snake: Че някои са хубави, ти ако не ги гледаш, и другите ли не трябва да ги гледат? Трябва всичко едно и също ли да харесваме? Или трябва ли да заклеймяваме хората, които не гледат БТВ и сапунките и предпочитат някой европейски филм, като тъпи, че си плащат да ги гледат? не знам защо си останал с впечатлението, че всички трябва да сме ваденки и да харесваме едни и същи неща. ilkor: Това какво ще стане само бъдещето ще покаже, ти някаква врачка ли се извъди?Като зрител бих се радвала да пуснат БТВ и останалите канали. Това е по принцип. Реалността обаче е друга. Преди 8-10 години харесвах БТВ и я гледах. След това започна да ми писва да гледам Сам в къщи всяка коледа, да гледам Слави, който вече не прави разлика между смешно и арогантно, както и едни и същи лица. Интересът ми към БТВ се ограничи единствено и само към сутрешния блок, който вече не гледам, откакто го промениха през септември. С две думи - не ми пука, не се радвам, нито ще се тръшна да рева. Мисля, че безразличието е много по-страшно. Вече 14 дни няма БТВ и дори да я пуснат, мисля, че ще прескачам каналите и няма да се спирам на нито един от тях. Всички мои познати на моята възраст или по-млади са на същото мнение. Само познатите ми над 55-60 години гледат БТВ. На популацията, която гледа БТВ, квито и реклами да им пуснеш, няма особен смисъл, щото няма да си го купят. Но съм далеч от това да обсъждам политиката на БТВ.... АБонат съм на Булсатком от почти 9 години, пред тези 9 години съм имала един проблем, който беше решен за 10 дни и гледах телевизия безплатно един месец. Като започнах да плащам онлайн, взех бонус 9 месеца ХБО без пари, редовно ми се обаждаха да ме питат дали ми харесва това, което пускат, дали имам проблем с картината и подобни. Прекъсванията за тези 9 години поради лошо време са били 3 общо за около 12 часа. Един път съм звъняла на телефона, за да се оплача, че техниците не дойдоха да ми сложат втория приемник, както се уговорихме и след 2 часа цъфнаха скоростно. Не съм прострастна и бих ги сменила, но не вярвам, че има друг оператор, който да ми предложи по-добро обслужване и внимание към мен като клиент. От друга страна БТВ непрекънснато си сменяше мнението защо спира сигнала, докато сдружението на кабелните оператори не излезе със същото становище, както Булсатком, след това започнаха друго да приказват. Мисля, че поведението им не е нито пазарно, нито насочено към зрителя, затова не виждам какво да им обичам - Слави, Сам в къщи, новините за Катуница? За това се сещам в момента. Освен това не само булсатком е спрял сигнала на БТВ, говорих с мой познат преди няколко дни, каза че неговата малка кабелна също не излъчва БТВ, така че проблемът явно не е точно в това, в което БТВ твърди, че е. Предвид горното, не виждам защо да не застана на страната на Булсатком и не виждам нито една причина да подкрепя телевизия, която ми е абсолютно безразлична.Мисля, че няма какво повече да обсъждам - всеки има избор днес да реши кое е най-добро и, ако даден оператор не му харесва, да се прехвърли на друг. Ако не му харесва Синемакс, да не го плаща и т.н. Аз съм направила своя избор и, да, ако БТВ влезе в пакет, никога няма да го платя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТВ спира сигнала към Булсатком.
Collapse
X
-
ele написа:snake: Че някои са хубави, ти ако не ги гледаш, и другите ли не трябва да ги гледат? Трябва всичко едно и също ли да харесваме?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Точно така. На фона на останалите HBO е за възхвала. Но Cinemax ? Не че ме бъркат тези 4 лв., които плащам за ПАКЕТА HBO+Cinemax, но ако плащах 2 само за HBO щеше да е по-добре. Всъщност кабеларките са едни от големите некоректни боклуци в държавата, наред с банките, застрахователите, мобилните оператори. По договор ти казват, че ти осигуряват основен пакет от X канала, без да се ангажират кои са тези канали. И като отпадне част от този пакет, както е в случая с каналите на bTV (да, колеги, канали, bTV не е само свободната, ефирна bTV), ти ги заменят с увлекателни унгарски канали за лов и риболов и други подобни COOL неща. И копче не можеш да им кажеш след това на тези мишкари - "Осигуряваме ли ти X канала? ДА!"Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Кой прав, кой крив не знам... Ама трябва да им се признае на Булсат, че имат смелост :D Да спреш вече 2ра национална телевизия... Да вземеш кредити за не знам колко милиона, за да се опитваш да правиш нов мобилен оператор, предвид че почти всеки е с 2мобилни телефона... Да се опитваш да си купиш собствен сателит... И то българска компания без гръб на някой европейски оператор...
Коментар
-
nikolovvd написа:jenshen73 написа:Извинявай за дилетантския въпрос, но за цифровото ефирно приемане, не е ли нужна антена? Щото останах с впечатление от думите ти (думите са на ilkor), че няма да ми е нужна???
Коментар
-
ele написа:Всички мои познати на моята възраст или по-млади са на същото мнение. Само познатите ми над 55-60 години гледат БТВ. На популацията, която гледа БТВ, квито и реклами да им пуснеш, няма особен смисъл, щото няма да си го купят.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
vital написа:Кой прав, кой крив не знам... Ама трябва да им се признае на Булсат, че имат смелост :D Да спреш вече 2ра национална телевизия... Да вземеш кредити за не знам колко милиона, за да се опитваш да правиш нов мобилен оператор, предвид че почти всеки е с 2мобилни телефона...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Sev написа:nikolovvd написа:jenshen73 написа:Извинявай за дилетантския въпрос, но за цифровото ефирно приемане, не е ли нужна антена? Щото останах с впечатление от думите ти (думите са на ilkor), че няма да ми е нужна???
Коментар
-
vital написа:Кой прав, кой крив не знам... Ама трябва да им се признае на Булсат, че имат смелост :D Да спреш вече 2ра национална телевизия... Да вземеш кредити за не знам колко милиона, за да се опитваш да правиш нов мобилен оператор, предвид че почти всеки е с 2мобилни телефона... Да се опитваш да си купиш собствен сателит... И то българска компания без гръб на някой европейски оператор...
Коментар
-
VIT написа:vital написа:Кой прав, кой крив не знам... Ама трябва да им се признае на Булсат, че имат смелост :D Да спреш вече 2ра национална телевизия... Да вземеш кредити за не знам колко милиона, за да се опитваш да правиш нов мобилен оператор, предвид че почти всеки е с 2мобилни телефона... Да се опитваш да си купиш собствен сателит... И то българска компания без гръб на някой европейски оператор...Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар