Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще си купувам кола моля за мнения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кики, силно казано - кола...Ако можех да похарча само 1500 за кола, щях да скоча в едно гледано пунто и да си свиркам...
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Kuku написа:
      Точно това имам предвид - какво те привлече към конкретната обява?Цената и мощността..... НО според мен всичко останало в тази кола е проблемно!
      Ами колега привлече ме това че това е хитов модел на Рено 19 и цената е малка, също така отговаря на всички мои критерии, а именно че е двуврата със оригиналните спойлери и всичко както си излиза от завода плюс нова боя.
      Yavor написа:
      Кики, силно казано - кола...Ако можех да похарча само 1500 за кола, щях да скоча в едно гледано пунто и да си свиркам...
      Ами то, ако е така аз ще си карам моя фиат, който също е гледан ...
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
        Kuku написа:
        Точно това имам предвид - какво те привлече към конкретната обява?Цената и мощността..... НО според мен всичко останало в тази кола е проблемно!
        Ами колега привлече ме това че това е хитов модел на Рено 19 и цената е малка, също така отговаря на всички мои критерии, а именно че е двуврата със оригиналните спойлери и всичко както си излиза от завода плюс нова боя.
        Yavor написа:
        Ами то, ако е така аз ще си карам моя фиат, който също е гледан ...
        Е ти ако в момента имаш кво да караш,спестяваш още 2000 гущерчета и купуваш нещо дето си заслужава.Ама да се набуташ 1500 за кола,която прехвърляне може би няма,следователно и щом не е прехвърлена не е твоя,след основен ремонт,който като гледам по снимките не е много сполучлив ... Замисли се.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Колега твои си е избора , но по добре избери Голф 2 GTI, аз имам такова галфче от 7 години и мога да те кажа , че е железна кола е за мен е старичко но не създава грижи а и е с ефтина подръжка, вярно ,че почни не се кара само като ходя при баба ми го карам да не си троша другите коли.За реното ще ти кажа само едно , двигателите са сложни за ремонт и често създават проблеми , окочването е меко и не за нашите пътища , решени ето си го вземаш сам.Аз имах преди 2 години Renault Clio Williams 1.8 16V , доста пъргав малак автомобил но разхода на гориво е доста висок, според мен клиото е по одачен варянт.Забравих да спомена , че ти давам 100 процента гаранця , че колата е пребоидисфана:1. Тези рена са с лаисни с копчета по вратите и калниците , а тази няма лаисни няма и дупки .2. Емблемата на предният капак е на щепки не лепена , тук емблемата липсва и дупките също.
          Fiat Marea 1.8i 1998 г. Gazova uredba
          Lancya Lybra 1.8i SW 1999 г. gazov injekcion

Коментар

Едно време като ти се е карало Sedicivaviole що сега не си направиш собствено. 1500 лева мисля че ще са достатъчни да си намериш мотор (1,8 2,0) и целия масраф покрай него и да си го боднеш в типото.
            94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
            03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
            02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

iveto_87 написа:
              .....
              Колега, ’Clio Williams’ е само и единствено с 2.0 двигател и 150к.с.Аз имах ’Clio’ 1.8 16v, но то не е ’Williams’ С мойто не съм имал никакви проблеми и като цяло съм доволен от количката.НО напълно подкрепям мнението, че няма смисъл да се дават пари за кола, само защото е евтина.Всичко друго са само ядове около конкретната бройка!

Коментар

iveto_87 написа:
                Колега твои си е избора , но по добре избери Голф 2 GTI, аз имам такова галфче от 7 години и мога да те кажа , че е железна кола е за мен е старичко но не създава грижи а и е с ефтина подръжка, вярно ,че почни не се кара само като ходя при баба ми го карам да не си троша другите коли.За реното ще ти кажа само едно , двигателите са сложни за ремонт и често създават проблеми , окочването е меко и не за нашите пътища , решени ето си го вземаш сам.Аз имах преди 2 години Renault Clio Williams 1.8 16V , доста пъргав малак автомобил но разхода на гориво е доста висок, според мен клиото е по одачен варянт.Забравих да спомена , че ти давам 100 процента гаранця , че колата е пребоидисфана:1. Тези рена са с лаисни с копчета по вратите и калниците , а тази няма лаисни няма и дупки .2. Емблемата на предният капак е на щепки не лепена , тук емблемата липсва и дупките също.
                Колежке знам че колата е пребоядисвана и благодаря за включването
                Valenses написа:
                Едно време като ти се е карало Sedicivaviole що сега не си направиш собствено. 1500 лева мисля че ще са достатъчни да си намериш мотор (1,8 2,0) и целия масраф покрай него и да си го боднеш в типото.
                Колега те парите ще стигнат, ама нямам условия къде да го правя, нито гараж имам нито кран, с какво да вдигна двигатела и да го окача на тампоните, лятото като сменях скоростната кутия добре че беше канала където баща ми си държи камиона и като се наложи да се прави единия камион и трябваше по най-бързия начин да освобода канала... без условия не си е работа иначе всичко сам мога да си го направа

Коментар

Колега всеки си има предпочитания за коли , а и в нешно време и доходите са важни защото не идва да купиш кола и да се молиш да не се счупи нещо .Покраи бизнеса ми съм имала и Японски , и Американски и Немски коли , но съм се спряла на Италянките това е мое виждане .Успех в търсенето

Коментар

Щом искаш нещо вървящо глей кви коли има:http://www.mobile.bg/11339338049358135Нещо още по-вървящо:http://www.mobile.bg/11356280771286986Нещо малко по-така:http://www.mobile.bg/11353928814266076Или нещо малко по-ново:http://www.mobile.bg/11355483447761849Не може да ме убедиш, че рендето ще е по-добро от последното предложение. Най-малкото последното е с 9 години по-младо. И само на снимки изглежда на светлинни години от толкова мършавото ренде, което си дал за пример.Успех все пак.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колега на мен лично ми харесфат Италянката и купувам само Италянки ,но колегата каза , че повече никога няма да си купи италянка , може да си има лични вижданя от към подръжка , камоли ,че неса им толкова скъпи частите, но ако сравним с частите на рено 19 и голф 2 , там частите са на много ниски цени като при повечето стари коли.Просто няма място за сръвнение в цените на кола 98 -99 година с цените на частите на колите от 90-91 година.

Коментар

infineon написа:
                        Plastex написа:
                        Еми да, ако не си я сърбал една попара, откъде ще се сетиш, че еспаса няма реле на мигачите и около бушоните прегаря и при 120 км/ч фаровете ти изгасят посред нощ.
                        Как така няма реле?
                        Ми няма. Еспас 2 няма реле на фаровете, цяла тема са поставили колегите в рено форума как да ги прекараш през реле фаровете.
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Здравейте отново на всички, значи колата няма да я купувам защото няма как да се прехвърли, засега ще следя обявите и ще чакам да излезе друга винтилова 19-ка, естествено пак двуврата и хечбек Весело изкарване на празника на всички колеги

Коментар

Тези според мен си заслужава да ги погледнешhttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1kfcrb
                            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                              Тези според мен си заслужава да ги погледнешhttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1kfcrb
                              Благодаря за вниманието, но казах какво търся, не ми е спешно. Audi, никога не са ми допадали

Коментар

Колкото и да е зле Рено-то във всяко друго отношение, като вървеж (което е основният критерии доколкото разбрахме) ще е пред тия три Ауди-та. Еле па това последното, че то е по-зле от Браво еноишес :D В работата има едно служебно А4 1.6, като се кача от него на моята кола, все едно излитам
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X