Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТВ спира сигнала към Булсатком.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

betuk написа:
    Преди време ,преди да включа договор с Вивата, ходих в техния офис да питам от коя дата ще стартира допълнителния пакет с интернет, и момичето ме изгледа умно , и с въпроса от къде съм го чул това.Естественно и отговорих, от техния официален САЙТ, именно там научих за предстоящия пакет с интернет доставка.И познайте какъв беше отговора, / ми не се знае кога, и въобще да ли ще има такава услуга:/- е аджиба , тогава за какво е тая реклема дето са я побликували в техния сайт ,се си мисля че поредния трик за зарибяване ,кво ли не праят всички тия оператори и кабелни и телефонни само ,само да те вкарат в поредния капан да подпишеш договор .
    Ако си разгледал по-внимателно рекламата им на сайта, щеше да забележиш, че услугата се предлага само в определени градове (и села).За Ловеч е отбелязано "скоро", което значи, че на някакво ниво се провеждат преговори за закупуване на някой от местните доставчици на интернет.Това че служителката не е знаела, означава, че просто не е знаела и че е била некомпетентна. А не, че няма да има такава услуга.

Коментар

Айде и гадната, продажна TV7, която също никой не гледа спря сигнала към Булсатком. Скоро и други
      ТV7 спира излъчването на програмите на ТV7 и Super7 към оператора "Булсатком" от 0:00 часа на 12 януари. След продължилите повече от две седмици преговори и извиване на ръце от страна на "Булсатком" споразумение не беше постигнато. Предложените от нас взаимоизгодни и пазарни условия не бяха приети до края на работния ден днес и това ни принуди да предприемем тази крайна мярка.http://tv7.bg/news/society/9596852.html
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Току що както си гледам ТВ7 и върху програмата върви текст че булсат излъчват пиратски против волята на телевизията и сигналът прекъсна. Няколко минути по късно замениха програмата с БНТ2. Супер 7 за сега продължава да си върви ...Нали чухте как се преразпределя таксата от абонатите - 35% за съдържание и 65% за пренос. Е бати и преноса

Коментар

Илко, ти като администратор, трябва да си наясно за какво се плаща на Булсатком в случая. Те пренасят информацията, не са нейни автори. Естествено, че цената се формулира основно от разходите за осигуряване на техника, енергия, такси за радиочестоти и поддръжка. Почти същото като при интернет доставчиците, които пък прибират 100% от печалбата за пренос, по простата причина, че интернета е безплатен. А ш.баните телевизионери трябва да предлагат безплатно излъчване на всички програми съдържащи реклами. След като ще запълват голяма част от "ефирното време" със скъпо струващи и безумно тъпи реклами които не искам да гледам, не редно и да искат да им плащам и стотинка за тъпотиите им. Нали това е целта на рекламното време - да изхранва медията която излъчва рекламата !? Като са им качествени предаванията, ще имат по-голяма аудитория и съответно повече рекламодатели. Те сега не стига че смучат яко кинти от реклами, ами и ние да си плащаме за да им ги гледаме Съгласен съм да си плащам по отделно за всяка ТВ програма която не съдържа реклами, но не и да ми налагат да купувам в пакет с една кадърна или една безплатна програма, още 5 - 6 платени програми които няма да гледам. Благодаерн съм на Булсатком, че ми защитават правата ! За колегата дето пита за интернет от Булсатком - за сега пускат само там където имат свързаност по оптична мрежа, а кто си подкарат 4G мрежата, сигурно ще има покритие в цялата страна, както при другите GSM оператори. Само се надявам да е на доста по-добра цена.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Дано само да оцелеят, че както е тръгнало....

Коментар

Kuku написа:
              Дано само да оцелеят, че както е тръгнало....
              Ще, ще :D Нали вече са официлен GSM оператор, а то в тая игра с гол г.з не се влиза ...
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Глупости на търкалета ...Най малко операторът има файда клиентът да може да си подбира програмите. Айде искали да отделят програмите на БТВ в отделен пакет. Що не направят 20 пакета и ти да си избираш спортни, новинарски, политематични, научно-популярни, а?Много, ама много си далеко от истината ... Днес го чух от Кошлуков: Отиваш и си купуваш комплект вилици и лъжици за 5 лева. И идва някой и ти взима половината (от 4 национални програми остават две) и ти да викаш абе кво толкова. Много добре аз и без това половината не ги ползвах ... ама 5 те лева си ги дал вече ...Ти знаеш ли като идеш да купуваш филм за да го пускаш по национална телевизията кво питат първо а?И изобщо знаеш ли колко струва един филм ... Гледаме стари филми - ами за да гледаме нови нали трябва някой да плати бре ... айде пак им благодари на булсат ... баси!

Коментар

Няма пълно щастие :D И на мен ми се иска да си избирам за кои програми да си плащам - без никакви пакети, ама нема. Но пък да ми скача двойно цената заради някакви бозави ТВ -та, тц. По-добре без тях.

Коментар

Е, то за това го има HBO, само да имаше начин да се откажем от бТВ за сметка на НВО

Коментар

ilkor написа:
                      Глупости на търкалета ...Най малко операторът има файда клиентът да може да си подбира програмите. Айде искали да отделят програмите на БТВ в отделен пакет. Що не направят 20 пакета и ти да си избираш спортни, новинарски, политематични, научно-популярни, а?Много, ама много си далеко от истината ... Днес го чух от Кошлуков: Отиваш и си купуваш комплект вилици и лъжици за 5 лева. И идва някой и ти взима половината (от 4 национални програми остават две) и ти да викаш абе кво толкова. Много добре аз и без това половината не ги ползвах ... ама 5 те лева си ги дал вече ...
                      Глупости на две търкалета - програмите не са вилици, можеш да ги гледаш ефирно, ако искаш. на който не му харесва, че Булсатком не пуска БТВ и ТВ7, да смени оператора. освен това от ТВ7 не са прави - казват, че Булсатком им налагала неизгодни условия. Всъщност Булсатком може да им направи предложение, а не да им налага условия, условия се налагат от продаващия продукта, а купуващия може да направи оферта и да преговаря, да приеме или откаже условията. не ги гледам, ама с това изказване откъртиха мивката и смятам и занапред да не ги гледам. А другата мивка я откъртиха, като казаха по коледа, че заради Булсатком, който не им бил платил, не можели да се развиват. Ся като не имм плаща изобщо, съвсем няма да могат да се развиват, горките
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Хахахахха щяла да скочи двойно. Ми помисли малко преди да им повтаряш глупостите Нали ако вдигнат двойно цените няма да остане кьорав абонат при тях. Ще си намалят нормата на печалба - ей за тва е спора. Щото цената на сателитното разпространение не зависи от бройката на абонатите.Как ще си получаваш програмите по кабел, ефирно или както и да е не е интересно като нямаш какви програми да получиш.Сравнението с вилиците е че след като си платил за нещо и някой ти вземе половината няма на света нормален човек който да каже че така му било по добре. Колкото до вилиците и ефирните програми - винаги можеш да ядеш и направо с ръце без вилици - нали еле

Коментар

От къде на къде ефирна/безплатна/ ТВ ще иска някой да плаща за нея?Че те по тази логика утре ще почукат на вратата ми и ще искат по 3лв.Показвам им директно среден пръст,както са и направили Булсат,а скоро и други.Това е натиск от Виваком бтв и тв7,които са в картел срещу Булсат.По този начин искат да увеличат месечните такси за ТВ,няма да се учудя,ако скоро вдигнат цените,защото имали бтв и тв7 в пакета си.Всичко е много добре измислена машинация.Голяма част от хораста реагират първосигнално и сменят оператора с виваком на 90%,но там уловката е съвсем друга.Лъжи,лъжи и пак лъжи!Закопчеят ли те няма отърване поне 1г. и то на цени доста по солени ,отколкото при Булсат.Петък бях свидетел как се "къпе" клиент в офис на вивашит,останах удивен от арогантноста и безочието на служителите.Човека докато попита се оказа с двугодишен договор. Никой не му и каза,че след 6м. таксата ще му се удвои. Булсат са регулатора на цените за телевизия в момента,ако с тях се случи нещо/дано нестава/,веднага цените на кабелните и сат оператори ще се удвоят,нима това искате! Така че в момента Булсат са абсолютно прави.

Коментар

Айде почнаха свободните интерпретации Откъде на къде ефирна ще означава безплатна.Тя програмата ей тъй си се носи в ефира както слънцето пече без пари. Ма кат идеш на плаж ти искат по 10 лева да си опънеш хавлията за да се печеш на безплатното слънце ...Сега с тия разправии всеки българин освен от футбол, ще започне да разбира и от телевизия ...

Коментар

Телевизията произвежда продукт, който предлага на пазара. Това че е национална, ефирна и излъчва безплатно в ефира (безплатно за нас) е едната страна на медала.От друга страна Белсатком, взема този продукт и го достави на абонатите си през сателит, като по този начин гарантира по-високо качество и по-голямо покритие.И двете страни заслужават да получат нещо за продукта и услугата си, а кой колко - се решава на масата за преговори. На който не му харесват условията става и си заминава. Няма договор, няма излъчване. Лошото е че ни превръщат в заложници на техния спор - поне тези които искат да гледат bTV, защото трябва да търсят алтернативен начин да си доставят това удоволствие.
                              Няма начин да няма начин!

Коментар

ilkor написа:
                                Айде почнаха свободните интерпретации Откъде на къде ефирна ще означава безплатна.Тя програмата ей тъй си се носи в ефира както слънцето пече без пари. Ма кат идеш на плаж ти искат по 10 лева да си опънеш хавлията за да се печеш на безплатното слънце ...Сега с тия разправии всеки българин освен от футбол, ще започне да разбира и от телевизия ...
                                Както и да я погледнеш, безплатна е - пъхаш антената в телевизора и гледаш. Ако на това не му викаш безплатно....
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X