спокойносъвсем скоро ще се разберати с БТВ и с ТВ7особено след като Булсат доброволно или не се отказаха от мачовете на А-Група
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТВ спира сигнала към Булсатком.
Collapse
X
-
ele написа:ilkor написа:Платиха си лиценза - 9 милиона евроЩе изграждат мрежа - 200 милиона евроЩе изстрелват спътник - 100 милиона евроА нямат пари да платят на БТВ.Всички тея пари нали от нашите джобове ще излязат с лихвитеА мрежата ще е LTE. Мтел вече предлагат LTE услуги за тест. Явно гасовите услуги няма да са им приоритет ... Наистина може да разчитат на вътрешен роуминг защото лицензията има заложени срокове за покритието пък като гледам колко дини са решили да носят ... да не се обърне старозагорската каручка Иначе Коцев е напълно прав ... няма смисъл да защитаваме нито едните нито другите - те са се уредили вече - ние да му мислимVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ilkor написа:Платиха си лиценза - 9 милиона евроЩе изграждат мрежа - 200 милиона евроЩе изстрелват спътник - 100 милиона евроА нямат пари да платят на БТВ.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
коцев написа:Тая сутрин Ана Цолова и колегата и изплюха камъчето като казаха че БТВ е направила отстъпка от цената която до сега Булсат им е плащал и сега очакват Булсат да си каже думата . Е ,защо 20 дни трябваше да се иска по висока цена и сега изведнаж намалят и тая която са получавали до сега ?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Kuku написа:Защо мислиш така? Всичкото подскачане отива на вятъра.....
Коментар
-
Lane Staley написа:Това е логика тип ББ.Личи си, че си се занимавал със статистика - знаеш какво и как да поднасяш, така че да изглжда достоверно и да подтиква към определени изводи. И последното изречение в поста ти не се връзва с общия тон на поведението ти в темата - защитаваш само едната страна, а за другата нищо. Аз мога да ти помогна с информация за отчета на БТВ групата, сравнения с 2011. Публикувана на сайта на собствениците им:http://www.cetv-net.com/file/u/prese...Колкото до информацията, която си дал за Булсат - цифрите са измъкани от неясно къде, това са разчети за инвестиции, а не реално извадени пари, но ако греша ще се радвам да ме обориш с документи. Лесно е да направиш справка какъв кредит получиха преди известно време.Също така фактът, че искат да инвестират в нещо, по никакъв начин не ги задължава да плащат на всеки льохман колкото си поиска. Елементарна бизнес логика - никой, абсолютно никой, не може да им вмени ЗАДЪЛЖЕНИЕ да разпространяват БТВ. Това си е тяхно решение - предлага им се продукт, оценяват какво и колко искат ( могат ) да платят - ако двете страни се срещнат - има сделка, ако ли не, здраве да е.
Коментар
-
ilkor написа:Хе, много ми е интересно когато някой който не ме познава ме анализира.ilkor написа:Не съм се занимавал със статистика.ilkor написа:но 12 години работих именно това - да меря рейтинга на телевизиитеilkor написа:И изобщо не защитавам БТВ - не знам защо така решихте. Аз изразих просто учудване как може да има доволни хора от фактът че са им спрели БТВ!ilkor написа:Не мога да разбера тия дето мрънкат че видиш ли по добре било като си въртиш каналите на мястото на БТВ да има черна дупка. Каквато и програма да са направили, колкото и турски сериали да са пуснали все пак те ще свършат и може да си харесаш нещо. Докато сега хем си си платил хем си гледаш черен екран с надпис и монотонен диктор който по цял ден повтаря едно и също. Е кой нормален човек ще предпочете второто?Пак ще го напиша - каквото и да се пише тук или в който и да е форум, БТВ е телевизията с най-голям рейтинг в Бгilkor написа:И никъде не съм споменавал че някой непременно трябва да плаща за нещо на някой.ilkor написа:Платиха си лиценза - 9 милиона евроЩе изграждат мрежа - 200 милиона евроЩе изстрелват спътник - 100 милиона евроА нямат пари да платят на БТВ.ilkor написа:А в цитирания от теб пост исках да кажа че булсатком генерират такава печалба която им позволява да правят такива мащабни инвестиции (или поне да ги планират) което значи че печелят добре. Фирма на ръба на оцеляването няма да даде 19 милиона лева за GSM лиценз при положение че вече има 3 оператора - т.е не разчитат на бърза възвръщаемост ...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар