Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с лаптоп!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с лаптоп!

Здравейте,вчера се опитах да си влюча лаптопа и на екрана излиза следният надпис..Без значение какво натискам нищо не се променя.Някакви идеи какво да правя :D Сигурно въпроса ми е много лаишки,но познанията ми по английски език са горе доло като тези по компютрите..иначе казано много зле :D
    Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
    Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Общо взето сбозен ти е Windows-а. Трябва да се преинсталира машината.
    Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Вземи един инсталационен диск, буутни го и пробвай да "поправиш" Windows-a. Почти съм сигурен, че ще се оправи без никакви ядове

Коментар

Стрелок написа:
        Общо взето сбозен ти е Windows-а. Трябва да се преинсталира машината.
        Напоследък преглеждам Андроид-форума по-често и там дори за най-елементарните и прости проблеми, съветът е "Преинсталирай си телефона." Твоят съвет - същата работа. А на снимката - съобщението подканва да се сложи дискът, от който е инсталирана операционната система и при диалогa за инсталация или поправка - да се използва поправка, като се натисне "R".

Коментар

Просто е по-добре от "великата" поправка. От тези поправки толкова съм го отнасял, че е по-лесно да се преинсталира. За мен поправката е закърпване на положението. А за Android - кой ти преинсталира телефон за щяло и нещяло? Там нещата са къде къде по-лесни ако човек си познава телефона.П.С. Не се оставяйте на течението с тези "съвети" от Microsoft.
          Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Стрелок написа:
            Просто е по-добре от "великата" поправка. От тези поправки толкова съм го отнасял, че е по-лесно да се преинсталира. За мен поправката е закърпване на положението. А за Android - кой ти преинсталира телефон за щяло и нещяло? Там нещата са къде къде по-лесни ако човек си познава телефона.П.С. Не се оставяйте на течението с тези "съвети" от Microsoft.
            +1 Плаче за джамжия. Губил съм повече време за ремонт на дажама отколкото ново "остъкляване".
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Същият проблем няколко пъти съм го оправял много по-лесно от преинсталиране (не че то е сложно, но отнема много повече време) - копирам въпросния файл от работещ уиндоус на счупения. Няма гаранция, че ще стане, но е много лесно и бързо да пробваш и нищо няма да загубиш, тоест няма как да стане по-зле. За целта трябва да използваш някакво LiveCD и флашка, а може и само буутваща флашка, защото докато е зареден уиндоуса, този файл не дава да го копираш. Аз използвам Hiren 15 (може и по-нов, има ги в замунда), в който има MiniXP. Може просто да си изпечеш .iso-то на CD, но ето и линк как да го качиш на флашка и да го зареждш от нея - http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk Зареждаш MiniXP-то, копираш си файла от "здравия" уиндоус, и после същото на счупения. "Малка" подробност в моето предложение е, че за целта ти трябва друг работещ компютър, за да си подготвиш CD-то или флашката.
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

До тука само подвеждате човека, само диканио се опитва да помогне май. Пишеш в гугъл windows system32 config system error и решения колкото искаш, къде с хирен, къде с инталационния диск - работа за около 10-15 минути е да се пусне на ново компа само с възстановяване на файловете.п.п За ного години. п
                Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

После имидж на Ц:-то в Д:-то с нортън гост или подобна програмка

Коментар

dikanio написа:
                    Същият проблем няколко пъти съм го оправял много по-лесно от преинсталиране (не че то е сложно, но отнема много повече време) - копирам въпросния файл от работещ уиндоус на счупения. Няма гаранция, че ще стане, но е много лесно и бързо да пробваш и нищо няма да загубиш, тоест няма как да стане по-зле. За целта трябва да използваш някакво LiveCD и флашка, а може и само буутваща флашка, защото докато е зареден уиндоуса, този файл не дава да го копираш. Аз използвам Hiren 15 (може и по-нов, има ги в замунда), в който има MiniXP. Може просто да си изпечеш .iso-то на CD, но ето и линк как да го качиш на флашка и да го зареждш от нея - http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk Зареждаш MiniXP-то, копираш си файла от "здравия" уиндоус, и после същото на счупения. "Малка" подробност в моето предложение е, че за целта ти трябва друг работещ компютър, за да си подготвиш CD-то или флашката.
                    Не е сигурно дали ще тръгне, защото файлът SYSTEM не е просто един от многото файлове на операционната система, еднакви за всички компютри, които са с една и съща версия на Windows. Но може да се пробва. Не че съм се интересувал какво точно има в него и по какъв начин участва в бутването, но го гледам, че датата му (а предполагам и размерът му), се мени всекидневно.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Сега сядам с всички възможни дискове и го разбивам :D
                      Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                      Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

В 90% от случаите това се оправя с едно "хиренче" - пускаш един чек на диска и изтриваш pagefile.sys. Дори и само с изтриване на pagefile.sys минава номера.
                        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Аз залагам на лоши сектори по диска и windows не може да прочете системен файл, в случая регистри и не може да зареди.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                          X