Най хубава вест е когато кажат по радиото или телевизията за застрелян бизнесмен с бяла якичка.Много честен бил ,ама оловото го ностигнало.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТВ спира сигнала към Булсатком.
Collapse
X
-
Immortal написа:Айде не ставай смешен.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Учиндолския е там където е далаверата... като всички. Иначе това за доказателствата.... Няма да го коментирам. То по тая логика никой не краде у тая държава. И ти ще симпатизираш на БСП ако ти дават хляба в ръцете...и солта... и S класата и т.н.А всички знаем личната "вендета" на Слави, свързана с градинки, власт и още нещо, както се казва... То смешната "ред колегия" ли не е, канене на Гоце ли не беше, човек в парламента ли не се опита да вкара...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
По комунистическо време всичко беше в мъгла и тъмно. Властта не ни осведомяваше за нищо и ние вярвахме в правата линия на Партията . Сега при демокрацията всичко е обляно в луминисцентна светлина и всичко е ясно все едно на дланта ти е сложено. Тъй че благодарение на демокрацията разбрахме от къде изгрява слънцето и от къде извира топлата вода . :D :D :D
Коментар
-
Yavor написа:Дидо, откога изрезки от вестник ШОУ се считат за достоверна информация. То е ясно че Гергов е от създателите на бТВ и на много други медии.
Коментар
-
Днес се замислих, че всъщност Булсатком имат известно право с "укриването" на абонати. Само аз имам на 3места сателитки, които ползвам от дъжд на вятър и съответно ги плащам когато искам. Защо трябва да плаща на БТВ и за трите ми абонатни номера, като реално ги ползвам по-малко от половин година.При много голяма част от кабелните оператори процентът на такива абонати като мен(ако изобщо има такива) е много малък.
Коментар
-
Днес бях в един техен офис, купувах си хендсфрий,ако знаете как лъжът клиентите /особено по възрастните и ги забаламосват/ ,бедна Ви е фантазията. Човечеца на Булсат и пита имат ли бтв при тях,и оня пача назубрила всичко,като латерна. Човека само пита и докато се усети вече беше с договор. Бях свидетел на това,защото чаках да се позареди малко хендсфрий на компютъра .Струва ми се, че след 3м на половин цена ,ще има много хора изненадани от месечните си такси!
Коментар
-
VIT написа:Днес бях в един техен офис, купувах си хендсфрий,ако знаете как лъжът клиентите /особено по възрастните и ги забаламосват/ ,бедна Ви е фантазията. Човечеца на Булсат и пита имат ли бтв при тях,и оня пача назубрила всичко,като латерна. Човека само пита и докато се усети вече беше с договор. Бях свидетел на това,защото чаках да се позареди малко хендсфрий на компютъра .Струва ми се, че след 3м на половин цена ,ще има много хора изненадани от месечните си такси!
Коментар
-
Immortal написа:VIT написа:Днес бях в един техен офис, купувах си хендсфрий,ако знаете как лъжът клиентите /особено по възрастните и ги забаламосват/ ,бедна Ви е фантазията. Човечеца на Булсат и пита имат ли бтв при тях,и оня пача назубрила всичко,като латерна. Човека само пита и докато се усети вече беше с договор. Бях свидетел на това,защото чаках да се позареди малко хендсфрий на компютъра .Струва ми се, че след 3м на половин цена ,ще има много хора изненадани от месечните си такси!
Коментар
-
VIT написа:Immortal написа:VIT написа:Днес бях в един техен офис, купувах си хендсфрий,ако знаете как лъжът клиентите /особено по възрастните и ги забаламосват/ ,бедна Ви е фантазията. Човечеца на Булсат и пита имат ли бтв при тях,и оня пача назубрила всичко,като латерна. Човека само пита и докато се усети вече беше с договор. Бях свидетел на това,защото чаках да се позареди малко хендсфрий на компютъра .Струва ми се, че след 3м на половин цена ,ще има много хора изненадани от месечните си такси!Fiat palio 1.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар