Когато си взех колата всички ми казваха,че съм се побъркал да си взема италиянска кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 незнаех елементарни неща!Бях в шок.От dir.bg се вкючих във форума и видях,че много готини хора карат италиянки,успокоих се и даже започнах да си харесвам колата :D БЛАГОДАРЯ на всички,че ми издържате тъпите въпроси и помагате на такива като мен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT- BG - ФОРУМ и вьздействието му в/у всеки от нас ???
Collapse
X
-
Форума ми подейства магнетично още от първото ми посещение! Спор няма! За полезността от него пък - спор не може и да има, особено за по неопитните от Нас! Запазването на добрият тон зависи само и единствено от Нас самите! Радвам се, че моментните проблясъци на недружелюбност са изключително редки! То това е защото сме си пичове! :DДа ПРЕБЪДЕ Форума дружина!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
С удоволствие посещавам форума вече 5 месеца и половина и се превърна в една от задължителните точки в програмата ми за деня.Да не кажа голяма дума, ама сигурно най-малко по 10 пъти го посещавам и се радвам когато аз също мога да бъда полезен... Доста неща научих, доста съвети ми дадаха, за които съм много благодарен! Приканвам всички да запазим добрия тон във всеки пост и всяка тема! БЕЗАВАРИЙНО!!!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
коцев написа:Всичко до тук е чудесно но и когато си сложим стикерите по колите и се срещнем по пътищата то срещата ни на живо също ще е голяма тръпка.Друго си е като видиш спряла наблизо кола с стикер на форума и знаеш че това е един от нас във форума и си разменим по някой лаф.1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Колеги, вярвате ли че вече жена ми ревнува от форума?Шегата настрана, на ден съм поне по един час тука, приятно съм впечатлен от интелигентния тон и отзивчивостта на всички. Оказаните ми консултации са ми спестили доста време, нерви, а защо не и пари...Вярвам че нещата ще продължават в тоя дух!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Колеги, вярвате ли че вече жена ми ревнува от форума?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:zgabrovski написа:Колеги, вярвате ли че вече жена ми ревнува от форума?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар