Абе голямата истина е, че след комунистите и банките ни преебаха жестоко. Твърдяха, че живота е розов - а той не бил. И сега като разбрахме се усетихме, че сами се на*бахме. Язък! Язък...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Апартамент от ЧСИ
Collapse
X
-
Kuku написа:Пример:Обезпечение за 100’000.Кредит за 70’000.Три години изплащане на главница -20’000.Остатъка на главницата е 50’000.Според теб банката ще загуби, ако продаде имота с 50% обезценяване?Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Kuku написа:Лихвата за изминаля период, разбира се!Примерът ми беше даден конкретно за обезценяването на имота и за това не съм включвал лихви в сметкатаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
И за кое, от всичко гореизброено, получава информация кредитополучателя?Банката дава отчети наляво-надясно или ти казва само "главница-срок-лихва-вноска" Освен това, ако има чак толкова голямо обезценяване на имота, то след евтината продажба разликата продължава да се дължи от кредитополучателя - не виждам банката как ще загуби Все пак, ако държиш, мога да сканирам личния си погасителен план по ипотечен кредит
Коментар
-
Благодаря за доверието но не е нужно и едно ЕГН би ми свършило същата работа Шегувам се.Да банката не ти дава тая информация, но и като отидеш в магазина да си купиш салам магазинера не обяснява колко са му разходите за ток и заплати, казва ти цената и ако те кефи си купуваш. Но както в магазина салама може да се развали, така и банката може да се наложи да плати 100% провизия и да отпише кредита, нищо че кредитополучателя продължава да си дължи парите. А при условие че обезпечението е реализирано и няма друго обезпечение за реализация, кредита се провизирана 100%. Провизията е гаранция която банката плаща на БНБ за всеки кредит и размера и се определя от много неща като вид на кредита, валута, размер, обезпечение - вид и размер. Така че банката има разходи по кредита, който се покриват от лихвените плащания, а когато спере да ги получава е на загуба реално погледнато.пп Сори че дадох сравнение със салам, знам че ти ще ме разбереш и по другия начин.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар