Против петицията!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петиция против целогодишното шофиране на фарове през деня
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Едно е къси светлини съвсем друго нещо са дневните светлини. Лично аз съм против карането на къси. Двете неща нямат нищо общо и късите светлини според мен само вредят. Ако има дневни светлини който да са напълно законни..... ще си монтирам веднага. Точно затова има Технотест, за да се приведе в някакъв стандарт дадено МПС отива там и се сменяват светлини.....
Коментар
-
Също мисля, че е безсмилсено да се кара през лятото в града на фарове, за извънградско-целогодишно на фарове. Не знам какво би постигнала тая петиция, дори и 95% от шофьорите да я подпишат, аз поне не знам досега петиция да е постигнала нещо различно от разправия по форуми.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
chaveto написа:Едно е къси светлини съвсем друго нещо са дневните светлини. Лично аз съм против карането на къси. Двете неща нямат нищо общо и късите светлини според мен само вредят. Ако има дневни светлини който да са напълно законни..... ще си монтирам веднага. Точно затова има Технотест, за да се приведе в някакъв стандарт дадено МПС отива там и се сменяват светлини.....
Коментар
-
какво странно има. това е свързано с начина по който мозъка ти възприема зрителната информация и изследванията показват точно увеличение на катастрофите с пешеходци,велосипедисти и мотористи след въвеждане на дневни светлини за сметка намалянето на друг тип катастрофи.отделно и увеличения риск да се удариш в мпс с неизрядни/невключени светлини или да те нахендрят в багажника или ти да я свършиш тая работа.за пълна забрана съм на дневните светлини и светодиодните ленти тип коледна елха.
Коментар
-
snake написа:Няма какво да се лъжем. Лятно време в града е тъпо да се кара на фарове. Старият режим - задължително на фарове от 1.11 до 1.03 беше съвсем резонен за нашите географски ширини.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
ogi28b написа:Yavor написа:Глупости на търкалета...Хора, явно доста народ няма какво да прави и му е скучно...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
не съм нито против карането на фаровете нито съм за, все ми е едно, реално в много малко страни е задължително, в италия например си караш как си искаш със, без - никои не ти казва нищо. Мен не ми пречи карането на фарове, понеже на италянките е много удобно, че като не е на контакт не светят и въобще не ги гася от ключа, иначе ги забравям.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар