jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как най-ефективно да намаля шума от компа и харда? - РЕШЕНО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Ами разбирай си, но ако ми кажеш кое точно на въртящия се с 7200 оборота диск се загрява, че да му навреди. Дори главата, която лети над него не се загрява. Грее алуминиевия корпус и електрониката, където се намира и термосензора. До сега не съм имал случай диск да е умрял от топло, но виж - от калпаво китайско захранване - доста. От калпави захранващи кабели тип молекс - също. Проблеми със съвременните дискове по температура не съм имал, виж - гръмнали платки и ритани по пода - доста. Но щом казваш - ти си правия, аз си говоря от моята практика и изказвам личното си мнение подкрепено с дългогодишна практика.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Ами разбирай си, но ако ми кажеш кое точно на въртящия се с 7200 оборота диск се загрява, че да му навреди. Дори главата, която лети над него не се загрява. Грее алуминиевия корпус и електрониката, където се намира и термосензора. До сега не съм имал случай диск да е умрял от топло, но виж - от калпаво китайско захранване - доста. От калпави захранващи кабели тип молекс - също. Проблеми със съвременните дискове по температура не съм имал, виж - гръмнали платки и ритани по пода - доста. Но щом казваш - ти си правия, аз си говоря от моята практика и изказвам личното си мнение подкрепено с дългогодишна практика.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар