Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТВ спира сигнала към Булсатком.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз мернах в Капитал, ако не бъркам, че рейтингът е паднал с нещо от сорта на 20%.
    Не само,че не е паднал,ами бтв държи целият праймтайм,като поема лидерство в 19.00 и не го изпуска до около 02.00.И как става това при положение,че 1млн души в България не могат да гледат бтв?Ако бяхме 300- 400 млн може,ама при положение,че сме 7 млн,няма как да стане.
    Fiat Marea 1.8 16v HLX
    Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

ele написа:
      vital написа:
      Аз мернах в Капитал, ако не бъркам, че рейтингът е паднал с нещо от сорта на 20%.
      Aз четох, но не помня къде, че на БТВ не само не е паднал рейтингът, ами се е качил, което не е много ясно как става, след като обвиняват булсатком, че имал господстващо положение и би трябвало, след като не ги гледаме по Булсатком, да им падне. А някой може ли да обясни как се образува този рейтинг? Гледах някакви рейтинги на предавания и филми по БТВ, които честно казано ме облещиха - като изключим турските сериали, 15-годишни филми се нареждат след тях. Според мен има нещо гнило, за да звимат повече пари за реклама.
      http://goo.gl/1UYhb Това дава някакъв отговор защо е така.
      Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

От цялата работа разбрах, че рейтингът е направен така, че да обслужва БТВ. Сигурно отчита само баби-пенсионерки, гледащи турски сериали. Може покрай цялата дандания някой от СЕМ да се събуди... а дано, ама надали. Сигурно БТВ добре си плащат. Приличат ми малко на... социалисти Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Скоро и рекламодателите ще се дръпнат от би ти ви то и ще разберем тогава кон боб яде ли...

Коментар

Гледахте ли Ице Аге? От 2006-та филм, го дават в най-гледаното време... ele - за рейтинга отговарят eдни устройства, които се закачат към телевизора ти и те записват кой канал гледаш, от колко до колко часа, и така се правят стъкмистики. На мой приятел и колега от работата, през лятото му позвъниха на вратата - една леличка, която обяснила за какво иде реч, сключили договор, предоставили им безвъзмездно устройството за събиране на статистика, а на всичкото отгоре - затова им платиха и някакви пари от фирмата. Та има си фирми, които насам-натам дават такива устройства за изследване на рейтинга и после отиват при телевизиите и казват - "Вас ви гледат 23 % от 8 до 9 вечерта, значи може да вкарате нещо турско по тва време". Примерно.

Коментар

Из Фейса има поне 10 групи против БТВ, надали има други телевизии който да имат дори и 2 подобни......Това което виждам там е много по показателно от разните скапани агенции....Не че и скапания фейс е кой знае кво, но се пак нали.....
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

ls1 написа:
                Хората това искат да гледат, това им се показва. Говоря като човек работил в телевизията.Между другото, една телевизия се опита да показва предимно положителна продукция. За хубавите неща, за положителните емоции, всяко предаване бе в тая посока. Телевизия ’Черно море’. И май никой не я е чувал, защо ли?!
                А чувал съм я, снощи гледах някакво предаване по нея
                Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

ogi28b написа:
                  Гледахте ли Ице Аге? От 2006-та филм, го дават в най-гледаното време...
                  На въпроса - не.А това пак иронично ли е ? Щото съм сигурен, че бил гледан от доста народ
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    ogi28b написа:
                    На въпроса - не.А това пак иронично ли е ? Щото съм сигурен, че бил гледан от доста народ
                    Аз го гледах с малкия - заради него.Но удоволствието ми беше голямо - защот го гледах на FULL HD 1080i и мога да ви кажа че това дето навремето съм го гледал на ДВД - пасти да яде.Когато Нова започнат да излъчват с такова качество - ще започна да гледам предимно тях, ама май няма да е скоро.За другите телевизии не говорим изобщо.От на бТВ качеството по-добро е излъчването само на Планета HD и Тянков HD - това от българските. И двете телевизии явно са инвестирали сериозно в техника (за Планета е ясно...). И всичко от доста време им е снимано на HD.Има и други проблеми в телевизионния свят, които научавам от един приятел и съсед, който снима за Нова в нашия район - повечето телевизии не плащат добре (според него) за репортажите. Нова - горе долу. Само бТВ плащали добре. Както той каза - за тия пари - никакви репортажи на HD, като ми вдигнат плащането с 50% - тогава. Иначе той си има оборудване за HD и т.н.Та нещата са много дълбоки - в момента просто се води предизбжорна война на много фронтове, това е истината. Комунягите обяздиха още едно народно недоволство, а па на герберите са застанали в защитна поза партер и всички гледат да свършат възможно най-много гадости до изборите.Както винаги от това страдат обикновените хора.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

emzo написа:
                      ogi28b написа:
                      Най-вероятно. Но и доста народ са го гледали преди години. Това имах предвид - нашите телевизии дават само такива филми, които в нормалните държави са забравени отдавна. Не става въпрос конкретно за "Ледената епоха".
                      Yavor написа:
                      защот го гледах на FULL HD 1080i.
                      Малко извън темата, но FULL HD е прието да се нарича само 1080p. Гледал си 1080i, а не FULL HD. Аз не съм привърженик на компютърната анимация и рядко гледам такива филми. Обаче по HDMI 3 даваха някакъв с Дж. Анистън и гледах него. Кой знае кога ли ще го дадат по тв.

Коментар

Ако ви е интересно:http://www.capital.bg/biznes/media_i...voina/Имам информация от познат работещ в доставчик ( на позиция, на която не поставя под съмнение казаното от него ), че БТВ искат ХХ лева за пакета от 7те им канала, като при това те да влизат от най-ниския пакет на доставчика.Да го д***. Преди месец се бях замислил да сменям Булсата, но сега вече твърдо НЕ. Оставам на тях
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

по повод ледената епоха.... не е ли редно една телевизия, която е с претенции да уважава зрителите си и с претенции, че програмите й струват 2-3 пъти повече, в праймтайма да пуска сравнително нови филми на 2-3 години, а не филми на 7-8 години и да дава различни филми и програми по коледа и нова година, а не да върти едни и същи бози????
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                            по повод ледената епоха.... не е ли редно една телевизия, която е с претенции да уважава зрителите си и с претенции, че програмите й струват 2-3 пъти повече, в праймтайма да пуска сравнително нови филми на 2-3 години, а не филми на 7-8 години и да дава различни филми и програми по коледа и нова година, а не да върти едни и същи бози????
                            Еми редно е ама така нарежда цензурата... имам комшии, които бачкат в новините на босфор ТВ и те си казват в прав текст, че определени неща се махат и добавят в новините по партийно поръчение...

Коментар

Добре де, а вие защо гледате филми от телевизията, та не си пускате от компютър или не ходите на кино?

Коментар

Kuku написа:
                                Добре де, а вие защо гледате филми от телевизията, та не си пускате от компютър или не ходите на кино?
                                Ми сигурно щото е по - лесно , седиш и цъкаш дистанца.Аз от кога чакам нещо като NetFlix за БГ ама сигурно има доста да чакам още .... пуснат ли го е тогава вече със сигурност няма да имам нужда от ТВ.

Коментар

Working...
                                X