Рядко гледам новини, но на Коледа този репортаж ми направи впечатление :D Разбира се причината бяха многото Фиати
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колега телевизионна звезда!
Collapse
X
-
Тия малоумни репортери не виждат ли, че това е толкова далеч от автосервиз, колкото аптеката от болницата. Ако на един подемник му казват професионално оборудване - здраве му кажи. Човека е фин на автомобилите и от "30 години се занимава с автомобилен спорт" и на какво да си вдига автомобилите? На мен за запояването на една жица ми се е налагало да ползвам подемник, а какво остава за една скоростна кутия.Да не говорим, че за разлика от един автосервиз, в този от репортажа всичко беше подредено и чисто като в аптека. Почвам да се убеждавам, че у нас журналистиката се сведе до обикновен махленски сеир! Естествено по "ПРЕДВАРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ"!Няма начин да няма начин!
-
Tornado написа:Възможно е да са извършили услуга на някой и същия не е останал недоволен и ги е наклеветил.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Абстрахирайки се от репортажа по принцип аз смятам,че е крайно време е за малко затягане на такива сервизи УЖ за лично ползване,защото не са малко случаите за рекламация и некоректно отношение.А без касов бон и какъвто и да е документ ходи доказвай,че колата е била въобще там и са й правени ремонти,обслужване и т.н и в много случаи се пие студена вода и се търси друго място,където да ти оправят бъркотията отново за собствена сметка.Само на думата на майсторите в днешно време рядко може да се разчита, защото покрай свестните се навъдиха и много откровени дебили,които едно,че не разбират и второ имат отвратително отношение.Пък от гледна точка на данъци и осигуровки сервизите сигурно са в топ 5 на най-големите измамници.Ако като стане дума за някакъв пазарлък за цената всички реват,че по цял ден бъхтят,жена,деца,кредити имат и все не им стига пък една стотинка не внасят в държавата...странно хората дето си бачкат що годе честно за 15лв. чиста надница как се оправят.EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
S_BANKOV написа:Има акция на НАП срещу автосервизите. Погнали са ги масово.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
white_shark написа:Абстрахирайки се от репортажа по принцип аз смятам,че е крайно време е за малко затягане на такива сервизи УЖ за лично ползване,защото не са малко случаите за рекламация и некоректно отношение.А без касов бон и какъвто и да е документ ходи доказвай,че колата е била въобще там и са й правени ремонти,обслужване и т.н и в много случаи се пие студена вода и се търси друго място,където да ти оправят бъркотията отново за собствена сметка.Само на думата на майсторите в днешно време рядко може да се разчита, защото покрай свестните се навъдиха и много откровени дебили,които едно,че не разбират и второ имат отвратително отношение.Пък от гледна точка на данъци и осигуровки сервизите сигурно са в топ 5 на най-големите измамници.Ако като стане дума за някакъв пазарлък за цената всички реват,че по цял ден бъхтят,жена,деца,кредити имат и все не им стига пък една стотинка не внасят в държавата...странно хората дето си бачкат що годе честно за 15лв. чиста надница как се оправят.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Аз пък заставам твърдо зад хората с автосервизи в сянка.(За свестните де,не тези дето гледат по всякакъв намин да те цакат)Не е истина държавата колко простотии и пари иска на тея хора.Само изискванията на пожарната и ХЕИ са пълна глупост и скъпичко удоволствие.Да не говорим за хората,което отдават помещения под наем,как и те се гъбаркат.В Германия примерно,наем на едно помещение,което е обурудвано с подемници със мивки,бани,компютри е 500 евро.Тук ти искат 300-400 лв. за едно малко помещение,което събира не повече от 3-4 коли,цялото е ламаринено и пред разпад и с никакво обурудване ...
