Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

При продажба на атомобил.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    За законността на сделките отговарят нотариусите. Не ми се вярва след това и КАТ да правят проверки за гражданско състояние и т.н.
    На теб не ти се вярва, но на мен са ми подхвърляли в КАТ документите обратно, при регистрация на автомобил, закупен от мен от такъв шегаджия, който просто не искал да разкарва жена си. Служителката направо вика- върви да търсиш жена му да разпише декларация и пак ела... Ами, викам, тоя каза, че не е женен? "При нас друго излиза!" Голям кеф е, да се чудиш дали ще те посрещне на жена му джинса с вилите, знаеш ли ги в каква връзка са, след като те е преметнал, че не е женен?! Добре, че се разминах с едни 200-300 км по пътищата, да я взема, да разпише при нотариус и нещата се оправиха. Така, че колеги, като не сте сигурни в нещо, не пишете "не мисля, това ми се вярва, а това не ми се вярва".
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

vencislav написа:
      Ясно няма да рискувам. Благодаря на всички.
      Това е най-доброто решение.mitaka_71: Аз не казвам, че не съм подписвала декларация. Казвам, че не съм носила документи от ЕСГРАОН и никога не са ми искали през 4те пъти ходене при различни нотариуси.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Plastex написа:
        snake написа:
        За законността на сделките отговарят нотариусите. Не ми се вярва след това и КАТ да правят проверки за гражданско състояние и т.н. Но все едно. Ти питаше дали ако декларираш, че си несемеен, могат да те хванат, че си излъгал. Отговорът е да. Може да те хване нотариусът, ако има достъп до национална база-данни. Могат да те хванат и в КАТ, ако наистина правят собствена проверка. И не на последно място - след време жена ти може да оспори сделката.
        На теб не ти се вярва, но на мен са ми подхвърляли в КАТ документите обратно, при регистрация на автомобил, закупен от мен от такъв шегаджия, който просто не искал да разкарва жена си. Служителката направо вика- върви да търсиш жена му да разпише декларация и пак ела... Ами, викам, тоя каза, че не е женен? "При нас друго излиза!" Голям кеф е, да се чудиш дали ще те посрещне на жена му джинса с вилите, знаеш ли ги в каква връзка са, след като те е преметнал, че не е женен?! Добре, че се разминах с едни 200-300 км по пътищата, да я взема, да разпише при нотариус и нещата се оправиха. Така, че колеги, като не сте сигурни в нещо, не пишете "не мисля, това ми се вярва, а това не ми се вярва".
        Не си ме цитирал коректно. Спестил си това подчертаното, което променя смисъла.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
          ...Не си ме цитирал коректно. Спестил си това подчертаното, което променя смисъла.
          Прав си, извинявай.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
            X