Е добре де, то може да не е задължително, но тези дето ви заслепяват пак могат да си карат на фарове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петиция против целогодишното шофиране на фарове през деня
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Твърдо ЗА съм за такава петиция и съм го казвал не веднъж. Между другото, забелязвам, че от както въведоха целогодишното каране на фарове преди няколко месеца МАСОВО хората започнаха да карат с по един стоп/фар(крушката на другия е изгоряла) и съвсем умишлено не се сменят. Това е единственото, което се постигна с този закон.
Коментар
-
интересна работа...
Статистиката би трябвало да се чете преди да се приема някаква разпоредба, а не след това. Увеличавал се броя на пострадалите и вместо да се изчака, веднага се приема закон, който да увеличи броя на пострадалите и у нас. На такова поведение му викат геноцид и обикновено държава с такова поведение се поставя в международна изолация и се вземат мерки да се прекрати подобна практика. Вие преценете защо не са ни изолирали все още - може би някой има интерес да се трепят все повече хора по пътищата.
Коментар
-
xctr написа:Това е съвсем реална ситуация! Ако някой срещу тебе е пуснал на дълги и е с достатъчно добри фарове е много вероятно да те заслепи!Да не говорим че вече има коли с некви ултра гига - лед светлини (но новия CLS примерно) който направо ти горят очите. И гъзарчетата си пускат де що може да им свети! От 1ви ноември до 1ви март беше най-добрия вариант!
Коментар
-
kolev написа:тезата е че ако през деня срещу теб има движещ се автомобил с включени дневни или къси светлини , вероятността да НЕ забележиш пресичащ пешеходец е значително по-голяма.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:kolev написа:тезата е че ако през деня срещу теб има движещ се автомобил с включени дневни или къси светлини , вероятността да НЕ забележиш пресичащ пешеходец е значително по-голяма.
Коментар
-
Ами честно казано не си прав. Ако е мозъкът ти пешеходецът не е с приоритет, и с фарове, и без фарове - същата работа. Пък това за скоростта е голяма глупост, освен ако нямаш инплантирана джаджа да мериш скоростта на светлината.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
kolev написа:тезата е че ако през деня срещу теб има движещ се автомобил с включени дневни или къси светлини , вероятността да НЕ забележиш пресичащ пешеходец е значително по-голяма.
Коментар
-
ogi28b написа:А през нощта?...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз съм против задължителното налагане с закон в слънчево да се кара на фарове и против налагането на глоби. Всеки забравя да ги пусне.И с какво точно мислиш ще помогне тази петиция??? Освен на този който ни събира личните данни?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
kolev написа:ele написа:kolev написа:тезата е че ако през деня срещу теб има движещ се автомобил с включени дневни или къси светлини , вероятността да НЕ забележиш пресичащ пешеходец е значително по-голяма.
Коментар
-
Айде пак се почна... заключвайте темата докато е време или да взимам пуканките :Dhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Карам си тази вечер и какво ми се случва: Почвам да виждам ярки светлини, чувам някви гласове...музика... И като се осъзнах...какво мислите? Ами светлините били фарове на автомобилите срещу мен, а гласовете и музиката- Z-ROCK .... гледам, че темата е "чисто нова" и викам и аз да се включа....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар