Аз пък и аз къде съм тръгнал да питам... Не знам на кое викате, че е цигинанорско, броните и спойлерите са оригиналните на 16в, волана, салона и т.н. Няма нищо което да е слагано, но както и да е, благодаря за отговорите Видях, че пише без прехвърляне и съм му задал запитване и още чакам отговора...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще си купувам кола моля за мнения
Collapse
X
-
Valiosport написа:Аз пък и аз къде съм тръгнал да питам... Не знам на кое викате, че е цигинанорско, броните и спойлерите са оригиналните на 16в, волана, салона и т.н. Няма нищо което да е слагано, но както и да е, благодаря за отговорите Видях, че пише без прехвърляне и съм му задал запитване и още чакам отговора...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Valiosport написа:infineon написа:Леле мале... не ти трябва тоя дръгел.За тия пари ще намериш доста по ново браво, или рено лагуна.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Вальо,тази тема седи във форума точно както би стояла тема "Ще купувам Фиат Браво,моля мнения" в Рено форума.Щом те кефи колата няма какво да питаш.Отиваш и ако е читава я отнасяш :D Весели празници и успех.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Valentin_V написа:През Рено и аз съм минал един Еспеис дето парното беше умрело от всякъде ама то при френските е пословична болка ако не караш с техен антифиз. Проблеми по електриките са постоянни то не бяха вентилатори чистачки задни предни кво ли не.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Valentin_V написа:През Рено и аз съм минал един Еспеис дето парното беше умрело от всякъде ама то при френските е пословична болка ако не караш с техен антифиз. Проблеми по електриките са постоянни то не бяха вентилатори чистачки задни предни кво ли не.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Plastex написа:Valentin_V написа:През Рено и аз съм минал един Еспеис дето парното беше умрело от всякъде ама то при френските е пословична болка ако не караш с техен антифиз. Проблеми по електриките са постоянни то не бяха вентилатори чистачки задни предни кво ли не.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Като малък и аз му се кефех на това Рено и си казвах някой ден ще си купя...докато не се качих да покарам такова, макар че не беше 16V...най-гадната кола, в която съм се качвал някога. Даже две съм карал, едното беше 1.4 с газ, първа фаза. Имах чувството, че ако тичам, ще се движа по-бързо, за изпреварване изобщо не можеше да става дума. Другото беше дизел, втора фаза...думи нямам. Абе, с една дума не бих казал, че това е от сполучливите модели на Рено.Тази кола, която гледаш, не знам колко пъти е била удряна отпред, ама ми се струват доста, една права фуга няма. Познай защо не са я снимали отпред, ами все отстрани... :D Вътре да не говорим каква е кочина, а за мотора изобщо да не повдигаме въпрос. С две думи, бягай далече :DFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
Аз имах ’Clio 16v’ в далечната 2000г.Готина количка. Не остави други впечатления, освен визия (за тогава) и прекрасна мощност за толкова леко купе Карах я няколко месеца и не съм имал никакви проблеми, нито съм ремонтирал нещо по нея.За съжаление свърши зле..... в едно такси!ПО принцип ’19’-ката сякаш е по-зле, особено тази първа фаза от обявата.Каква е идеята да се купи ТОЧНО тази кола?
Коментар
-
Kuku написа:Аз имах ’Clio 16v’ в далечната 2000г.Готина количка. Не остави други впечатления, освен визия (за тогава) и прекрасна мощност за толкова леко купе Карах я няколко месеца и не съм имал никакви проблеми, нито съм ремонтирал нещо по нея.За съжаление свърши зле..... в едно такси!ПО принцип ’19’-ката сякаш е по-зле, особено тази първа фаза от обявата.Каква е идеята да се купи ТОЧНО тази кола?Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар