nedialko- написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предимство при кръгово движение.
Collapse
X
-
Airfan написа:Тези кръстовища, които са изброени в Пловдив са регулирани със знаци. Когато са нерегулирани кръстовища, били те кръгови, ромбоидни и т.н. важи правилото за дясно стоящия.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
jorko написа:Immortal написа:Останах с впечатление, че ти твърдиш, че който е в кръстовището е с предимство, когато лиспват знаци, а то не е така..Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Аз действам на принципа "аз знам, че съм с предимство, ама не знам другия знае ли го" . По темата, не съм виждал нерегулирано кръгово. Инъче всички са различни според знаците.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Ние си дискутираме правилата за движение на нерегулирани кръстовища, а вече съм напълно убедена, че има хора, които не разпознават и знаците. Как изобщо шофират? Преди малко една жена щеше да ми удари колата, защото навлезе в стеснен участък при наличието на знак Б5 "Пропусни насрещнодвижещите се пътни превозни средства" и дори не реагира, че ми отнема предимството.
Коментар
-
mnpenchev
jenshen73 написа:Масово не се спира на знак СТОП, а ние спорим за сложни кръстовища като кръговите. Толкова пъти ми се е искало да не съм с любимата кола, а с някой ЗИЛ, че да имам вградена кола вместо броня...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар