Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам и аааз... :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам и аааз... :)

Ахеах... малииии ужас, бегй... Аз да не съм във форума на първото ми училище, което беше до 8-ми клас?Тия неща, когато бяхме 6-ти клас разправяхме на четвътокласниците "какви сте деца" и им се смеехме !Аве хора, я се засрамете, че може би най-младия от тук член на клуба (Аз) ви ги говори тия работи!Един се разсърдил, друг го обидил, трети се заканил, четвърти клюки разнася...Според мен, хора никой не е прав - и двете страни! (ама какво ли ви обяснявам... то това е все едно да идеш да разтърваваш две седемгодишни, защото едното е седнало отпред на влакчето в парка...)Каквото искате - това правете... вие преценявате на къде сме тръгнали и накъде вървим. (Ееех, Тодор Колев с право викаше: "Как ще ги стигнем...")
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Re: Искам и аааз...

Mazgarev написа:
    Ахеах... малииии ужас, бегй... Аз да не съм във форума на училището ми, което беше до 8-ми клас?Тия неща, когато бяхме 6-ти клас разправяхме на четвътокласниците "какви сте деца" и им се смеехме !Аве хора, я се засрамете, че може би най-младия от тук член на клуба (Аз) ви ги говори тия работи!Един се разсърдил, друг го обидил, трети се заканил, четвърти клюки разнася...Според мен, хора никой не е прав - и двете страни! (ама какво ли ви обяснявам... то това е все едно да идеш да разтърваваш две седемгодишни, защото едното е седнало отпред на влакчето в парка...)Каквото искате - това правете... вие преценявате на къде сме тръгнали и накъде вървим. (Ееех, Тодор Колев с право викаще: "Как ще ги стигнем...")
    Аз ли съм се заблудил или на една от срещите в София, на която присъствах ти също беше там ? Ако е така - замисли се кой е най-маладия, след като го познаваш лично Аз също пуснах подобна тема, но в "Предложения за форума", просто може би там също трябва да има ... Както и да е ... Това е много правилно - ние най-малките членове на клуба говорим така на по-големите ... но не би трябвало да е така ... ще ги призова и в тази тема - Мислете повече преди да пускате постове от този род ... не само разваляте форума, но и излагате и себе си ...

Коментар

тема

как беше лошите теми в коша пише го в устава
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: тема

kluchar написа:
        какво имаш предвид с "Лошите теми" ? Ако имаш предвид тази тема - ОПРЕДЕЛЕНО ГРЕШИШ ... Тази тема не е насочена срещу никой конкретно от форума и няма за цел да обиди никой ... Ако такава тема отиде в коша - значи не е свършила никаква работа ... Защо не триете темите, в които се обижда Митко или в които се лъже ? А ще изтриете точно нужните на форума теми ... как да стане по-добър ????? отговорете ми само на този въпрос ...

Коментар

...

Коментар

Sven написа:
            kiler_4o написа:
            kluchar написа:
            какво имаш предвид с "Лошите теми" ? Ако имаш предвид тази тема - ОПРЕДЕЛЕНО ГРЕШИШ ... Тази тема не е насочена срещу никой конкретно от форума и няма за цел да обиди никой ... Ако такава тема отиде в коша - значи не е свършила никаква работа ... Защо не триете темите, в които се обижда Митко или в които се лъже ? А ще изтриете точно нужните на форума теми ... как да стане по-добър ????? отговорете ми само на този въпрос ...
            Неее, става въпрос да се махат всички теми свързани със скандала, защото само се разпалва огъна. Иначе темите само за форума (без да опират за скандала) нека си седат.
            И аз имах това предвид в другата тема ... ясно просто не съм разбрал ... Съжалявам...

Коментар

Все ми е тая дали ще иде в коша темата или не... Просто пропуснах скандала и трябваше и аз да кажа нещо Де да знам... това което искам да кажа е: ХОРА, НЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА СЕ СРАМУВАМ ОТ СТИКЕРА, КОЙТО СЪМ ЗАЛЕПИЛ НА ЗАДНОТО СИ СТЪКЛО!!!За съжаление единственото, което мога да направя е да се помоля...П.П.: Killer-4o аз си мислех че си само user, а не член...
              FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Mazgarev написа:
                Все ми е тая дали ще иде в коша темата или не... Просто пропуснах скандала и трябваше и аз да кажа нещо Де да знам... това което искам да кажа е: ХОРА, НЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА СЕ СРАМУВАМ ОТ СТИКЕРА, КОЙТО СЪМ ЗАЛЕПИЛ НА ЗАДНОТО СИ СТЪКЛО!!!За съжаление единственото, което мога да направя е да се помоля...П.П.: Killer-4o аз си мислех че си само user, а не член...
                Дано не карат и мен да свалям стикерите, че са даже 2 ... а за другото - член съм ...

Коментар

Working...
                X