тема
kluchar написа:как беше лошите теми в коша пише го в устава
Коментар
-
Re: тема
Sven написа:kiler_4o написа:kluchar написа:как беше лошите теми в коша пише го в устава
Коментар
-
Все ми е тая дали ще иде в коша темата или не... Просто пропуснах скандала и трябваше и аз да кажа нещо Де да знам... това което искам да кажа е: ХОРА, НЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА СЕ СРАМУВАМ ОТ СТИКЕРА, КОЙТО СЪМ ЗАЛЕПИЛ НА ЗАДНОТО СИ СТЪКЛО!!!За съжаление единственото, което мога да направя е да се помоля...П.П.: Killer-4o аз си мислех че си само user, а не член...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:Все ми е тая дали ще иде в коша темата или не... Просто пропуснах скандала и трябваше и аз да кажа нещо Де да знам... това което искам да кажа е: ХОРА, НЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА СЕ СРАМУВАМ ОТ СТИКЕРА, КОЙТО СЪМ ЗАЛЕПИЛ НА ЗАДНОТО СИ СТЪКЛО!!!За съжаление единственото, което мога да направя е да се помоля...П.П.: Killer-4o аз си мислех че си само user, а не член...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар