Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТВ спира сигнала към Булсатком.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    style34 написа:
    Чак и тука на лагери почнахме да се делим - гледащи и негледащи бТВ. Ей това ни е проблемът - все ще намерим за какво да се делим. Разделяй и владей...
    Всички да сме еднакви ли, червени може би
    Друга беше идеята, ма карай да върви
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ls1 написа:
      Николов, няма такова нещо. Рекламните прекъсвания пак ще ги има, но ще са пълни с автореклама, ’очаквайте’, ’пробвайте войо’ и подобни.
      Като се замисля рекламите са хубаво нещо. Дават ми възможност да закарам бирата до тоалетната без да губя полезна информация. :D Само си представи какво щеше да бъде, ако нямаше почивка между І-вото и ІІ-рото полувреме на мачовете! Трябваше да слагаме телевизори във всички части на жилището или да стоим с памперси пане 90 минути. "Чрез светло пиво, към светло бъдеще!!!
      Няма начин да няма начин!

Коментар

ls1 написа:
        Николов, няма такова нещо. Рекламните прекъсвания пак ще ги има, но ще са пълни с автореклама, ’очаквайте’, ’пробвайте войо’ и подобни. Всъщност даже рекламните прекъсвания може да станат по-чести. Клиента си е платил рекламата тая вечер да я гледат, да речем, 2 милиона. И бТВ трябва да пуска рекламата, докато не я изгледат 2 милиона човека. Така че ако само 500 000 гледат - ще трябва да се завърти рекламата 4 пъти.
        Не може рекламните прекъсвания да са по-чести от 12 минути на всеки час. Дори да станат по-чести - те ще са по-кратки. По NGC прекъсванията са 4 на всеки час, за по 2-3 минути. А нашите телвизии отделят 12 минути за реклама и още поне 3 за авто-реклама. Така филм с продължителност 120-130 минути - започва в 20:00 и често завършва към 22:45, щото след това са новините и така за трите периода от 20:00 до 23:00 имат право на 36 минути реклами. Е ходи гледай филми по телевизията отпреди 4 години (поне). Затова - филмов пакет: HBO, Cinemax и други.

Коментар

Ама това HBO се плаща допълнително Иначе рекламите ме дразнят по принцип, но и аз бая работа отмятам през това време или включвам някой музикален канал за песен време. Говоря по принцип като зазяпам някой филм. Иначе HD плеъра бачка на макс у нас.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

бТВ искат по 3 лева на абонат за техните глупости. Демек - и то ще се плаща. Нали никой не си мисли, че операторите ще си извадят от джоба тея 3 лева? Филмовият пакет при моя оператор е 4.90.

Коментар

И преди съм казвал - плащам по 34,90лв., плюс 4,90лв. за допълнителен приемник, общо 39,80лв. на месец за ТОВА, което реално са абсолютно всички телевизионни канали предлагани от Близуу Предоволен съм, кеф ми това, кеф ми онова.... боли ме шмайзера за бТВ и бълвочите им П.П.Другия вариант е един ’DREAMBOX’ за 500лв. и после гледате над 600 програми срещу 5лв. за кодове по интернет

Коментар

срещу 5 лева няма да гледаш почти нищо
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Kuku написа:
                  И преди съм казвал - плащам по 34,90лв., плюс 4,90лв. за допълнителен приемник, общо 39,80лв. на месец за ТОВА, което реално са абсолютно всички телевизионни канали предлагани от Близуу Предоволен съм, кеф ми това, кеф ми онова.... боли ме шмайзера за бТВ и бълвочите им П.П.Другия вариант е един ’DREAMBOX’ за 500лв. и после гледате над 600 програми срещу 5лв. за кодове по интернет
                  Да, и аз това си мислех - как всеки е склонен да дава по 40 лева на месец за кабелна... или направо 500 лева за DREAMBOX...Аз НИКОГА не бих дал 40 лева за кабелна. Както ти не би си взел нови зимни гуми Достатъчно оферти има и за 13 лева доколкото ми е известно. Аз скоро мисля да късам с Мегалан/Ментел и да минавам към Нет1 за... 20 кинта, което включва 103 канала, от които 10 HD + Интернет.bTV винаги и на всички телевизии влиза и в най-евтиния пакет. HBO - не. Това за Оги.Пък и бТВ можеш да гледаш и със стайна антена. Т.е. съвсем безплатно. Е коя телевизия, която можеш да гледаш напълно безплатно излъчва по-нови филми???Между другото хората какви панаири правят за 1 лев месечна такса ви е бедна фантазията....

Коментар

май Бтв и БСК си направиха такава реклама новогодишно ,че вече 2 седмици са на всякъде тема за разговор .
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Влиза bTV, щото досега не са искали по 3 лева на абонат. Досега колко искаха за каналите си? Без значение в кой пакет ще са включени - винаги ще са калкулирани в цената. Пакетът или ще поскъпне, или ще извадят от него други платени канали, които са били включени в цената. Ти да видиш аз какъв цирк направих в офис на Виваком за 1 стотинка, та какво остава за цял лев. Идва ми фактура не за 5.00 лева, а за 5.01. Коя беше тая услуга, която ми струва 0.01 стотинка, като телефонът няма интернет, СМС-а е 0.12, а минутата е 0.25? Ама така е с всичко - стиснати сме за 1 лев по-висока такса, а не сме стиснати за кутия цигари всеки ден и за кафе с кола сутрин и едно малко пиене вечер с приятели, комбинирано с 5-10 лева на мачовете и няколко лева на еврошанса.

Коментар

Да де, ама аз съм плащал 680лв. за чисто нови зимни гуми и то два пъти Ти за каква телвизия би дал 40лв., гледайки я на три телвизора?И ако сметнеш таксите на филмовите пакети, спортните пакети, ХД пакетите, 18+ пакетите, то си идва сметката А в много отношения кабелната е по-добре от разните там Булсат-АиТиВи-Сателайт-Вива-Ментел-Чиния-Приемник и прочие

Коментар

Стига с тези филми бе хора, правете повечко секс, деца и трябват на тази държава :D
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Kuku написа:
                            Да де, ама аз съм плащал 680лв. за чисто нови зимни гуми и то два пъти Ти за каква телвизия би дал 40лв., гледайки я на три телвизора?И ако сметнеш таксите на филмовите пакети, спортните пакети, ХД пакетите, 18+ пакетите, то си идва сметката А в много отношения кабелната е по-добре от разните там Булсат-АиТиВи-Сателайт-Вива-Ментел-Чиния-Приемник и прочие
                            Да, ако живееш в голям град, ако живееш в малък град или на село нямаш особен избор - трябва да е нещо с чиния. От тия с чиниите булсатком са най-добре, виваком са най-зле. за останалите - нямам идея. От друга страна, много по-здравословно е да не се застоявате пред телевизорите Пък като вземат тия оператори да се хвалят с броя на програмите... все едно можеш всичките да ги гледаш едновременно - аз като фащам 500+ канала да не мислите, че всичките съм ги обиколила да ги гледам - гледам 5-6 канала - ако някой за тия 5-6 канала ми предложи оферта, изключвам всичко друго.
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Точно там е уловката - всеки предлага много канали, а реално потребителите гледат мааааааксимум 1/3 от тях, но нямат избор за изключване на другите Аз ако имам НВО-пакет, за чий дедов са ми глупостите на бТВ и НОВА с десетгодишните им филми или забав(Е)ните им предавания?

Коментар

http://www.capital.bg/politika_i_iko...Войната продължава, държавата е в действие! Няма да се откажа от Булсат-а!!!

Коментар

Working...
                                X