Много им уважавам новините на БТВ Къртят мивки,лепят плочки ,създават събития..... мамата си джаскатНовина в БТВ-Неизвестни взривиха заложна къща в БургасНовина в интернет придружена със снимки-Подпалиха заложна къщаРазгледайте и снимките от взрива.Щетите са ужасни и не се препоръчват на лица под 18год.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТВ спира сигнала към Булсатком.
Collapse
X
-
Колега, направи ти една телевизия, след това я докарай до най-високия рейтинг, пък тогава давай съвети какво е това телевизия и как се прави ...Се едно седиш на стадиона и викаш на тоя дето току що е вкарал дузпа - "що я ритна в ляво бе - в дясно трябваше ... нищо не разбираш от футбол"Пак ти казвам - българите гледат най много БТВ - явно не ги дразни чак толкова. А кой и как го постига - това си е майсторлъка.Ти ги приемай както искаш ...Едит: Краси, информацията в двете новини се припокрива на 99% с изключение на заглавието Избита врата от детонация- значи взрив е имало ...
Коментар
-
Въри го обяснявай на баба ми на село и на нейните комшийки или на леля Пепа от третият етаж.За тях истината е само каквото кажат по Бтв то.С това промиване на мозъци и търсенето на сензации отдавна загубиха трезвомислещата си аудитория.Илко ,ти поне си се занимавал с мерене на рейтинги и тн. Дай твоето обяснение,за случката с рейтинга на Бтв и спряното излъчване в половин България.Как се случва тая чудесия?
Коментар
-
Абе сутрин пусках да слушам новини по битивито и Ивайло Василев като се изхвърли: "Вия сте СЪС-ъ Битиви новините ВЪФ сряда, втори януари"... Добре, може ли в ефира на национална телевизия да се говори неграмотно? Няма ли главен редактор, тая Люба Ризова каква функция изпълнява? То кой знае кви са редакторите, ако са инженери като мене... А аз къвто съм инжИнер, ме е страх да ида на лекар, както се казва.
Коментар
-
Humppa
Още ли ги дъвчите тези теУевизии? На мен много ми хареса как от Булсат запълниха празните канали на бТВ. Единият от новите канали - Дестинация БГ е хубав.
Коментар
-
Yavor написа:ilkor написа:Единия иска да продаде скъпо, другия иска да купи евтино. Всичко което достига до нас е изопачено в някоя от посоките.Аз не казвам че БТВ е най-качествена, а че е най-гледана телевизия в България. А бОлшинство се пише с О ...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
krasio_79bs написа:С това промиване на мозъци и търсенето на сензации отдавна загубиха трезвомислещата си аудитория.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз пък да ви кажа, АКО евентуално гледам нещо по телевизията, най-много се кефя на канали без реклами, като например НВО, Синемакс и (ВНИМАНИЕ!!!) БНТ1 Не знам дали скоро сте изпитвали удоволствието да НЕ гледате реклами, но САМО заради това съм склонен да плащам 10лв. на месец повече за филмовите пакети, което може да направи всеки, без да им достъп до компютър Цялата група на бТВ, НОВА, ТВ7 и т.н. са ми през дедовия....
Коментар
-
krasio_79bs написа:Въри го обяснявай на баба ми на село и на нейните комшийки или на леля Пепа от третият етаж.За тях истината е само каквото кажат по Бтв то.С това промиване на мозъци и търсенето на сензации отдавна загубиха трезвомислещата си аудитория.Илко ,ти поне си се занимавал с мерене на рейтинги и тн. Дай твоето обяснение,за случката с рейтинга на Бтв и спряното излъчване в половин България.Как се случва тая чудесия?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Цялата работа е с положителен резултата за гледащите bTV, защото намаляването броя на зрителите (тези на Булсатком), води до намаляване на рекламодателите, а това от своя страна води до по-малко рекламни прекъсвания! Бе хората са го казали - "Като ти предлага живота лимон, направи си лимонада!". Пак намазаха гледащите bTV и турски сериали, а вие си трошете ръцете по клавиатурата.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Николов, няма такова нещо. Рекламните прекъсвания пак ще ги има, но ще са пълни с автореклама, ’очаквайте’, ’пробвайте войо’ и подобни. Всъщност даже рекламните прекъсвания може да станат по-чести. Клиента си е платил рекламата тая вечер да я гледат, да речем, 2 милиона. И бТВ трябва да пуска рекламата, докато не я изгледат 2 милиона човека. Така че ако само 500 000 гледат - ще трябва да се завърти рекламата 4 пъти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар