Размята се из вкъщи едно LG KM900 Arena, което ми подариха преди доста време, но след като го флашнах вече не работи с български карти. Има ли някой от форума, който да отключва телефони, заключени към даден оператор? За препоръчване да е от Стара Загора, София или в най-неудобния случай - Сливен. :D Обещавам да почерпя, че иначе в един сервиз тип "съмнително гаражче" ми искат 20 лв. + да го пращат на майната си да го отключват и после да ми го върнат, но без касови бележки, нито нищо, с което да докажа, че е мой телефона при проблем. Помогнете ми да влезе пак в употреба телефона.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отключване на телефон
Collapse
X
-
Re: Отключване на телефон
Стрелок написа:Размята се из вкъщи едно LG KM900 Arena, което ми подариха преди доста време, но след като го флашнах вече не работи с български карти. Има ли някой от форума, който да отключва телефони, заключени към даден оператор? За препоръчване да е от Стара Загора, София или в най-неудобния случай - Сливен. :D Обещавам да почерпя, че иначе в един сервиз тип "съмнително гаражче" ми искат 20 лв. + да го пращат на майната си да го отключват и после да ми го върнат, но без касови бележки, нито нищо, с което да докажа, че е мой телефона при проблем. Помогнете ми да влезе пак в употреба телефона.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
jenshen73 написа:Стрелок написа:Размята се из вкъщи едно LG KM900 Arena, което ми подариха преди доста време, но след като го флашнах вече не работи с български карти. Има ли някой от форума, който да отключва телефони, заключени към даден оператор? За препоръчване да е от Стара Загора, София или в най-неудобния случай - Сливен. :D Обещавам да почерпя, че иначе в един сервиз тип "съмнително гаражче" ми искат 20 лв. + да го пращат на майната си да го отключват и после да ми го върнат, но без касови бележки, нито нищо, с което да докажа, че е мой телефона при проблем. Помогнете ми да влезе пак в употреба телефона.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Колеги, телефона не е от България. Аз лично предпочитам да дам повече пари за път, пари за този, който ми го отключи, но да присъствам на отключването или поне някой да познава човека, който ми върши работата. Имаше форум на група, която работеше върху Android за Arena (Arenoid). Уви нищо не успяха да постигнат. Аз също чаках и исках да му сложа Android, защото само приличен OS му липсва на телефона. Но не, просто го флашнах с 10 различни версии на firmware-а му. Нови, стари, custom firmwares... Но никоя не е Open версия, която да кара телефона да работи със всички карти. @колегата Synthy - ако си с такъв телефон не чакай за андроид... уви хората осъзнаха, че е по-евтино да си купят телефон с андроид, отколкото да разработват версия от нулата за вече стар модел. Аз лично след като го заключих, веднага отидох и си взех телефонче с андроид, флашнах го, и до сега не е мръднал!Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
BO написа:jenshen73 написа:Стрелок написа:Размята се из вкъщи едно LG KM900 Arena, което ми подариха преди доста време, но след като го флашнах вече не работи с български карти. Има ли някой от форума, който да отключва телефони, заключени към даден оператор? За препоръчване да е от Стара Загора, София или в най-неудобния случай - Сливен. :D Обещавам да почерпя, че иначе в един сервиз тип "съмнително гаражче" ми искат 20 лв. + да го пращат на майната си да го отключват и после да ми го върнат, но без касови бележки, нито нищо, с което да докажа, че е мой телефона при проблем. Помогнете ми да влезе пак в употреба телефона.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:BO написа:jenshen73 написа:Стрелок написа:Размята се из вкъщи едно LG KM900 Arena, което ми подариха преди доста време, но след като го флашнах вече не работи с български карти. Има ли някой от форума, който да отключва телефони, заключени към даден оператор? За препоръчване да е от Стара Загора, София или в най-неудобния случай - Сливен. :D Обещавам да почерпя, че иначе в един сервиз тип "съмнително гаражче" ми искат 20 лв. + да го пращат на майната си да го отключват и после да ми го върнат, но без касови бележки, нито нищо, с което да докажа, че е мой телефона при проблем. Помогнете ми да влезе пак в употреба телефона.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Бо, документ за свършена услуга се издава след като се свърши услугата... Приемо-предавателен протокол е документа доказващ, че си дал нещо на някого той да прави нещо по това нещо Спортуваш на мой гръб, но поне разчистваме неяснотите. И писах, че не е ненужен бона за свършената услуга, а че за официален документ за собственост е безполезен...Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар