Здравейте колеги, ако някой има Стило 1,9 JTD Mjet 140 к.с. ако може нека да ми пише ))Благодаря предварително и весело посрещане на новата 2013 година
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой със Стило 1,9 Mjet 140 к.с.
Collapse
X
-
Пускам го.....sledy написа:Здравей колега, ами от много скоро съм си взех такова. Даже ако си спомняш ти и още няколко колеги ми бяхте дали съвети и насоки относно това какво да избера. Имам някой проблеми, но се ориентирах за решения от вече публикувани теми, сега основно ми се иска някой да ми даде конкретни впечатления от този мотор - разход, загряване, тресене, на какво да обърна внимание ... такива неща.В момента нещата който забелязах са следните:Много трудно загрява на 90 градуса и стрелката почти не се задържа там... може би е датчик, термостат или просто си е така не знамразхода извънградско е около 6л./100км, а в града все още нямам по сериозни наблюдения.сериозен проблем с парното - духа основно на стъклото - според писаното от колеги трябва да се погледнат моторчетата, който управляват посоките (долу в краката на шофьора)... На моменти като се загледам в огледалото за задно виждане и се вижда, че се тресе доста сериозно... по тази тема също четох, но се проявявало повече за първите произведени, а моето е 2005 г.Доста време търсих и сега не съм напълно убеден, че направих най-правилния избор, но дано първоначалното ми впечатление се окаже грешно. Като цяло ми харесва автомобилчето, но тепърва ще го опознавам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар