Не препоръчвам сега. Предполагам, че леко е пракалил с настиска и търкането. При това положение по-добре да не го прави. Защото с интерденталните четки трябва да се чисти особено внимателно, за да не се нарани венеца, който предполагам е раздразнен сега.Иначе грубо казано представляват много малки четчици с различни дебелина(за различните зъби), с които се почиства между зъбите. Има огромно разнообразие от размери, държачи и т.нП.С Възможно е напълно. Страхът от зъболекар е свеизвестен. Ти отричаш, приемам че теб не те е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос свързан със зъбите
Collapse
X
-
Смърт за фармацевтичните компании, смърт за скапаните им ваксини. Дори да не им е изтекъл срока на годност водят или до понижаване на имунитета, или по-лошо до алергия. От 3 години не си слагам скапаните им ваксини, били те задължителни, е*ал съм ги, и от точно толкова не боледувам. Алергията, която ми е причинила една от тях обаче си остава за цял живот. За Бога, колеги, не слагайте ваксини на децата си!Съжалявам за оффтопика, но не се сдържах...1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Ако пропуснем разни заболявания, които могат да са причина, ако не си миеш зъбите ще се натрупа и на 10год Обикновено около 18год се натрупва, щото тогава се струпват всякакви неща на главата и почва да те мързи да си миеш зъбите, сменяш местожителството(при студентите), няма кой да ти пили на главата докато не ги измиеш и ТЕ така :D
Коментар
-
snake написа:vital написа:...Това за болката... snake, мойте уважения, ама си е чисто на психологическа основа според мен И аз се налага да си го чистя от време на време, нормално е да се образува при всеки, разбира се в по-малки количества, но никога не ме е боляло. Дискомфорт да, ама да боли... Точно старовремския начин е много по-ужасен :DLancia Delta 1.6 i.e.
Коментар
-
При мен при чистене с ултразвук машинката пускаше и някаква течност, която едновременно отмива къртеното и явно обезболява, с вкус на лимонада. В същото време от другата страна на устата сестрата усърдно с една тръбичка издърпва течността и хоросана . Общо взето седя с отворена уста, не се налага спиране или плюене. Болката беше като да си чистиш до венеца с клечка за зъби, примерно, между сърбеж и болеж . После няколко седмици понаболява венеца около оголените от камъка зъби, всъщност по-скоро са чувствителни отколкото да болят. После венеца се прибира към зъбите и всичко е наред.
Коментар
-
ls1 написа:При мен при чистене с ултразвук машинката пускаше и някаква течност, която едновременно отмива къртеното и явно обезболява, с вкус на лимонада. В същото време от другата страна на устата сестрата усърдно с една тръбичка издърпва течността и хоросана . Общо взето седя с отворена уста, не се налага спиране или плюене. Болката беше като да си чистиш до венеца с клечка за зъби, примерно, между сърбеж и болеж . После няколко седмици понаболява венеца около оголените от камъка зъби, всъщност по-скоро са чувствителни отколкото да болят. После венеца се прибира към зъбите и всичко е наред.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Явно е индивидуално за всеки човек. А сигурно зависи и от това колко камък има за къртене. Когато аз се подложих на тази процедура, беше в най-новия и модерен кабинет в Пазарджик и със сигурност оборудването беше на топ ниво. Жена ми мина преди мен и каза, че изобщо не боли и по тази причина аз отказах упойка. Е, мен ме болеше зверски. Всъщност ме болеше почти непоносимо само на предните зъби. Но аз винаги съм бил на принципа, че без болка няма лечение. Добре че не станах доктор .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ми баш къртене си е, Крис. Особено със средновековните методи.Мен с ултразвук не ме боля, ама с оная метална "кука" ли е, кво е... И аз търпя много на болка, ама т’ва вашето...на нищо не прилича. И особено след като ми открита гингивит...е, не успях да ревна , но си е болезнена процедура.А и доколкото знам, при това "къртене" се нарушава емайла на зъбите и не е препоръчително да се маха зъбен камък по този начин."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар