Понеже се правят планове за нова година и изглежда няма да имам пари за гражданска и данък да платя и ще трябва да избирам едното пред другото и чак краят на януари ще мога и другото. Та викам, кое да платя по-добре? Гражданската или данъка? Аз мисля, че гражданската е по-важна?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кое е по-лошо да не платиш?
Collapse
X
-
Щом така седят нещата плати по-добре гражданската.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
-
Гражданската е напълно задължителна, без значение дали искаш или не искаш да я правиш и без значение дали смяташ да караш колата на 1-ви януари или чак до лятото ще я държиш в гараж.Данъкът не е задължителен документ за носене и никой не може да ти държи сметка дали си го платил или не. Той си остава като задължение и вече ако решиш да минеш ГТП - тогава ще те питат (евентуално) за квитанцията. Или ако решиш да продаваш колата.
Коментар
-
ogi28b написа:Гражданската е напълно задължителна, без значение дали искаш или не искаш да я правиш и без значение дали смяташ да караш колата на 1-ви януари или чак до лятото ще я държиш в гараж....Lancia Delta 1.6 i.e.
Коментар
-
mitkodpd написа:ogi28b написа:Гражданската е напълно задължителна, без значение дали искаш или не искаш да я правиш и без значение дали смяташ да караш колата на 1-ви януари или чак до лятото ще я държиш в гараж....
Коментар
-
Плати я на разсрочено тая гражданска...Глобата ти е като за гражданска и данък и отгоре ,ако те хванат с изтекла.Ако не дай си боже стане нещо - теб ще те съдят и ще трябва да плащаш ти ,а не от го-то да покрият ако ти си сгафил лук-аОтскоро ли си с книжка или просто затрудненията с финансите имаш?Че като го прочетох въпроса мислех ,че някой си прави трол тема...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар