Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАЛЕНДАР "Фиат Форум България - 2013"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Правя пакет за Сливен, Ямбол, Стара Загора и региона. Който е от съответните градове и иска нещо - да заявява. Доставката ще е до един човек и ще се разпредели между останалите и ще излезе съвсем малко на човек. Тези, които са се записали - моля да не се повтарят, за да не дублирам нещо.

Коментар

Изпратил съм първата заявка за Сливен, Ямбол и Стара Загора. В постовете на колегите съм добавил текст в ЗЕЛЕНОПодготвам пратка за Велико Търново, Габрово и Казанлък. Моля всички, които са от региона и искат нещо - да пишат тук в темата.

Коментар

Оги ,ако имаш ,пусни и един малък стикер към календарите за Кж.
        Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

За Бургас календарите стават 2 бр. Вторият е за колегата FlowИЗПРАТЕНИ
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оги ,годината напредва :D Да очакваме ли календари?
            Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Да бе, няма страшно. До юни ще има навсякъде. Я направо ми прати ЛС с точен адрес за получаване? Най-евтино е до офис на Еконт.

Коментар

todorshalev написа:
                Банкя 1 голям календар , мога и да си го взема и от софия от някого или на някоя среща
                Ако случайно ми ремонтират колата до неделя, ще дойда на среща. Ако и ти идваш - пиши ми предварително едно ЛС, за да нося каквото искаш

Коментар

ogi28b написа:
                  todorshalev написа:
                  Банкя 1 голям календар , мога и да си го взема и от софия от някого или на някоя среща
                  Ако случайно ми ремонтират колата до неделя, ще дойда на среща. Ако и ти идваш - пиши ми предварително едно ЛС, за да нося каквото искаш
                  Оги таз неделя ще пропусна на бачкане съм ще ти пиша на ЛС кога и какво
                  Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                  Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                  Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                  Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Малките календари са супер Който го види и почва да цъка като часовник... :D
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Мисля, че за това трябва да поздравим Създателя. Сега го чакаме да ни създаде и форум.

Коментар

Working...
                      X