Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монтиране на ВЪТРЕШНА Web camera на лаптоп?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Монтиране на ВЪТРЕШНА Web camera на лаптоп?

Тая седмица като сме почнали с компютърните въпроси, да продължим.На моя лаптоп нямам вградена камера и искам да сложа една.Доколкото четох и раз6рах, камерата се връзва към USB порт на дъното, който естествено е различен външните.Предполагам, 6и могло да се сложи камера от произволен модел лаптоп.Всичко по въпроса е до6ре дошло.Лаптопа е Benq Joybook R55EGТова тря6ва да му е дъното:http://store2.data.bg/trace/Pics/lap...camera%205.jpg
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Re: Монтиране на ВЪТРЕШНА Web camera на лаптоп?

trace написа:
    Тая седмица като сме почнали с компютърните въпроси, да продължим.На моя лаптоп нямам вградена камера и искам да сложа една.Доколкото четох и раз6рах, камерата се връзва към USB порт на дъното, който естествено е различен външните.Предполагам, 6и могло да се сложи камера от произволен модел лаптоп.Всичко по въпроса е до6ре дошло.Лаптопа е Benq Joybook R55EGТова тря6ва да му е дъното:http://store2.data.bg/trace/Pics/lap...camera%205.jpg
    Ако твоя модел го има с вградена камера -може и да стане. Но ... така по снимки - познай кога ще схвана, поне аз, къде е хедъра
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Трябва да отвориш матрицата и да видиш дали има място да пробиеш и монтираш камерата.Отделно трябва да имаш платка/контролера на камерата, а вече свързването към USB-то е лесна работа.Абе я не се занимавай с глупости
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

За съжаление този модел не го намирам с камера, това наистина е първото което проверих преди да пусна темата.Защото намерих за разни други (например Dell) които се предлагат и с камера и без, и при тях не е проблем добавянето.Иначе за подобна камера става въпрос:http://www.ebay.co.uk/itm/HP-PAVILIO...em4cfa1cb71aЕ аз и без това не ползвам камера, ама просто ми хрумна като идея, да се занимавам с нещо.
        Ex Fiat 126P
        Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

emzo написа:
          Абе я не се занимавай с глупости
          Аз имах време един път и се фанах на едно НР му сложих не само камера ами и wi-fi ...така и така бях отворил дисплея (до сега матрица като съм отварял не съм я събирал) сложих и антените и платката с камерата. Не беше точно по средата защото нямаше място. Лаптопа имаше 4 USB-та ... имах идея да сложа usb хъбче ама не можах да намеря толкова малко и за това използва едно от съществуващите я отвън го затворих. Всичко е възможно да се направи , само време и мерак..... и желание да се занимаваш с глупости
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

На следващата тема "Имам тука няколко кила ракия" ще дойда с лаптопа (за оправдание пред жената)
            Ex Fiat 126P
            Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Working...
            X