В мойто мръсно подсъзнание е очертан и планът по който да бъдат извършени безмилостните военни удари:1. Автомивките и прилежащите им кафенета2. Гумаджийници - от всякакъв вид3. Автосервизи 4. Друг вид занаятчийски работилници - за боя, климатици, електроуреди, часовникари, ключари и т.н.Ако това се случи - ще гласувам за 5 мандат на Бойко!! Време е тази мошеническа сган да си плати с лихвите!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колега телевизионна звезда!
Collapse
X
-
PASSARELLA написа:В мойто мръсно подсъзнание е очертан и планът по който да бъдат извършени безмилостните военни удари:1. Автомивките и прилежащите им кафенета2. Гумаджийници - от всякакъв вид3. Автосервизи 4. Друг вид занаятчийски работилници - за боя, климатици, електроуреди, часовникари, ключари и т.н.Ако това се случи - ще гласувам за 5 мандат на Бойко!! Време е тази мошеническа сган да си плати с лихвите!
Коментар
-
snake написа:Ами нали преди това в темата се намери някой, който го потвърди официално. По-официално от това какво очакваш?idm написа:А ся аз да ва светна че въпросното помещение дето показват си е точно сервизче от тия които са си добре маскирани. Ползвал съм му услугите и дали съм доволен...... бе аз си знам.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
snake написа:ele написа:Затова решението е да се посещават само доказани сервизи и да не се пълнят джобовете на самозвани монтьори.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
durex_a написа:PASSARELLA написа:В мойто мръсно подсъзнание е очертан и планът по който да бъдат извършени безмилостните военни удари:1. Автомивките и прилежащите им кафенета2. Гумаджийници - от всякакъв вид3. Автосервизи 4. Друг вид занаятчийски работилници - за боя, климатици, електроуреди, часовникари, ключари и т.н.Ако това се случи - ще гласувам за 5 мандат на Бойко!! Време е тази мошеническа сган да си плати с лихвите!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
betuk написа:...Моя майстор преди две години се изпусна, като каза: с тия две ръце ,купих на сина си апартамент в Варна, и то за 10гидини труд празници ,непразници всеки божи ден.....Хубаво, викам си аз на ум, аз за толкоз години дето си внасям /удържат/ данък, не-мога и една трета да изкарам, но какво да се прави ,като ни е такава държавицата, винаги ще има тарикати и пр**бани.....Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
По тази логика - поддържането на всички, които крият доходи - дайте и убийците и крадците да поддържаме. Щото и те допринасят за благото на нацията - взимат от едните и продават на по-бедните, а убийците намаляват популацията на и без това досадно пълната ни с мрънкачи държава. Да, не се осигурявам на заплата за моя щат, но се осигурявам на законово предложен минимум за да не ми се налага да лъжа. Плащам си ДДС-то, колкото и да ми е неприятно от 1200лв. да дам 200лв., но... щом съм на хорото - така ще е.Не еднократно съм ползвал услуги на сервизи, които въпреки, че не се крият - пак не ми дават документ, а ако си поискам пуфтят и мърморят недоволно. Последно дори вместо фактура за извършена услуга получих фактура за части...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Плащам си ДДС-то, колкото и да ми е неприятно от 1200лв. да дам 200лв., но... щом съм на хорото - така ще е.Не еднократно съм ползвал услуги на сервизи, които въпреки, че не се крият - пак не ми дават документ, а ако си поискам пуфтят и мърморят недоволно. Последно дори вместо фактура за извършена услуга получих фактура за части...
Коментар
-
PASSARELLA написа:jenshen73 написа:Плащам си ДДС-то, колкото и да ми е неприятно от 1200лв. да дам 200лв., но... щом съм на хорото - така ще е.Не еднократно съм ползвал услуги на сервизи, които въпреки, че не се крият - пак не ми дават документ, а ако си поискам пуфтят и мърморят недоволно. Последно дори вместо фактура за извършена услуга получих фактура за части...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Точно ти, точно мойто ДДС не го плащаш. И кажи ми, като ги назнайваш нещата - по-добре ли ми е да взема 1200лв. за услуга и да внеса 200лв. ДДС или да взема 1200лв. за услуга и ДА НЕ ВНЕСА ДДС 200лв.???The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
jenshen73 написа:PASSARELLA написа:jenshen73 написа:Плащам си ДДС-то, колкото и да ми е неприятно от 1200лв. да дам 200лв., но... щом съм на хорото - така ще е.Не еднократно съм ползвал услуги на сервизи, които въпреки, че не се крият - пак не ми дават документ, а ако си поискам пуфтят и мърморят недоволно. Последно дори вместо фактура за извършена услуга получих фактура за части...
Коментар
-
Ехоооооооо.......Втрнете се на темата, ако обичате :D ДДС -то нали се връща после. Не е въпроса в ДДС -то, а в редица други тъпотии, заради които все още нямам личен бизнес. Когато клиента има достатъчно високи доходи, тогава ще се завърти бизнеса в тая държава. За сега това условие липсва и съответно то подтиква към търсене на услуги в сферата на "сивата икономика", която пък по тази причина расте. Айде весело посрещане на новата година !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар