Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТВ спира сигнала към Булсатком.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    Аз т’ва го казах две седмици преди да го напишат в Капитал
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Е па за това при социализЪма си беше най добре . Две програми и то държавни и пей сърце . Каквото ти пуснат и това гледаш . Сега се много изтънчихме и искаме какво ли не Да , ама не . :D :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

todorakiggg написа:
        Kuku написа:
        Добре де, а вие защо гледате филми от телевизията, та не си пускате от компютър или не ходите на кино?
        Ми сигурно щото е по - лесно , седиш и цъкаш дистанца.Аз от кога чакам нещо като NetFlix за БГ ама сигурно има доста да чакам още .... пуснат ли го е тогава вече със сигурност няма да имам нужда от ТВ.
        Е, добре, ходенето на кино ако приемем, че е скъпо, то поне от компютъра си пускайте филми, вместо да чакате телевизиите....Или поне НВО, Синемакс, това-онова....

Коментар

gamma написа:
          Lane Staley написа:
          Не го оспорвам, нито казвам, че тази статия изведнъж ми е отворила очите или ще го стори с някого, но ми се струва, че е написана балансирано и не поднася информацията едностранчиво, а е сравнително обективна.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

ogi28b написа:
            Yavor написа:
            защот го гледах на FULL HD 1080i.
            Малко извън темата, но FULL HD е прието да се нарича само 1080p. Гледал си 1080i, а не FULL HD. Аз не съм привърженик на компютърната анимация и рядко гледам такива филми. Обаче по HDMI 3 даваха някакъв с Дж. Анистън и гледах него. Кой знае кога ли ще го дадат по тв.
            Оги, уточнението ти не е нищо повече от заяждане.А това дето у вас са го давали по HDMI3, мога и аз да си го пусна, но не мислиш ли че ако не бяха торентите нямаше да е така. И дали е 100% редно, след като всички сте такива защитници на човешките правдини!А, да, гледам за качеството на излъчване нито ти, нито никой друг не се опитва да коментира след мене... що ли? Май сте съгласни ама си мълчите.
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Lane Staley написа:
              gamma написа:
              Lane Staley написа:
              Не го оспорвам, нито казвам, че тази статия изведнъж ми е отворила очите или ще го стори с някого, но ми се струва, че е написана балансирано и не поднася информацията едностранчиво, а е сравнително обективна.
              Да, разбира се! Говорим за обективност, а тук се насраха да плюят bTV. Ми не ги гледайте бре! Не случайно в началото на темата казах, че става въпрос за НАЦИОНАЛНА телевизия с най-висок рейтинг към момента. И на мен не ми харесва за какви простотии МИ харчат парите от БНТ, нито гледам въпросната държавна телевизия, но, ако същото се беше получило с нея?Аз също не искам да се самоизтъквам. Просто нещата са прекалено прозрачни и ситуацията в момента е пре*би другарче Това предполагам е ясно на всички.
              Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

Yavor написа:
                А, да, гледам за качеството на излъчване нито ти, нито никой друг не се опитва да коментира след мене... що ли? Май сте съгласни ама си мълчите.
                Колега, ти като същински Матросов защитаваш каузата на БТВ.За какво ХД говорим? Да гледаш поредната сапунка на ХД ли? Лайното и да го увиеш в целофан пак си остава лайно, нали? Или е важно да е ХД, пък каквото ще да е. Важно е да сме модерни и да гледаме на много i-та или p-та? И всъщност твоята позиция каква е? В конкретния случай? Освен това, че си се засегнал на тема "Любим ТВ канал"? Не че ме интересува де, но след всичките ти пламенни слова в подкрепа на БТВ ми е интересно какво смяташ за спора между тях и Булсатком.

Коментар

gamma написа:
                  Lane Staley написа:
                  gamma написа:
                  Lane Staley написа:
                  Да, разбира се! Говорим за обективност, а тук се насраха да плюят bTV. Ми не ги гледайте бре! Не случайно в началото на темата казах, че става въпрос за НАЦИОНАЛНА телевизия с най-висок рейтинг към момента. И на мен не ми харесва за какви простотии МИ харчат парите от БНТ, нито гледам въпросната държавна телевизия, но, ако същото се беше получило с нея?Аз също не искам да се самоизтъквам. Просто нещата са прекалено прозрачни и ситуацията в момента е пре*би другарче Това предполагам е ясно на всички.
                  Що да не плюят хората, нали е свобода на словото? Нямат право на мнение ли??? искам да ги сложат в отделен пакет и никога няма да си ги купя. Преди понаглеждах БТВ от време на време, сега, 7 дни след като са ги спрели, хич даже не си помислям за тях. Явно нямат нищо запомнящо се.Yavor: Като искам да гледам филм с хубаво качество - отивам на кино. Честно казано дали ще гледам на 8-годишния си телевизор или на 47 инчовия с незнам-си-колко екстри ХД, като е боза, пак е боза. Колкото и цвят да му сложиш, като не може да те грабне - не става
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Lane Staley написа:
                    Yavor написа:
                    А, да, гледам за качеството на излъчване нито ти, нито никой друг не се опитва да коментира след мене... що ли? Май сте съгласни ама си мълчите.
                    Колега, ти като същински Матросов защитаваш каузата на БТВ.За какво ХД говорим? Да гледаш поредната сапунка на ХД ли? Лайното и да го увиеш в целофан пак си остава лайно, нали? Или е важно да е ХД, пък каквото ще да е. Важно е да сме модерни и да гледаме на много i-та или p-та? И всъщност твоята позиция каква е? В конкретния случай? Освен това, че си се засегнал на тема "Любим ТВ канал"? Не че ме интересува де, но след всичките ти пламенни слова в подкрепа на БТВ ми е интересно какво смяташ за спора между тях и Булсатком.
                    Спора между бТВ и Булсатком е като бръмчене на муха в ушите ми - нещо, което ми досажда.Не си разбрал обаче ти - аз не защитавам бТВ, просто се опитвам да отрезвя малко истериците на тема ’Колко е гадна Босфор тв"...Както се казва - монетата винаги има повече от една страна А още по-малко съм се пък засегнал на тема Любим канал.Дреме ми, че ми пука за някаква си телевизия...
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                      ogi28b написа:
                      Yavor написа:
                      защот го гледах на FULL HD 1080i.
                      Малко извън темата, но FULL HD е прието да се нарича само 1080p. Гледал си 1080i, а не FULL HD. Аз не съм привърженик на компютърната анимация и рядко гледам такива филми. Обаче по HDMI 3 даваха някакъв с Дж. Анистън и гледах него. Кой знае кога ли ще го дадат по тв.
                      Оги, уточнението ти не е нищо повече от заяждане.А това дето у вас са го давали по HDMI3, мога и аз да си го пусна, но не мислиш ли че ако не бяха торентите нямаше да е така. И дали е 100% редно, след като всички сте такива защитници на човешките правдини!А, да, гледам за качеството на излъчване нито ти, нито никой друг не се опитва да коментира след мене... що ли? Май сте съгласни ама си мълчите.
                      Не знам каква е причината да считаш всичко, което напиша - за някакъв вид заяждане. Извинявай, че поправих грешката ти! Не си гледал FULL HD, а си гледал половин FULL HD. Аз го правя от добри намерения, защото утре ако кажеш на някой, който има понятие от тв сигнал, че гледаш FULL HD по bTV - ще предизвикаш усмивки. Какво да коментираме за качеството? Че най-после се появи масова телевизия, която да не излъчва инцидентно висококачествена телевизия? Браво! Какво да гледам на bTV HD? Новините? Времето? Спорта? Алираза и Фатма HD? Или обикновен PAL сигнал, скалиран нагоре до 1080i, както е с повечето предавания? Поне Формула 1 да даваха. Ще видим кога ще гледаме някой български мач в HD формат, било то и на 720p, но само да е с високоскоростни камери, за да можем поне едно нормално повторение да видим. Заради това пък смятам, че всички телевизии са супер-изостанали. Някои вече забравиха за формат 4:3 и PAL, а ние тепърва да се радваме, че някой ни пуска "FULL" HD и изобщо широкоформатна картина? Ае стига.

Коментар

ele написа:
                        Що да не плюят хората, нали е свобода на словото? Нямат право на мнение ли??? искам да ги сложат в отделен пакет и никога няма да си ги купя. Преди понаглеждах БТВ от време на време, сега, 7 дни след като са ги спрели, хич даже не си помислям за тях. Явно нямат нищо запомнящо се.
                        Обикновено съм съгласен с теб, но тук грешиш.Никой не е вързан и с клечки на клепачите, накаран насила да гледа или слуша нещо. Оня френският канал за лов и риболов, води класацията ми за безумно тъпи телевизии, но не съм седнал да го плюя, нали?Стана малко като с радио "Вероника"... Уж никой не слуша чалга и всички я мразят, а според последната официална статистика, рейтингът им за регион Бургас е 70%
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

gamma написа:
                          ele написа:
                          Що да не плюят хората, нали е свобода на словото? Нямат право на мнение ли??? искам да ги сложат в отделен пакет и никога няма да си ги купя. Преди понаглеждах БТВ от време на време, сега, 7 дни след като са ги спрели, хич даже не си помислям за тях. Явно нямат нищо запомнящо се.
                          Обикновено съм съгласен с теб, но тук грешиш.Никой не е вързан и с клечки на клепачите, накаран насила да гледа или слуша нещо. Оня френският канал за лов и риболов, води класацията ми за безумно тъпи телевизии, но не съм седнал да го плюя, нали?Стана малко като с радио "Вероника"... Уж никой не слуша чалга и всички я мразят, а според последната официална статистика, рейтингът им за регион Бургас е 70%
                          Ама се правиш на ощипана мома.Разбира се, че никой не те е накарал да ги гледаш насила.Проблемът е, че те искат да си плащаме за да не ги гледаме - 7те им канала в основния пакет. Е хайде, нЕма нужда. А и при положение, че може да ги ловиш с антена, безплатно, защо изобщо трябва да се плаща за тях?Досега не съм ги плюл, няма и да ги плюя, гледал съм ги, но хич не ми лиспват и не съм съгласен да им плащам за 7те канала. Имали даже дамски канал, и за него ли да плащам? ХД ли е? Че умирам да гледам ХД реклами на разни неща с крилца В живота не обичам нагли и безочливи хора, в работата си избявам да работя с такива ( с едно изключение само ), БТВ за мен в случая се показват от алчни по-алчни и вече са ми през ....

Коментар

gamma написа:
                            ele написа:
                            Да, ама ако вдигнат цените и това, че БТВ иска всичките им канали в основния пакет се окаже вярно, ще трябва да плащам скъпо за нещо, което не искам да гледам, щото ще ми вдигнат таксата. А аз не ща да ми вдигат таксата, за да ми пускат Сам в къщи 1-2-3-5-6-7-8-9-50 всяка Коледа. Пък за канала за лов и риболов няма да ми вдигнат цената, ама него го гледам от време на време. В момента не ги плюя, ама ако заради тях ми вдигнат таксата, ще ги отвършея де където мога

Коментар

И двамата сте прави!Искам да изместя фокусът от това, каква е продукцията на БТВ, към това, какви са боклуци, които са в положение и се пробват да диктуват цени и правила!
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

gamma написа:
                                И двамата сте прави!Искам да изместя фокусът от това, каква е продукцията на БТВ, към това, какви са боклуци, които са в положение и се пробват да диктуват цени и правила!
                                Можем май да коментираме само качеството на програмите им, щото информация какви са боклуци черпим само от трети страни, а те не винаги са точни, затова аз лично се въздържам да ги коментирам като боклуци.Само ме изкефи как си сменяха мнението за какво спряха сигнала по Коледа - веднъж беше цензура, после бяха задължения, след това скрити абонати, след това взеха да ги комбинират. Не съм сигурна, но май причината да не се развиват бяха скритите от Булсатком абонати, или това май бещше по ТВ7.... май имаше и още нещо, но сега не се сещам.

Коментар

Working...
                                X