Тапицерията на бравото може ли да се свали и как, понеже десната ми седалка има петно от кафе, а лявата е малко мръсна и ме дразни така. Неискам да я карам на автомивка да ми я перат, понеже имам и еърбег в предните седалки. Може да предложите и друг ЕФЕКТИВЕН варянт за почистване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пране/почистване на салон
Collapse
X
-
Аз съм свалял на мареата шофьорската тапицерия. Честно казано не помня точно, но не беше сложно. Първо се отделяше облегалката от седлото - с болтове се държи. После седлото има от долната страна едни пластмасови ленти зашити към тапицерията и пъхнати в улеи на носещата конструкция-издърпваш ги за плата внимателно . Абе, като я свалиш седалката и отделиш седлото от облегалката, ще ти стане ясно как се сваля.
Коментар
-
Humppa
Имаше едни пичове от Русе, те се занимават с това. Имат обява в "бизнес" раздела. Не съм им ползвал услугите, но по снимките в обявата можеш да се ориентираш за крайният резултат
Коментар
-
Русенската фирма е представител на продукти Xenum!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46988 ето темата на колегата vsd .now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар