Дааааа. По "най-обичаната" телевизия" :DБе цялата ни журналистика такава!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колега телевизионна звезда!
Collapse
X
-
А ся аз да ва светна че въпросното помещение дето показват си е точно сервизче от тия които са си добре маскирани. Ползвал съм му услугите и дали съм доволен...... бе аз си знам. Този които се изказва не е титуляра между другото. Те не показаха най интересното де.Черното купе е 20В Турбо.Въпросната спортна кола е Чинкуеченто със средно разположен двигател от Кавазаки В околноста около него има наистина още няколко такива и ги тресеше голяма мания август и септември. Почти не работеха заключваха се......Трябва да си брат на бадженак му че да ти свърши работа и то кат ти вкарат колата вечерта и не я търсиш докат не ти звънат по телефона и те да ти я докарат където кажеш
Коментар
-
idm написа:А ся аз да ва светна че въпросното помещение дето показват си е точно сервизче от тия които са си добре маскирани. Ползвал съм му услугите и дали съм доволен...... бе аз си знам. Този които се изказва не е титуляра между другото.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Голяма работа, че си поработват странично на приятели.Ако е както казва колегата да взимат коли от дъжд на вятър значи не си изкарват хляба с това.Вие никога ли не сте взимали безотчетни пари? Декларирате си всеки лев повече, който взимате от официалната си заплата? И търчите да си внасяте 10% данък доход на всеки страничен лев? Който никога не е взимал странични доходи без договор да хвърли първият камък.Много хрисими станахте...ангелчета...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Голяма работа, че си поработват странично на приятели.Ако е както казва колегата да взимат коли от дъжд на вятър значи не си изкарват хляба с това.Вие никога ли не сте взимали безотчетни пари? Декларирате си всеки лев повече, който взимате от официалната си заплата? И търчите да си внасяте 10% данък доход на всеки страничен лев? Който никога не е взимал странични доходи без договор да хвърли първият камък.Много хрисими станахте...ангелчета...EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
snake написа:За всички е ясно, че това, което гледаме в клипа (вече го гледах), е сервиз. Нямам идея защо хората съчувстват на тези, които ги ограбват.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Ами нали преди това в темата се намери някой, който го потвърди официално. По-официално от това какво очакваш?idm написа:А ся аз да ва светна че въпросното помещение дето показват си е точно сервизче от тия които са си добре маскирани. Ползвал съм му услугите и дали съм доволен...... бе аз си знам.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Някои не са ме разбрали! Не е някво гаражче да си чешеш крастата а си е напълно обурудвам сервиз! На клипа нищо повече не се вижда от повдигача но има доста други инструменти. Цените и качеството на услугата казах че няма да ги коментирам на всеослушание ако някои има конкретно питане на ЛС. Това помещение е навътре в двора а отпред до самият вход има голям сервиз които до миналата година беше оторизиран на Пежо но нещо се изпокараха и Пежо си направиха сами собствен сервиз.Няма нужда да обяснявам повече мисля как тъи случаино от нищото се е състояла проверката Колкото до такива разни сервизчета недодялани моето мнение че трябва да им отрежат квитанцииите Що ли Имам контакти в сферата на авточастите и на всеки е ясно че дали си говорим за гаражни майсторчета или оторизирани сервизи са си на хранилка по големите доставчици (Евро 07,Косер,Авто+.......).Е чесно дразня се от факта като освен парите които вземат за труд(повечето са си повярвали и работят на цени на оторизирани сервизи) си акумулират и отсъпчицата че в зависимост от ситуацията ако е преценил че е намерил много евтина част слагат дори и надценчица Ми за мен не е много нормално това. Или пък сигурно аз не разбирам от такиа раоти а
Коментар
-
snake написа:За всички е ясно, че това, което гледаме в клипа (вече го гледах), е сервиз. Нямам идея защо хората съчувстват на тези, които ги ограбват.
Коментар
-
Joro написа:snake написа:За всички е ясно, че това, което гледаме в клипа (вече го гледах), е сервиз. Нямам идея защо хората съчувстват на тези, които ги ограбват.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар