Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТВ спира сигнала към Булсатком.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много им уважавам новините на БТВ Къртят мивки,лепят плочки ,създават събития..... мамата си джаскатНовина в БТВ-Неизвестни взривиха заложна къща в БургасНовина в интернет придружена със снимки-Подпалиха заложна къщаРазгледайте и снимките от взрива.Щетите са ужасни и не се препоръчват на лица под 18год.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колега, направи ти една телевизия, след това я докарай до най-високия рейтинг, пък тогава давай съвети какво е това телевизия и как се прави ...Се едно седиш на стадиона и викаш на тоя дето току що е вкарал дузпа - "що я ритна в ляво бе - в дясно трябваше ... нищо не разбираш от футбол"Пак ти казвам - българите гледат най много БТВ - явно не ги дразни чак толкова. А кой и как го постига - това си е майсторлъка.Ти ги приемай както искаш ...Едит: Краси, информацията в двете новини се припокрива на 99% с изключение на заглавието Избита врата от детонация- значи взрив е имало ...

Коментар

Въри го обяснявай на баба ми на село и на нейните комшийки или на леля Пепа от третият етаж.За тях истината е само каквото кажат по Бтв то.С това промиване на мозъци и търсенето на сензации отдавна загубиха трезвомислещата си аудитория.Илко ,ти поне си се занимавал с мерене на рейтинги и тн. Дай твоето обяснение,за случката с рейтинга на Бтв и спряното излъчване в половин България.Как се случва тая чудесия?
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Абе сутрин пусках да слушам новини по битивито и Ивайло Василев като се изхвърли: "Вия сте СЪС-ъ Битиви новините ВЪФ сряда, втори януари"... Добре, може ли в ефира на национална телевизия да се говори неграмотно? Няма ли главен редактор, тая Люба Ризова каква функция изпълнява? То кой знае кви са редакторите, ако са инженери като мене... А аз къвто съм инжИнер, ме е страх да ида на лекар, както се казва.

Коментар

Още ли ги дъвчите тези теУевизии? На мен много ми хареса как от Булсат запълниха празните канали на бТВ. Единият от новите канали - Дестинация БГ е хубав.

Коментар

Yavor написа:
              ilkor написа:
              Единия иска да продаде скъпо, другия иска да купи евтино. Всичко което достига до нас е изопачено в някоя от посоките.Аз не казвам че БТВ е най-качествена, а че е най-гледана телевизия в България. А бОлшинство се пише с О ...
              Илкооо... Не се занимавай!Опитвам се да кажа същото, но по друг начин и бях обвинен че страдам за любимата си телевизия и я защитавам с голи гърди!Аз пък съм от другата страна - имам достъп до информацията на голям рекламодател. Истината е че каквато и кампания да се прави, ако не участва бТВ - слаба работа. Само в бТВ да се направи е по добре от навсякъде взети заедно. Съжалявам колеги, но това е голата истина. А освен че се гледа, още много други неща означава това. Аз лично съм ужасен от истерясването на тази тема - няма ли по важни неща в скапаната ни държава - ето референдум наближава, избори...Както и да е!
              Ами ти това правиш, що се сърдиш, не знам.Като са толкова велики и сички искат да ги гледат, що не се съгласят всичките им програми да са в един пакет, без БТВ, и който иска, да ги плаща??
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

За "приятелите" на bTV! :D
                Прикачени файлове
                Няма начин да няма начин!

Коментар

krasio_79bs написа:
                  С това промиване на мозъци и търсенето на сензации отдавна загубиха трезвомислещата си аудитория.
                  Еми той ilkor това ви казва. Явно или масово хората не са трезвомислещи или има друга причина, но факт е, че бТВ има най-висок рейтинг. Което е и целта на телевизията. Която е постигната явно. Аз дори да не се скъсвам да я гледам, предпочитам да ми е налична в списъка с канали, отколкото да я няма. Иначе конкретно в ситуацията с Булсатком много грозно беше това съобщение, че каналите на бТВ Медия груп сме можели да гледаме в мрежите на други доставчици, че и изредени няколко, начело с Виваком...А новините са нито повече, нито по-малко манипулирани от всяка друга телевизия. Така че, ако ще говорим за трезвомислещи хора, трябва телевизия да не гледаме изобщо, не конкретно да плюем бТВ.И накрая - това е бизнес. Ако някой от вас е инвестирал едни десетки и стотици милиони в телевизия, ще гледа да си вдигне рейтинга и да печели, или да бъде "съвестта на народа" и да се радва на подкрепата на "трезвомислещите"? Ще пускате турски сериали (които мразя), та ще се късате А, и друго. Много дадоха пример как щели да си свалят филми от Замунда и нямало да гледат 5-6 годишните филми на бТВ. Сега си задайте въпроса колко от хората имат достъп до компютър и колко до телевизия? Колко от вашите родители могат да си изтеглят един филм и да си го пуснат? Опитайте се да излезете малко от вашата камбанария...Явно вие не сте таргет групата на бТВ, но те определено имат такава.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Аз пък да ви кажа, АКО евентуално гледам нещо по телевизията, най-много се кефя на канали без реклами, като например НВО, Синемакс и (ВНИМАНИЕ!!!) БНТ1 Не знам дали скоро сте изпитвали удоволствието да НЕ гледате реклами, но САМО заради това съм склонен да плащам 10лв. на месец повече за филмовите пакети, което може да направи всеки, без да им достъп до компютър Цялата група на бТВ, НОВА, ТВ7 и т.н. са ми през дедовия....

Коментар

krasio_79bs написа:
                      Въри го обяснявай на баба ми на село и на нейните комшийки или на леля Пепа от третият етаж.За тях истината е само каквото кажат по Бтв то.С това промиване на мозъци и търсенето на сензации отдавна загубиха трезвомислещата си аудитория.Илко ,ти поне си се занимавал с мерене на рейтинги и тн. Дай твоето обяснение,за случката с рейтинга на Бтв и спряното излъчване в половин България.Как се случва тая чудесия?
                      Явно относителния дял на гледащите БТВ е по-голям при другите доставчици, отколкото при Булсат. Съответно изваждайки абонатите на Булсат делът на гледащите БТВ се покачва.А утре като извадят данните за гледаемостта на БТВ сред роднините на работещите в БТВ ще видиш какъв рейтинг ще ударят
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

На мен лично не ми пука дали ще има bTV или не, но зорът ми (по-скоро на баща ми) е Шампионската лига, която върви по Action и Ринг. Дано от Булсат пуснат канали, по които ще я дават.
                        Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
                        Chevrolet Aveo

Коментар

Цялата работа е с положителен резултата за гледащите bTV, защото намаляването броя на зрителите (тези на Булсатком), води до намаляване на рекламодателите, а това от своя страна води до по-малко рекламни прекъсвания! Бе хората са го казали - "Като ти предлага живота лимон, направи си лимонада!". Пак намазаха гледащите bTV и турски сериали, а вие си трошете ръцете по клавиатурата.
                          Няма начин да няма начин!

Коментар

Чак и тука на лагери почнахме да се делим - гледащи и негледащи бТВ. Ей това ни е проблемът - все ще намерим за какво да се делим. Разделяй и владей...
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Николов, няма такова нещо. Рекламните прекъсвания пак ще ги има, но ще са пълни с автореклама, ’очаквайте’, ’пробвайте войо’ и подобни. Всъщност даже рекламните прекъсвания може да станат по-чести. Клиента си е платил рекламата тая вечер да я гледат, да речем, 2 милиона. И бТВ трябва да пуска рекламата, докато не я изгледат 2 милиона човека. Така че ако само 500 000 гледат - ще трябва да се завърти рекламата 4 пъти.

Коментар

style34 написа:
                                Чак и тука на лагери почнахме да се делим - гледащи и негледащи бТВ. Ей това ни е проблемът - все ще намерим за какво да се делим. Разделяй и владей...
                                Всички да сме еднакви ли, червени може би
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X