Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Апартамент от ЧСИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе голямата истина е, че след комунистите и банките ни преебаха жестоко. Твърдяха, че живота е розов - а той не бил. И сега като разбрахме се усетихме, че сами се на*бахме. Язък! Язък...

Коментар

Kuku написа:
      Пример:Обезпечение за 100’000.Кредит за 70’000.Три години изплащане на главница -20’000.Остатъка на главницата е 50’000.Според теб банката ще загуби, ако продаде имота с 50% обезценяване?
      Според теб не е ли загуба за банката, ако за три години от едни 70 к лв печалбата и е 0 (нула, зеро)?
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

0 ?!

Коментар

Kuku написа:
          0 ?!
          А колко? И то според твоите думи.
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Лихвата за изминаля период, разбира се!Примерът ми беше даден конкретно за обезценяването на имота и за това не съм включвал лихви в сметката

Коментар

Kuku написа:
              Лихвата за изминаля период, разбира се!Примерът ми беше даден конкретно за обезценяването на имота и за това не съм включвал лихви в сметката
              Ами включи ги, ама за да е коректна сметката, включи заделени провиизи, заделени резерви/ и двете са задължителни по закон/ разходи за персонал, разходи за ресурс.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И за кое, от всичко гореизброено, получава информация кредитополучателя?Банката дава отчети наляво-надясно или ти казва само "главница-срок-лихва-вноска" Освен това, ако има чак толкова голямо обезценяване на имота, то след евтината продажба разликата продължава да се дължи от кредитополучателя - не виждам банката как ще загуби Все пак, ако държиш, мога да сканирам личния си погасителен план по ипотечен кредит

Коментар

Благодаря за доверието но не е нужно и едно ЕГН би ми свършило същата работа Шегувам се.Да банката не ти дава тая информация, но и като отидеш в магазина да си купиш салам магазинера не обяснява колко са му разходите за ток и заплати, казва ти цената и ако те кефи си купуваш. Но както в магазина салама може да се развали, така и банката може да се наложи да плати 100% провизия и да отпише кредита, нищо че кредитополучателя продължава да си дължи парите. А при условие че обезпечението е реализирано и няма друго обезпечение за реализация, кредита се провизирана 100%. Провизията е гаранция която банката плаща на БНБ за всеки кредит и размера и се определя от много неща като вид на кредита, валута, размер, обезпечение - вид и размер. Така че банката има разходи по кредита, който се покриват от лихвените плащания, а когато спере да ги получава е на загуба реално погледнато.пп Сори че дадох сравнение със салам, знам че ти ще ме разбереш и по другия начин.

Коментар

Те банките му намериха цяр и за провизиите, ама хептен ще се отклоним...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Те банките му намериха цяр и за провизиите, ама хептен ще се отклоним...
                      И за двете неща си прав

Коментар

Аз те разбирам и съм съгласен за теорията, но на практика не съм се сблъсквал с подобен случай и не мисля, че някоя банка би го допуснала.Докато за обратния случай знам доста - продадени имоти и още останали задължения

Коментар

Working...
                        X