Коментар
-
nikolce написа:Princo написа:Аз пък заставам твърдо зад хората с автосервизи в сянка.(За свестните де,не тези дето гледат по всякакъв намин да те цакат)Не е истина държавата колко простотии и пари иска на тея хора.Само изискванията на пожарната и ХЕИ са пълна глупост и скъпичко удоволствие.Да не говорим за хората,което отдават помещения под наем,как и те се гъбаркат.В Германия примерно,наем на едно помещение,което е обурудвано с подемници със мивки,бани,компютри е 500 евро.Тук ти искат 300-400 лв. за едно малко помещение,което събира не повече от 3-4 коли,цялото е ламаринено и пред разпад и с никакво обурудване ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Princo написа:white_shark написа:Абстрахирайки се от репортажа по принцип аз смятам,че е крайно време е за малко затягане на такива сервизи УЖ за лично ползване,защото не са малко случаите за рекламация и некоректно отношение.А без касов бон и какъвто и да е документ ходи доказвай,че колата е била въобще там и са й правени ремонти,обслужване и т.н и в много случаи се пие студена вода и се търси друго място,където да ти оправят бъркотията отново за собствена сметка.Само на думата на майсторите в днешно време рядко може да се разчита, защото покрай свестните се навъдиха и много откровени дебили,които едно,че не разбират и второ имат отвратително отношение.Пък от гледна точка на данъци и осигуровки сервизите сигурно са в топ 5 на най-големите измамници.Ако като стане дума за някакъв пазарлък за цената всички реват,че по цял ден бъхтят,жена,деца,кредити имат и все не им стига пък една стотинка не внасят в държавата...странно хората дето си бачкат що годе честно за 15лв. чиста надница как се оправят.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Princo написа:white_shark написа:Абстрахирайки се от репортажа по принцип аз смятам,че е крайно време е за малко затягане на такива сервизи УЖ за лично ползване,защото не са малко случаите за рекламация и некоректно отношение.А без касов бон и какъвто и да е документ ходи доказвай,че колата е била въобще там и са й правени ремонти,обслужване и т.н и в много случаи се пие студена вода и се търси друго място,където да ти оправят бъркотията отново за собствена сметка.Само на думата на майсторите в днешно време рядко може да се разчита, защото покрай свестните се навъдиха и много откровени дебили,които едно,че не разбират и второ имат отвратително отношение.Пък от гледна точка на данъци и осигуровки сервизите сигурно са в топ 5 на най-големите измамници.Ако като стане дума за някакъв пазарлък за цената всички реват,че по цял ден бъхтят,жена,деца,кредити имат и все не им стига пък една стотинка не внасят в държавата...странно хората дето си бачкат що годе честно за 15лв. чиста надница как се оправят.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Затова решението е да се посещават само доказани сервизи и да не се пълнят джобовете на самозвани монтьори.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
jenshen73 написа:Princo написа:Аз пък заставам твърдо зад хората с автосервизи в сянка.(За свестните де,не тези дето гледат по всякакъв намин да те цакат)Не е истина държавата колко простотии и пари иска на тея хора.Само изискванията на пожарната и ХЕИ са пълна глупост и скъпичко удоволствие.Да не говорим за хората,което отдават помещения под наем,как и те се гъбаркат.В Германия примерно,наем на едно помещение,което е обурудвано с подемници със мивки,бани,компютри е 500 евро.Тук ти искат 300-400 лв. за едно малко помещение,което събира не повече от 3-4 коли,цялото е ламаринено и пред разпад и с никакво обурудване ...
Коментар
-
Много се отклонихме от темата.Въпросът е, че колегата от репортажа си е стегнал местенце, където да си прави колите.Няма нито реклами, нито табели, че е сервиз, дори разглобени коли и части нямаше разхвърляни, а инструментите бяха подредени, но са го емнали да го проверяват, защото някой от скука си пише жалби до който свари.Аз като имам 5-6 програматора, развойна среда, осцилоскоп, 4-5 поялника и станция за горещ въздух, да не би да съм сервиз. Ами не! Просто си имам няколко хобита и ми е кеф да си правя това онова.Ако се занимавах с ДВГ, може би щях да имам такъв гараж като колегата и дори още по-оборудван - със струг, фреза и един куп специализирана техника. Просто автомобил не може да се прави в кухнята, въпреки че съм правил ремонт на стартера на Уното в кухнята на апартамента на VІІ-я етаж преди 12-13 години и съм помагал на приятел да си прави основен ремонт на двигателя на Москвича на ІІІ-я етаж, ама не си е работа да качваш блока на ръце с още двама-трима без асансьор.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Колегата щом не е сервиз и не извършва търговска дейност, значи няма какво да го притеснява проверката на някакви. Аз ако бях - нямаше дори да ги пусна вътре. На какво основание ще влизат да проверяват, при положение, че на адреса няма регистриран никакъв обект? Като са толкова отворени - да му възложат ремонт на кола, да му платят с белязани банкноти и след това да се правят на телевизионни герои. Аз имам поялник за 12 В и седем отвертки, значи съм сервиз! И диагностичен софтуер имам. А по коя телевизия го гледахте това?! По би-ти-ви.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар