Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТВ спира сигнала към Булсатком.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

спокойносъвсем скоро ще се разберати с БТВ и с ТВ7особено след като Булсат доброволно или не се отказаха от мачовете на А-Група
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Защо мислиш така? Всичкото подскачане отива на вятъра.....

Коментар

ele написа:
        ilkor написа:
        Платиха си лиценза - 9 милиона евроЩе изграждат мрежа - 200 милиона евроЩе изстрелват спътник - 100 милиона евроА нямат пари да платят на БТВ.Всички тея пари нали от нашите джобове ще излязат с лихвитеА мрежата ще е LTE. Мтел вече предлагат LTE услуги за тест. Явно гасовите услуги няма да са им приоритет ... Наистина може да разчитат на вътрешен роуминг защото лицензията има заложени срокове за покритието пък като гледам колко дини са решили да носят ... да не се обърне старозагорската каручка Иначе Коцев е напълно прав ... няма смисъл да защитаваме нито едните нито другите - те са се уредили вече - ние да му мислим
        А БТВ що не си потърси задълженията по съдебен път, това би бил логичният ход. то ясно що
        Може би защото по "съдебен път" се търсят права, а не задължения.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ilkor написа:
          Платиха си лиценза - 9 милиона евроЩе изграждат мрежа - 200 милиона евроЩе изстрелват спътник - 100 милиона евроА нямат пари да платят на БТВ.
          Това е логика тип ББ.Личи си, че си се занимавал със статистика - знаеш какво и как да поднасяш, така че да изглжда достоверно и да подтиква към определени изводи. И последното изречение в поста ти не се връзва с общия тон на поведението ти в темата - защитаваш само едната страна, а за другата нищо. Аз мога да ти помогна с информация за отчета на БТВ групата, сравнения с 2011. Публикувана на сайта на собствениците им:http://www.cetv-net.com/file/u/prese...Колкото до информацията, която си дал за Булсат - цифрите са измъкани от неясно къде, това са разчети за инвестиции, а не реално извадени пари, но ако греша ще се радвам да ме обориш с документи. Лесно е да направиш справка какъв кредит получиха преди известно време.Също така фактът, че искат да инвестират в нещо, по никакъв начин не ги задължава да плащат на всеки льохман колкото си поиска. Елементарна бизнес логика - никой, абсолютно никой, не може да им вмени ЗАДЪЛЖЕНИЕ да разпространяват БТВ. Това си е тяхно решение - предлага им се продукт, оценяват какво и колко искат ( могат ) да платят - ако двете страни се срещнат - има сделка, ако ли не, здраве да е.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ааааааааааа, не си прав - държавата може да се бърка в подобни сделки, както стана видно

Коментар

Kuku написа:
              Ааааааааааа, не си прав - държавата може да се бърка в подобни сделки, както стана видно
              Уви, прав си. Както казва Швейк, То не бива, ама може...

Коментар

Тая сутрин Ана Цолова и колегата и изплюха камъчето като казаха че БТВ е направила отстъпка от цената която до сега Булсат им е плащал и сега очакват Булсат да си каже думата . Е ,защо 20 дни трябваше да се иска по висока цена и сега изведнаж намалят и тая която са получавали до сега ?
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                  Тая сутрин Ана Цолова и колегата и изплюха камъчето като казаха че БТВ е направила отстъпка от цената която до сега Булсат им е плащал и сега очакват Булсат да си каже думата . Е ,защо 20 дни трябваше да се иска по висока цена и сега изведнаж намалят и тая която са получавали до сега ?
                  Не си разбрал. БТВ направиха отстъпка от цената, която искаха в последните 20 дни. От порядъка на 0.01лв. без ддс.
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

И още ще отстъпят както вървят нещата .
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Kuku написа:
                      Защо мислиш така? Всичкото подскачане отива на вятъра.....
                      е, това никога няма да го разберемне подкрепям БТВ и ТВ7, но и Булсат така извъртяха нещата че настроиха клиентите си срещу двете медиивъв форума им преди нямаше никакво официално инфо, а сега изведнъж много загрижени станаха ако Булсат не променят цените явно са постигнали своето
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Lane Staley написа:
                        Това е логика тип ББ.Личи си, че си се занимавал със статистика - знаеш какво и как да поднасяш, така че да изглжда достоверно и да подтиква към определени изводи. И последното изречение в поста ти не се връзва с общия тон на поведението ти в темата - защитаваш само едната страна, а за другата нищо. Аз мога да ти помогна с информация за отчета на БТВ групата, сравнения с 2011. Публикувана на сайта на собствениците им:http://www.cetv-net.com/file/u/prese...Колкото до информацията, която си дал за Булсат - цифрите са измъкани от неясно къде, това са разчети за инвестиции, а не реално извадени пари, но ако греша ще се радвам да ме обориш с документи. Лесно е да направиш справка какъв кредит получиха преди известно време.Също така фактът, че искат да инвестират в нещо, по никакъв начин не ги задължава да плащат на всеки льохман колкото си поиска. Елементарна бизнес логика - никой, абсолютно никой, не може да им вмени ЗАДЪЛЖЕНИЕ да разпространяват БТВ. Това си е тяхно решение - предлага им се продукт, оценяват какво и колко искат ( могат ) да платят - ако двете страни се срещнат - има сделка, ако ли не, здраве да е.
                        Хе, много ми е интересно когато някой който не ме познава ме анализира. Не съм се занимавал със статистика. Занимавам се с електроника. И изобщо не защитавам БТВ - не знам защо така решихте. Аз изразих просто учудване как може да има доволни хора от фактът че са им спрели БТВ! И никъде не съм споменавал че някой непременно трябва да плаща за нещо на някой. А в цитирания от теб пост исках да кажа че булсатком генерират такава печалба която им позволява да правят такива мащабни инвестиции (или поне да ги планират) което значи че печелят добре. Фирма на ръба на оцеляването няма да даде 19 милиона лева за GSM лиценз при положение че вече има 3 оператора - т.е не разчитат на бърза възвръщаемост ...

Коментар

ilkor написа:
                          Хе, много ми е интересно когато някой който не ме познава ме анализира.
                          Не анализирам теб, отговорих на поста ти. Но предвид факта, че във форумите взеки потребител изразява себе си чрез постовете, може да се приеме, че по някакъв начин анализирам теб. Така е с всеки от нас, когато осмисля, казаното/написаното от друг.
                          ilkor написа:
                          Не съм се занимавал със статистика.
                          Страница 5 на темата:
                          ilkor написа:
                          но 12 години работих именно това - да меря рейтинга на телевизиите
                          Интересно, някой друг е писал, от твоя акаунт вероятно?
                          ilkor написа:
                          И изобщо не защитавам БТВ - не знам защо така решихте. Аз изразих просто учудване как може да има доволни хора от фактът че са им спрели БТВ!
                          Например тук:
                          ilkor написа:
                          Не мога да разбера тия дето мрънкат че видиш ли по добре било като си въртиш каналите на мястото на БТВ да има черна дупка. Каквато и програма да са направили, колкото и турски сериали да са пуснали все пак те ще свършат и може да си харесаш нещо. Докато сега хем си си платил хем си гледаш черен екран с надпис и монотонен диктор който по цял ден повтаря едно и също. Е кой нормален човек ще предпочете второто?Пак ще го напиша - каквото и да се пише тук или в който и да е форум, БТВ е телевизията с най-голям рейтинг в Бг
                          Както и в други постове. Интересно, но никъде не споменаваш, че БСК ще компенсира абонатите си за липсата на каналите на БТВ, а само това, че в 24 прогвама на БТВ може и да се намери нещо интересно. Но дали то заслужава исканата от БТВ цена?
                          ilkor написа:
                          И никъде не съм споменавал че някой непременно трябва да плаща за нещо на някой.
                          ?
                          ilkor написа:
                          Платиха си лиценза - 9 милиона евроЩе изграждат мрежа - 200 милиона евроЩе изстрелват спътник - 100 милиона евроА нямат пари да платят на БТВ.
                          Тук, доколкото виждам, за теб плащането на каквото поиска БТВ е нещо като задължение.
                          ilkor написа:
                          А в цитирания от теб пост исках да кажа че булсатком генерират такава печалба която им позволява да правят такива мащабни инвестиции (или поне да ги планират) което значи че печелят добре. Фирма на ръба на оцеляването няма да даде 19 милиона лева за GSM лиценз при положение че вече има 3 оператора - т.е не разчитат на бърза възвръщаемост ...
                          Първо не знаеш нормата им на печалба. Второ, големи инвестиции не се правят със собствени средства. Аз лично не съм срещал информация за фирма, която да прави големи инвестиции със собствени средства - просто няма как да ги генерира. Приходите покриват разходите, остава нещо за печалба и нещо за малки инвестиции. Големите инвестиции се правят с привлечен капитал. Елементарна сметка показва, че за инвестициите, които си показал са необходими около 310 млн евро. Наистина ли смяташ, че със средна такса около 20тина лева ( 10 млн евро ), дори при 1 млн абонати, БСК може да направи такива инвестиции със собствен капитал? Та така, не ми е било цел да те анализирам, но след като ти реши така, отделих 20 минути, за да направя горния анализ на постовете ти. И за разлика от БТВ - напълно безплатно

Коментар

Мисля ,че идеята беше Виваком да се инжектират с нови абонати.То така и стана.Аз все още чакам и търпя.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Твърде много забогатяха Булсатком, а на Виваком текущите собственици са подходящите хора просто. Това си мисля последно време.
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Е, ти това е ясно. Явно Цецо Василев е решил да завладява държавата.
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X