Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Весела коледа и семейно щастие на всички.Много здраве,щастие и късмет.И нека Господ да бди над нас.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

    Коментар


      #32
      Честито Рождество Христово... И весела коледа

      --------------------

      Коментар


        #33
        Благодаря, Благодаря! И на свой ред да пожелая на всички Весели Коледни и новогодишни празници.С тези, които не се видим до края на тая година, да се видим през следващата!Живи и здрави, щастливи, богати (духовно и материално), влюбени и обичани!

        Коментар


          #34
          ВЕСЕЛА КОЛЕДА и от мен колеги.
          Bravo 1.9d 97г

          Коментар


            #35
            Честита да е

            Честито рождество Христово на всички съфорумници.Да бъдат здрави и с късмет.Весело изкарване на новата година с богата душа и трапеза.Слята тема/мнение.Модераторски екип на fiat-bg.org
            Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

            Коментар


              #36
              "Декември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи. Червено вино. Понякога розе. Тихо пиано. Вълнен шал и дебели чорапи. Първи сняг. Декември е грижа. Внимание и мисъл към най-любимите ти хора. Подаръци. Изненади. Срещи. Топло мляко с канела. Писма картички. Очакване. Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците, в очите. Светлини. Декември е (равно на) сметки. Разплащаме се с 365 дни случвания и пропускания. Всичко онова, което сме можели да бъдем, а не сме. Всяка неказана дума и закъснял жест. Онзи телефонен разговор, който пропуснахме. Пътуването, което не направихме. Работата, която не приехме. Думите, които не казахме. Декември е обещания. Наравно стари и нови. Да бъдем по-добри. По-щедри. По-благодарни. Да мечтаем повече. Декември е поглед навътре. Носталгия по детството. По това какви бяхме, какво търсихме, в какво вярвахме. По приказки с щастливи начала, не краища. По онова утре, което все търсим и все не стигаме. Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец. Най-пълният с хора и най-самотният. Едновременно край и ново начало. Прошка. Декември идва и си отива като сън. Всяка година се питаш кога пак стана Декември. Никога няма да разбереш."
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

              Коментар

              Working...
              X