Колеги, искам да ви попитам относно автомат за затваряне на входна врата. Преди 2 години смениха входната врата и сложиха някакъв турски боклук, на който му изтича маслото. При малка промяна на външната температура вратата или не се затваря или се удря силно. Освен "Дорма" каква друга фирма бихте препоръчали? Аз лично съм се спрял на модела Dorma TS71.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автомат за входна врата
Collapse
X
-
Аз лично не бих препоръчал друга фирма.Турският автомат вероятно е KALE. Ефекта на забавянето затваряне при студено време го имат всички автомати монтирани в студени помещения.Монтирал съм и вкопани за стъклени врати и за метални входни врати и при двата модела зимата си затваряха по-бавно.
Коментар
-
Re: Автомат за входна врата
dudulia написа:Освен "Дорма" каква друга фирма бихте препоръчали?Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Вратата не е тежка. Алуминий + стъкло. До сега е с някакво турско менте. Зимно време е ад. През деня се праска,вечер не се затваря... Не мога през 3ч. да ходя да я регулирам. Освен това маслото и изтече след има няма 2-3 месеца експлоатация. Смених семеринг + ново масло. За няколко месеца ефекта е същият. За сега най-евтин вариант ми се вижда GROOM.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар